Přejít na obsah

Samovolny reset pal. PC


petrator

Doporučené příspěvky

smazal jsi to asi tím resetem zkus vag jestli tam není chyba?

nezlob se ale využiju tvoje téma

já mám face budíky na fábce dodělávka a dodělal jsem si i tep.čidlo nedávno jsem jel a ozvalo se takové to gong :) no a u teploty z venku co je se mi objevila hvězdička a teď se mi stáva že po otočení klíčku mi naběhne teplota a párkrat zabliiká proč?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj kluci,mam takovy problemek.Dneska jsem si vsiml ze se mi smazaly vsechny udaje z pocitace,a to celkove ujete kilometry,prumerna spotreba,a celkovy ujety cas.Baterku jsem neodpojoval,a ani s tim nic nedelal.Nemuzete mi poradit cim to muze byt? DIKY

Jestli se ti to smazalo po nastartování motoru,tak to může být slabou baterkou.Mi se smazal PC a uložené stanice na rádiu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No prave ze asi po nastartovani,ale hodiny mi zustaly a stanice na radiu taky jen se mi smazly ty hodnoty na tom pp.Ale je mozne ze jsem to asi teda podrzel dyl ten reset.Dneska jedu do prace tak se na to podivam,jestli se mi to zase nesmazlo.A ta baterka mi prijde ze uz je na konci,nejak divne startuje,sice na poprve ale tak divne,a jeste mi nesviti 3 brzdove svetlo myslite ze to muze mit souvislost ze by byla slaba baterka,mam takovy pocit ze jsem to tu nekde cetl?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Heledte se nedá se to jak otočím klíčkem tak se mi když je pod 4st.C pořád objevuje ta teplota a nepřeskočí na poslední to co tam bylo před vypnutím motoru, myslím že jsem tam měl třeba prům. spotřebu vypnu klíček a pak jak zapnu klíček tak mi začne poblikavat teplota a zustane tam dokud ji nepřepnu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mám 1.4 MPi a mám dodělanej Maxidot.

A s rádiem stejně nespolupracuje. Ale je tam dost podrobný a hlavně přehledný info oproti PP v budíkách.

Ps.: na Mella se nezlob. Bylo tady dost uživatelů, co nečetlo návod a ptali se na Debilní otáky typu: mám na Dálkáči 2 tlačítka k čemu sou a tak.

Pokud nemáš návod dá se ztáhnout na netu ze stránek Škody a dokonce tu byl někde odkaz.

Editováno: , autor: Luďa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se na něj nezlobím, ale nemám rád odpovědi tohodle typu, ale toto v návodu určitě není, mám ho a není to tam, já jenom chtěl vědět jestli se to dá nějak zrušit, aby mi prostě ten pp neukazoval když mrzne pořád tu teplotu, kdyby se to aspoň potom přeplo zpátky ale ono né ono to na ní zůstane, a dost mě to štve

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...