Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
Vloženo

Vždyť u toho je přece strašně poznat, že to na to auto nepatří...

Těch aut už jezdí tolik, že to uvidí i ten, kdo se v autech nevyzná.

Rozhodně bude větší % lidí, co si řeknou, že je to hnusný amatérský tuzing, než těch, co si řeknou "hele to je borec, jak on to auto vylepšil" :-)

• o 5 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Takze to cislo je pro levou stranu 3V0253609H nebo .....609BA .....609AD..... kazdopadne ja to resim taky, protoze mam ty fake koncovky taky :D ..... tak jsem sehnal z druhy ruky ty koncovy tlumice a ted uz jen doresim tu stredovou cast s Y rozvetvenim ;)

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ja budu davat uplne novy vyfuk vcetne zadniho difuzoru, tak muzu nekomu prodat original vyfuk Sportline 206kw s ventilama i difuzorem, at si tam nedavate ty zaslepene atrapy

• o 1 rok později...
Vloženo

Ak by ste chcely niečo takéto 

image.thumb.png.ed7355d94089bb2283b0c62d778d22d8.png

Tu názov firmy:

http://www.taiwanjgtc.com/product/superb-m%e5%9e%8b%e5%b0%be%e7%bf%bc-%e7%99%bd%e8%89%b2%e8%bb%8a

je to na objednávku má ho iba pár ľudí  na ebay je brutálne  dráhy.  Btw na svojom 200kw mám plyn od prins 

Vloženo
před 21 hodinami, Deliberator napsal:

@OKEJ to si tam nikto dobrovolne dat nemoze...

Jeden z majiteľov tuningovej spoločnosti escape6 ma supa Combi v 140 kw a ten to má kubisuperb na ig. 

• o 8 měsíců později...
Vloženo (editace)

Mne se nelibil ten cerny origo difuzor tak sem tam nechal dat ze sportline. Myslim ze vic patri na LaK chromovy nez na sportline. Ale je to o 100 lidi sro chuti.

yJnf2L.jpeg

Screenshot_20221224_002003_Photos.jpg

Screenshot_20221224_002116_Photos.jpg

Editováno: , autor: JSvoboda
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...