indyjones8379 Vloženo 13. leden 2017 Sdílet Vloženo 13. leden 2017 Dobry den prosim vas na sklopnom kluci som si vsimol,ze je tam taky capik alebo srob na kluci da sa to nejako dotiahnut alebo mam ist s tym do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 13. leden 2017 Sdílet Vloženo 13. leden 2017 (editace) Myslíš ten šroubek po odstranění boční stěny pro výměnu baterie?? Máš problém s ouškem klíče je volné??? Šroubek se dá dotáhnout super malým hvězdicovým klíčkem. Já jsem měnil plastové ouško za kovové, a to se dá provést pouze vyšroubováním toho šroubku a následnou výměnou ouška a zpětným zašroubováním šroubku. Samozrejmě pokud nemáš stržený závit v plastu. průměr klíčku je 2,97 mm a průměr hvězdičky je 1,6 mm. Je to asi klíč TORX 6 má průměr špičky 1,7 mm. TORX 5 má průměr špičky 1,42 mm. Rozměry TORX klíčů zde https://www.naradionline.cz/rozmery-torx-klicu. Editováno: 13. leden 2017, autor: ralff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 13. leden 2017 Sdílet Vloženo 13. leden 2017 Jojo je to šestka. Já slovensky rozumím dobře, ale pána jsem jaksi nevyluštil co myslí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpík Vloženo 14. leden 2017 Sdílet Vloženo 14. leden 2017 Spíš měl na mysli tenhle čep na klíči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 (editace) Jo a tazatel indyjones stále mlčí vo co vlastně GO ???? Je to opravdu INDIÁN nebo IND??? NO je to bratr. Editováno: 19. leden 2017, autor: ralff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.