Ladous007 Vloženo 10. Února Sdílet Vloženo 10. Února Bylo pul roku stare, v 5ti lete zaruce a najeto 19tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Února Sdílet Vloženo 10. Února Kdyby snad někdo hledal a chtěl mít 100% jistotu původu, nelakované auto, udržované v TOP stavu.. právě prodávám mého Superba 👍 https://auto.bazos.cz/inzerat/197933145/skoda-superb-iii-fl-iv-lak-160kw-2022-zaruka-cz.php 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 10. Února Sdílet Vloženo 10. Února (editace) V 7. 2. 2025 na 9:18, tomashewk napsal: proč jim to tam stojí už dva měsíce To moje stálo v autosalonu od května 2021 a já jsem si pro něj přijel až na konci září 😉 Je to velmi relativní, vloni na podzim jsem na Škoda Plus objevil dokonalého dvojníka toho co mám, jenom byl o dva měsíce starší a najeto o 2t více než jsem měl já. A za necelé dva týdny bylo pryč. PS: A v "pozorování" jsem měl od loňského podzimu ještě podobné jako mám, ale rok výroby 2019, najeto 85t km za 594k a už je také pryč. Prostě každé auto má svého kupce, jenom záleží na čase Editováno: 12. Února, autor: Mira96 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 11. Února Sdílet Vloženo 11. Února (editace) Také se dovolím připojit, začátkem léta bude na prodej nebouraný garážovaný L&K liftback facelift, 2,0 TDI 140 kW 7° DSG, stříbrná brilliant metalíza, interiér hnědá kůže s béžovým stropem, navíc nezavisle topení, tažné zařízení, masážní odvětrání sedadla, zadní stěrač, alarm, rezerva, Columbus 9,2" MIB 2.5, DVD, SIM, 2×SD, USB-A, hlasové ovládání, paket Rear, třízónová klimatizaceV, vyhřívání všech sedadelr, poaktivní ochrana cestujících0, 230V zásuvka a další USB. Najeto bude cca 82 000 km. Předpoklad ceny 600 000,00 Kč. První majitel, vozidlo je registrováno na RČ. Editováno: 11. Února, autor: Petr Svetr 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Rýpar Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami To mi přijde dobrá cena v poměru, co se nabízí na trhu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.