Listopad 13, 20195 r Prave tuto prevodovku je potreba, kdyz bude moznost ovladat auto mobilem na dalku. Napr. zajeti/vyjeti do mezery. Skodovka uz ma tuto funkcionalitu vyzkousenou. Otazka je, kdy ji komercne nabidne. Upraveno Listopad 13, 20195 r od Martin Bednář
Listopad 13, 20195 r Poslední OIII startuje plně automaticky, klíček je jen iniciátorem. To je další příklad.
Listopad 13, 20195 r K viděníhttps://auto-mania.cz/novou-skodu-octavia-si-muzete-prohlednout-i-vy-je-vystavena-ve-skoda-muzeu/
Listopad 13, 20195 r před 20 hodinami, xx30 napsal: Myslím, že to šlo řešit i lepším způsobem než tímto šidítkem ( vypadá to směšně ). Co třeba otočný volič, vypadá líp a místo taky nezabírá. Otočný volič neřeší problémy spojené s tímto typem převodovky. Upraveno Listopad 13, 20195 r od j57
Listopad 13, 20195 r před 48 minutami, bouchy napsal: @bojler Jenže je třeba mít stisknutý pedál spojky (MT) nebo brzdy (AT)... Není pravda
Listopad 13, 20195 r Již dlouhou dobu spojku sešlapuji automaticky při startování a nejsem si vědom, že by bylo možné nastartovat jinak. Ještě poznámka k OIV - dnes jsem jel s Karokem a buď bude jeho interier v rámci FL řádně vylepšen a nebo bude mezi přibližně stejně drahými vozy dost zásadní rozdíl v materiálech.
Listopad 13, 20195 r Já prošlapuji spojku od jakživa, ale škodovky chtějí brzdový pedál, píše to i na MFD, pokud nesešlápneš
Listopad 13, 20195 r Jak říká klasik, "Má pravdu ten chlapec". Donutil jsi mě to jít teď vyzkoušet, chce to spojku. Asi je to tím, že ji mačkám vždy a chtělo to po mě brzdový pedál u firemního rapidu, doma mám octu před FL. Ale jsem malinko OFF, ať nám admin nepohrozí, takže zpět k tématu ....
Listopad 14, 20195 r Dálkové starty jsou možné, ale jen, je-li manuál v neutrálu (DSG P nevadí), čili pro mě skrz zámek převodovky nepoužitelné.
Listopad 14, 20195 r před 3 hodinami, bouchy napsal: Dálkové starty jsou možné, ale jen, je-li manuál v neutrálu (DSG P nevadí), čili pro mě skrz zámek převodovky nepoužitelné. Zámek převodovky se u elektronického řazení snad ani použít nedá ne? To je další "výhoda" této inovace.
Listopad 14, 20195 r https://www.auto.cz/nova-skoda-octavia-rs-bude-vypadat-zhruba-takto-co-vsechno-uz-o-ni-vime-132037
Listopad 14, 20195 r před 12 hodinami, Martab napsal: Brzdový pedál chtějí u DSG, ne? u manuálu klasicky spojka. Přesně, jak říkáte, co mám zkušenosti, tak při manuálu a startování tlačítkem, nebo i klíčem (Rapid), je potřeba jak u FIII, Rapidu, tak u OIII potřeba sešlápnout spojku a až pak zmáčknout tlačítko startování, nebo otočit klíčem. U DSG se u všech zmíněných sešlapuje brzda a až pak mačká tlačítko startu, otáčí klíčem. VW to má u DSG úplně stejné, alespoň dle mé zkušenosti s VW Atlasem. Prostě koncern :-) Upraveno Listopad 14, 20195 r od PetriCZECH
Listopad 14, 20195 r Ze SO: M13 Octavia – 5. válcová zkušebna se pomalu rozjíždí na svou kapacitu průjezdnosti. Vítanou novinkou jsou již bezdrátové váhy na volant.V pondělí byla zahájena sériová výroba nového modelu Octavia A8, zatím pouze v počtu jeden vůz denně, ale každým týdnem se mají počty rapidně navyšovat. Zaměstnanci se také připravují na výrobu vozů BEV. Přípravné práce na montážní lince o hromadné dovolené se dělaly právě pro tento vůz. Doufáme, že se vše obejde bez větších problémů.
Listopad 14, 20195 r Některé ceny v Německu: LED Matrix- 1 800 Euro 19 kola- 1 200 Euro Sunset- 250 Euro Chrompaket- 450 Euro 18 kola-ve Stylu 450 Euro,Ambition- 850 Euro
Listopad 14, 20195 r https://www.auto.cz/novou-octavii-v-plne-palbe-uz-videli-vsichni-tohle-je-holatko-ktereho-budou-plne-silnice-132059?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku
Listopad 15, 20195 r @bicista myslím, že to Denis poznal a že reagoval pouze na exteriér vozu, který má robotické parkování aj.., což výbava “holátek” moc nemá. Jinak souhlas. I v této výbavě je to pěkné auto[emoji106].
Listopad 15, 20195 r Velké disky, chrompaket. To je skutečně holátko. Vůbec jim nezávidim, že ze sebe za pár prokliků musí dělat blby. Mimochodem, v červené super.
Listopad 15, 20195 r Pokud budou v základu ty sedačky, tak velký palec nahoru. Čekal jsem to spíše jako příplatkovou výbavu za 60 až 100 tisíc jak je to u jiných automobilek.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.