Joker 85 Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 Docela slušný ?. Holt se někdy stane že si vezme někdo větší sousto než by měl. Začínat doba kdy jsou přeci důležitější věci na autě než jízdní vlastnosti. @Jan R. Zase tak jednoduché to není celý ten systém přenastavit a odladit... těch věcí kolem je strašně hodně,ale uvidíme jak se s tím škoda popere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikendak Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 Těžko hodnotit, já jsem ji měl pujcenou na víkend a za mě spokojenost. Každej si asi prostě musí udělat obrázek sám. Jediný co mě znepokojuje je že už teď problémy se softwarem a bůhví co ještě se objeví, auto máme vyrobený ale bohužel pořád stojí v Boleslavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgius Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 @RDMBR dle zákulisnich info co mám, jsou ty objednávky dole @bojler Celý je to důsledek toho, že ty auta nejsou hotový. Proto osekaná motorizace, proto chyby v sw. A celý se to dodělává za běhu. Náběh celý týhle řady (Octavia, Leon, Golf, A3) se koncernu moc nepovedl. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Tak tím líp, nebude dlouhá čekačka když opraví ecall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Tohle mi psal prodejce těsně před tím problémem... Takže 2 měsíce strop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T o m Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Hmmm, 2 měsíce bych věřil pouze v případě, že to auto bude totálně osekané a bez výbavy. Máme teď do firmy kupovat přes operák nová auta a na Octavii nám řekli 5 - 6 měsíců!!! Vzhledem k problémům s cestovním paketem, nyní s eCall (dle mne jen zástěrka) bych se klonil spíše k delším lhůtám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Co mám teď obj tak mám nejzašší termín 31.8. to tam započítal i ten problém ecall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomN Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Jojo nejzazší termín se mi posunul jen 3x :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Kdy objednáno a kolik ti řekli dobu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyvob Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Já objednával liftback s travel assist na konci února a aktuální termín je 20.6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Co mám teď obj tak mám nejzašší termín 31.8. to tam započítal i ten problém ecall Ahoj, vidím že jsi objednával u Autodružstva FM. Poskytl prodejce nějakou slevu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomN Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Já objednal 31.1.2020 a volali mi že vzhledem k tomu že tam mám cestovní pakte, který jde instalovat až v modelovém roku 2021 jde model do výroby nejdříve 30KT. To je již 3 posun, ale předtím tam jednou byl vliv COVID. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomN Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 před 3 hodinami, RDMBR napsal: Kdy objednáno a kolik ti řekli dobu? 31.1.2020 objednáno, první termín 25.5.2020. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 (editace) před 16 minutami, LukášCBR napsal: Ahoj, vidím že jsi objednával u Autodružstva FM. Poskytl prodejce nějakou slevu? Ahoj, 30000 pres Škofin a 6% z ceny takže dohromady 10% dolu. A za fabku 170 takže sakum prdum za 503 Octavku Editováno: 2. Červen 2020, autor: RDMBR 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Tak proč ho měli v nabídce když jde nainstalovat až MR 21? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomN Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Jo tak na to jsem se ptal taky :) "vyjednal/Vyhádal" Jsem kompenzaci. 0,05% :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Co v něm vlastně je tak důležitého? Nemůžu to ani najít ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Z nejzásadnějších aktivní ACC, kapacitní volant. Oficiálně stránka již není aktivní, ale historie je naštěstí dohledatelná :) https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:vjAx-g2pd5UJ:https://www.skoda-auto.cz/modely/nova-octavia/nova-octavia/nova-octavia-asistencni-systemy+&cd=1&hl=cs&ct=clnk&gl=cz&lr=lang_cs%7Clang_sk&client=firefox-b-d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomN Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Nejzajímavější je traffic jam assist, kde ACC ve spolupráci s aktivním vedením v pruhu jede v koloně "sám". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Teď uvažuju když auto budou vyrábět až v MR2021 jestli se to nějak projevi, třeba vezmou tlumení kapoty nebo co ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 před 12 hodinami, T o m napsal: Hmmm, 2 měsíce bych věřil pouze v případě, že to auto bude totálně osekané a bez výbavy. Máme teď do firmy kupovat přes operák nová auta a na Octavii nám řekli 5 - 6 měsíců!!! Vzhledem k problémům s cestovním paketem, nyní s eCall (dle mne jen zástěrka) bych se klonil spíše k delším lhůtám. 5-6 měsíců je totální nesmysl. Aktuální doby dodání jsou 6-8 týdnů pro LB a 12-14 pro combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 To vyrábí obě verze v jednom závodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Ano na jedné lince odjakživa. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Ta 12V je kde? Sem asi slepý co tak prohlížím fotky a videa na yt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Todle je z oficiálního katalogu příslušenství pro Octavii co mi dali, takže buď zásuvka na 12V bude v interiéru nebo si s tím posvítíte v kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.