PTiCA Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Tapatalk je mobilní řešení end-to-end komunikace pro on-line fóra a blogy. Jedná se o mobilní aplikaci kterou najdete ve Vašem APP Storu Pokud máte problém nebo připomínku pište do tohoto vlákna... Více informací o aktualizacích tohoto pluginu zde: https://support.tapatalk.com/threads/tapatalk-for-ipboard-plugin-release-announcement-and-changelog.4031/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Jenom připomínám, že podle pravidel fora je každý uživatel aplikace Tapatalk povinnen si ji nastavit takto: "Uživatel, využívající přístup na forum pomocí aplikace Tapatalk, je povinnen si ji nastavit takovým způsobem, aby se v jeho příspěvcích nezobrazovala oznámení, z jakého mobilního zařízení byl příspěvek odeslán (např. "Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk" apod.). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 25. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Vyšla nová verze tapatalku která má řešit problémy s vyhledáváním. Můžete testovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Tak nevím, v TapaTalku něco hledat je asi spíš při sadomasochisty. Vyhledá to všechny odpovědi a ve filtru je pouze volba od koho je příspěvek vložen, další filtry chybí (tedy zatím, pokud ještě aktualizace nebyla zveřejněna - mám poslední aktuální) takže uvidíme až přijde další ugrade...Jinak stále nefunguje korektně zobrazování galerie, kdyby to chtěl někdo nějak řešit, na moje urgování v googleplay nikdo nereaguje... Edit: jo a ty podpisy už by měly fungovat, poslední 2 upgrady TapaTalku mi zůstalo nastavení podpisu deaktivované (dříve se pokaždé znovu podpis aktivoval)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 V Tapatalku mi už zobrazuje správne zoznam "participated"Vďaka za opravusent using tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 29. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2016 aspon nejaka pozitivni informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 (editace) občas vybehne hláška o nedostupnosti témy. musím sa vrátiť tlačídlom späť a otvoriť znovu. niekedy aj na trikrát. internetom to nebude, v robote 4G, doma DSL, robí to na oboch.... ďalší problém sú prázdne sekcie. dnes som chcel pozrieť Fabia III - Interiér, no údajne bez témy. vrátim sa späť a témy tam boli... Tapatalk mám najnovší, mobil je aktualizovaný a bez problému s internetom edit: a prečo cez Tapatalk nie je prístupné ZÁVAZNÁ PRAVIDLA BOARDU / FÓRA ??? nedajú sa teda nahlásiť chyby priamo cez mobil, ale musím buď cez prehliadač alebo následne notebook Editováno: 30. Září 2016, autor: wirer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Chlapci, nevím kde dělám chybu, ale prostě mě pořád chodí do zblbnutí nová a nová upozornění na topicy které vůbec nesleduji. A třeba Pawouk jak napíše někam příspěvek, tak ho hned vidím a to jsem kontroloval, jestli ho náhodou nesleduji a nesleduji... Fakt už nevím, denně mám 200+ upozornění [emoji20] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Je to tak. A nejhorší je, že ani po "odkliknutí" nemizí a pořád svítí jako nepřečtená...Hlášky o nedostupnosti témat jsou stálé, třeba i teď.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Tapatalk je na tomto fóru průser. Jinde to nezlobí, ale zde pořád píše, že téma bylo smazáno, otevřít fotky jdou v hrozné kvalitě a nebo pouze přes prohlížeč atd atd:( 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Problémy jsou, ale já jsem rád, že toto forum v tpt zobrazovat vůbec jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 Neviem ci dalsia chyba je iba u mna, no ak cez Tapatalk chcem editovat svoj prispevok, tak pridava formatovacie znaky < p > </ p > a podobne. Neda sa to poriesit inym sposobom? Pretoze ak chcem este raz upravit uz mnou upraveny prispevok (napr. som na nieco zabudol v kratkom case), tak ich prida znovu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 Mám to stejné, stačí ty znaky smazat při úpravě textu. Otravné, ale funkční snad dočasné řešení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 No hej. Ak chcem upravit prvy prispevok v teme auta, a mam tam vela textu a odstavcov, tak je to mazanie na doooost dlho :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 O tomto jsem psal hned, nikdo na to nereagoval.. :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 A co to vubec s textem udela? Test.Asi nic? [emoji4] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Nic, jsou to jen viditelné HTML tagy. Ono by to něco udělalo, kdybys to tam nechal, ale například odstranil ukončující znak v závorce - pak bys viděl počáteční závorku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Dneska jsem narazil asi na původ problému se zobrazováním obrázků na TT. Když někdo vloží obrázek přímo do příspěvku, tak se mi po kliknutí na něj zobrazí normálně a kvalitně, pokud je obrázek vložen jako příloha, tak se mě to po kliknutí zeptá na způsob zobrazení, buď v galerii a to je hrozná kvalita,nebo v prohlížeči, kde je to kvalitní, ale v případě více obrázků, se musí každý otevírat zvlášť... Takze bych hledal problém někde v těch podmínkách při vložení obrázku do příspěvku, protože zjevně v TT problém nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 To já zase v posledních dnech kvetu z těch chybových hlášek, že téma bylo přesunuto, nebo odstraněno administrátorem.. Je to teď pořád dokola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Já zase nechápu, proč se na kartě Nepřecteno zobrazují nepřečtená témata několikrát za sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Přijde mi to jako blbá odezva webu. Na jiných fórech není žádný problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 15. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Vysla dalsi aktualizace tapatalku. Aktualizoval jsem tedy plugin i na foru ale moc vyresenych problemu nemaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Zdá se, že to po aktualizaci a úpravě pluginu chodí zase správně. Akorát TT přidal reklamu i nahoru.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 16. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 TT tu reklamu pekne rozsiril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Já nemám žádnou..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky