Pawouk Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Ví někdo, co obnášejí akce 91R2 a 34I6 (případně asi 34J6, ze štítku to jde špatně přečíst)? Byly provedeny na Karoqu 1.5 TSI DSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Podle Googlu ,německy nevládnu - 91R2 softwarová aktualizace řídicí jednotky OCU (řídicí jednotka vestavěného systému nouzového volání) .. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 https://svolavacky.cz/?listing_type=skoda-karoq-2017/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Optik Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 dnes jsem se dozvěděl, že má čilda1 úplnou pravdu 91R2 je svolávačka na OCU systém - výpadky signálu atd, ale jen u některých vozů a 70G7 - svolávačka na obložení A sloupku , jedná se o úpravu, nebo výměnu plastu na uvedeném sloupku, při větším chladnu by se mohly uvolnit i částečky plastu a zranit posádku při aktivaci airbagu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Na MR2018 a motor 1.0 je svolavaci akce na ridici jednotku parkovaci brzdy. Je tam problem, ze ridici jednotka muze spatne vyhodnotit pouziti brzdy pri neutralu, takze to nezabrdzi. V sobotu jsem byl prezouvat kola a technik mi rikal, ze tam ta svolavacka je, takze si to overte jestli se to tyka i vaseho vozu. Oprava pry na pockani.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 A kde to treba overit? Na uvedenej stranke "svolavacky" to zatial nie je zverejnene. To ma kazdy volat do servisu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Otázka je, zda tvé auto určitě patří do té akce a dále také, zda je to skutečně svolávací akce a ne servisní, kdy se potřebný úkon provede při jakékoli nejbližší návštěvě autorizovaného servisu. Oni si to totiž pletou i v autorizácích. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Mně to technik sděloval jako svolávačku, ale je možný, že to je jak píše Pavouk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
man.kar Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Škodovka navzdory potížím které má dopadla v hodnocení svolávaček zatím dobře. http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/statistika-ukazuje-jaka-auta-musi-nejcasteji-neplanovane-do-servisu/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Únor 2019 Sdílet Vloženo 21. Únor 2019 https://svolavacky.cz/listing/skoda-karoq-2018/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lirap Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Hmmm, byl už někdo kontaktován...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 No ja som auto kupoval v 5/2018. Skusim kontaktovat servis co na to povie a ci bude o tom vobec vediet, pripedne budu na mna pozarat ako na vyoranu mys ze co odo nich chcem. Neviem si predstavit ako sa tato zavada riesi, kedze zadne sedadla asi rozobertat nebudu. Výmena sedadla? Text zvolavacky: Uchycení opěrky hlavy k opěradlu zadního sedadla může být vadné. V případě nehody může být omezená podpora a ochrana cestujících, což zvyšuje riziko zranění. Svolávány jsou modely Škoda Karoq vyrobené v období květen až srpen 2018. Kód svolávací akce: 72I3 Zdroj: Rapex Report 7/2019 A12/0279/19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 http://recall.skoda-auto.com/260/cs-cz Tohle by mělo ukázat, koho se to týká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Dakujem za link. Uz som si to overil a mna sa to netyka.(chvala bohu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 kontrola rámu a jeho výmena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swordfish76 Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Mně přišel dopis, že svolávačka 72I3 (zadní opěrka hlavy) se týká mého auta. Psali tam, že kontrola je na cca. 30 minut. Stavil jsem se v servisu a tam mi řekli, že mám přistavit auto jeden den ráno a vyzvednout si ho druhý den odpoledne, tedy 2 dny bez auta. ? Zeptal jsem se, zdali mi dají náhradní auto, jelikož to není moje chyba a nemůžu být dva dny bez auta. To zamítli, že to Škoda nepodporuje. Tak jsem jim slušně, ale velmi důrazně řekl, co si o tom myslím - tedy že jako zákazníka mě to nezajímá, problém je na straně škodovky a nevidím důvod proč bych měl platit za cizí chyby. Dost jsem zkritizoval tento "vyčůraný" přístup a prohodil něco o tom, že takhle by se lídr trhu chovat neměl, pokud chce lídrem i nadále zůstat, že lidi si nechají líbit dost, ale zase ne úplně všechno. Mluvil jsem přímo s vedoucím servisu. Ten nakonec sice ne úplně nadšeně, ale přesto ve vší slušnosti navrhnul, že se na to podívá osobně ihned. Za 10 minut bylo zkontrolováno, vše je v pořádku, dostal jsem papír a mohl frčet domů. Takže stačí se nebát a slušně, ale asertivně si vyjednat co je třeba a nenechat si sr.t na hlavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Zapoměl jsi napsat jednu podstatnou záležitost. A to název toho servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Ono je to vcelku jedno, protože brajgl je prakticky všude. Bez ohledu na to, jestli je to autorizovaný servis nebo garážník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Taky jsem to tak řešil, reklamace u prodejce, nic nevyřešeno a postěžoval jsem si hnusně přímo u ŠA a bylo. ŠA se starala uplně jinak......asi jsem OT, sorry.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swordfish76 Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Před hodinou, NiceOne napsal: Zapoměl jsi napsat jednu podstatnou záležitost. A to název toho servisu. Nechtěl jsem je prásknout, ale byl to Nevecom Kladno ?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 https://svolavacky.cz/6-modelu-skoda-vcetne-superbu-a-kodiaqu-musi-neprodlene-na-vymenu-airbagu-ridice/ Možnost ověření zde: https://recall.skoda-auto.com/260/cs-cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 24. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 chci se zeptat, tedka jsem zjistil na tom portálu po zadání VIN že na moje auto je nalezena svolávací či servisní akce, ale abych řekl pravdu kdybych to tu nečetl tak o tom ani nevím, musí mě škodovka kontaktovat nebo si to musí člověk zjištovat sám? ani mi nepíše o jakou akci se jedná, takže ani nevím z jakého důvodu jestli je to nebezpečné nebo jde pouze o nějakou kontrolu. a ještě když už budu kvůli tomuto poblému v servisu může reklamovat i jiné závady? třeba že mi nelícujou dveře, že se maže palubní počítač sám od sebe, atd? moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 24. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 Uf. Tak podle mého VINu na můj Karoq není svolávačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 před 9 hodinami, olexaV napsal: chci se zeptat, tedka jsem zjistil na tom portálu po zadání VIN že na moje auto je nalezena svolávací či servisní akce, ale abych řekl pravdu kdybych to tu nečetl tak o tom ani nevím, musí mě škodovka kontaktovat nebo si to musí člověk zjištovat sám? ani mi nepíše o jakou akci se jedná, takže ani nevím z jakého důvodu jestli je to nebezpečné nebo jde pouze o nějakou kontrolu. a ještě když už budu kvůli tomuto poblému v servisu může reklamovat i jiné závady? třeba že mi nelícujou dveře, že se maže palubní počítač sám od sebe, atd? moc děkuji Pokud je to svolávací akce, servis tě obešle. Pokud jenom servisní, tak provedou předepsaný úkon/opravu/výměnu při nejbližší návštěvě servisu. Samozřejmě při tom můžeš reklamovat další tebou zjištěné závady. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. leden 2021 Sdílet Vloženo 27. leden 2021 Brzdový pedál 2020 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.