osobne Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Ja take ne, ale mam VIP status. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Já ještě aktualizaci nedostal... Divné, nevím jaký mají ty aktualizace systém, brácha už novou aktualizaci má, mě to ještě nenabídlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Já nevím, jestli mi neproběhla tiše, zatím totiž taky o ničem nevím a nic mi to nenabízí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Asi také záleží na telefonu a verzi OS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 (editace) To jestli vám přijde upozornění na aktualizace, řídí Google Play a nastavení vašeho účtu na něm ne? Mě vždycky přijde upozornění na aktualizace programů a nic se automaticky mi neinstaluje. Dělám to ručně a jen přes wifi. S verzí OS a telefonem to nemá nic společného. Editováno: 17. Říjen 2016, autor: miklisek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 17. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Tak koukam ze jsou tam reklamy jen bez prihlaseni. Pokud se prihlasim, dostanu VIP status. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 TT vydal aktualizaci a už nejde volit zobrazení obrázků v galerii (mizerná kvalita) nebo na webu. Rovnou zobrazí obrázek v malém rozlišení. Nebo je to záležitost nastavení fóra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Je to komunikace mezi TT a forem. Problém je od začátku nového fóra. Když někdo obrázek vloží přímo do příspěvku, tak se zobrazí v plném rozlišení, jak ho nekdo vloží jako přílohu, tak ho TT zobrazí jako miniaturu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Proč ale zmizela ta volba, to nechápu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Já tam tu volbu stále mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Tak hlásím, že po ručním vymazání sledování přátel v PC (po přechodu na nové fórum se přátelé automaticky stali sledovanými členy) už mi nechodí upozornění na nesledované příspěvky [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Jo? Tak to zkusím 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Po další aktualizaci TT nejde opět u obrázků výběr mezi galerie - prohlížeč..... Odhlásil jsem se z TT, z fóra, odinstaloval TT, přesunul do paměti telefonu, na kartu. Nic nepomáhá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Je to tak, taky se mi aktualizoval a mám jen pixely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Najnovsi TT to pekne zmrsil. A to nielen tu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Je to komunikace mezi TT a forem. Problém je od začátku nového fóra. Když někdo obrázek vloží přímo do příspěvku, tak se zobrazí v plném rozlišení, jak ho nekdo vloží jako přílohu, tak ho TT zobrazí jako miniaturu... Když se vloží v TT obrázek přímo do příspěvku, je pak v mobilu/tabletu zobrazen v pěkném rozlišení. Ale na monitoru PC je pak zbytečně velký jak kraaaava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 (editace) stále nevidím túto tému cez TT... čo sa týka obrázkov, tak viac mi vyhovuje prispievanie do témy o aute z mobilu. nemusím aspoň všetky fotky kopírovať do notebooku, ale môžem ich nahrať priamo. výnimočne sťahujem a nahrávam cez notebook a nedá sa docieliť toho, aby zobrazilo neprečítanú sekciu ako na iných fórach? napr. ako na screenoch...akurát ŠkodaHome to nedokáže...mám najnovšiu verziu TT 6.2.5 Editováno: 14. Listopad 2016, autor: wirer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 14. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 To zalezi na Tapatalku kdy doladi plugin na tento typ fora a jeho verzi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 Furt nic s těmi obrázky? Kvalita v mobilu naprd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 To je ale problem u tapatalku podle me. S tim asi forum nema nic spolecneho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Zjistil jsem, že je nemožná citace, pokud reaguji na příspěvek o několika citacích. V takovém případě se buď nezobrazí nic, nebo jen poslední vložená citace v příspěvku, který chci citovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corve Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 (editace) V 8. 12. 2016 at 22:00, Stringo napsal: To je ale problem u tapatalku podle me. S tim asi forum nema nic spolecneho... Ale proč jiný fora obrázky zobrazí dokonale? Editováno: 17. Prosinec 2016, autor: corve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Tohle mě štve hodně. Kvalita foto na...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Je to fakt, spousta lidí do tématu vkládá fotky, na které se odkazují a já vůbec nevím, o co jde.. V poslední době jsem na fóru z 99% přes TT, takže mě to taky docela štve.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 5. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2017 Tapatalk vydal dalsi aktualizaci 1.3.3 Neresi nase problemy ale vyresil podporu s aktualni verzi IPB4, Lepsi PUSH notifikace a Hodnoceni prispevku. Muzete testovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky