csabac Vloženo 30. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 mne to zial nejde poriadne od zaciatku co som tam registrovany, t.j. asi mesiac. neviem tam vobec dostat svoje auto, zacne to stahovat manual ked zadam VIN a pred skoncenim apka spadne. uz som odinstalovaval, a stale to iste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 30. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 @csabac Před odinstalací vlez do nastavení apky a smaž data. Odinstal a pak instalace. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa 1 Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 (editace) Ahoj, u mého Superbu III je jenom elektronická servisní knížka. Soused má malý autoservis a stará se mi o auta a mám s ním jenom ty nejlepší zkušenosti. Tvrdí mi, že nemá možnost provést zápis do elektronické servisní knížky a papírovou nemám. Jak tady již dříve někdo uváděl, dá se koupit v autorizovaném servisu? Pokud tam pro ni půjdu, abych nevypadal za úplného blbce... Editováno: 19. Listopad 2019, autor: Standa 1 zapomněl jsem zadat upozornění na odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 Papírovou servisní knížku si můžeš koupit v ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Ale má ale stálo by to další peníze a čas.... https://erwin.skoda-auto.cz/erwin/showHome.do Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Nic by to nestálo.Taky mám malý servis a do el.knihy můžu zapisovat a to celý koncern zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Tak tim lepe, mel jsem za to ze pristup je placenej. Takze jde jen o to se nebat to tam zapsat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa 1 Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Přeji dobré ráno, takže co proto, jako majitel, můžu udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 ty papírové serv. knížky taky nemají moc velkou hodnotu, to je můj názor...znám pár lidí, kteří dali někde v servisu někomu flašku a nasázeli jim do knížek tolik razítek, kolik potřebovali a nikdy tam to auto nebylo :-) 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa 1 Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Jsem konzervativní, takže raději mám něco psaného v ruce. K elektronické servisní knížce nemám přístup, takže ani nevím, co je v ní napsané... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 @Standa 1 Stačí zajít do kteréhokoliv AS a zdarma vytisknou výpis z elektronické servisní knížky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa 1 Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 @los pakos díky za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 (editace) Já jsem si vždycky všechny papírové protokoly a faktury od servisu (autorizovaného) schovával právě kvůli tomu, že ne všichni těm papírovým knížkám věřili. Faktura/číslo zakázky už se tak lehce zfalšovat nedá. Nedávno jsem potřeboval něco upravit v původní faktuře v autorizáku a nešlo to, systém změny nedovolí, museli udělat dobropis a novou fakturu, ani storno faktury nešlo. Ale to může být až v poslední době. Jinak dneska v době el.knížky vidím servisní historii (garančky) v aplikaci Škoda Connect/My Škoda (je tam název servisu, počet km, datum a číslo zakázky) Editováno: 23. Listopad 2019, autor: l79 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa 1 Vloženo 24. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2019 Auto mám ve firmě, takže všechny faktury jsou v účetnictví... No a co se týče toho, jak jsi popisoval opravy faktury, možná je nepustil účetní systém nebo daňové předpisy. Faktury jsou v Kontrolním hlášení, takže jiná forma opravy, než je daňový dobropis je poměrně těžko realizovatelná. Navíc, až bude od 1.5.2020 EET, tak jakékoliv opravy dokladů bude ještě více komplikované... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 Cosby psal že do ErWin jde zapsat servisní záznam zdarma, ale koukám tam a všechno je zpoplatněno, resp. ani tam variantu zápisu záznamu vůbec nevidím. Tušíte prosím někdo, jak je to nyní? Jak si malý auto opravce (nikoliv já) zajistí možnost zápis provést? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 Zápis je možný zdarma.Musíš mít servis,Ičo a zaregistrovat se ve škodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 Máš na mysli registraci přímo v ErWin, kde uvedeš název firmy, IČO a další potřebná pole, a jako "Typ firmy" dáš "Dílna" a to je vše, pak máš právo zapisovat záznamy do servisních knížek dle VIN vozu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 Ty jo už nevím,dělali jsme to X let zpět.Zkus to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonek007 Vloženo 18. Únor 2022 Sdílet Vloženo 18. Únor 2022 (editace) Zdravím pánové teď jsem na tím také bádal, protože nemám rád předražené aut. servisy, a dělám si servis vesměs sám tak jsem si chtěl vést elektronickoi servisku na OCTAVII3, ale na tom Erwinu to jde všechno zapsat, ale jen pro vlastní potřebu. Ostatní ten zápis nevidí. Prý bych si tam musel něco koupit nějakou licenci... Tak to funguje i u autorizovaných ale ti mají něco jiného lehce a musí platit poplatky ŠKODOVCE zase za to... takže tak je to prý no, kdyby někdo věděl jak to obejít sem s tím :) Editováno: 18. Únor 2022, autor: Bonek007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 18. Únor 2022 Sdílet Vloženo 18. Únor 2022 Mám Favorita 30 let a žádnou servisku! Všechny účtenky a popis prací mám v šanonu. Jen nevím jestli to budou na vrakovišti vyžadovat! 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 (editace) Hlavní důvod pro tam není serviska je, aby zákazníky co nejvíc uvázali u originálního servisu. Dřív to bylo jednoduché - člověk si přečetl kdy co vyměnit a kde co si vyměnil doma. Ale dnes? V návodu je napsáno kontaktujte originální servis. To je jak olej. Před pár dny jsem ho potřeboval doplnit a tak jsem otevřel návod k obsluze. No a tak jsem se dočetl jen "Specifikace: Správnou specifikaci motorového oleje pro Váš vůz zjistíte v odborném servisu.". Mohlo tam být napsáno 0W20 VW 508.00/509.00, ale to by nemohli škubat zákazníky. Tak jsem tedy zajel do servisu v Havlíčkově Brodě (není to můj domácí servis) a tam si řekli za 1l něco k absurdním 800Kč (už nevím přesně). Řekl jsem jim, že na to můžou zapomenout, pohledal jsem a zjistil, že na internetu koupím kolem 1000kč pětilitrovku. A tohle je stejné. Auto prostě napíše "Jeďte do servisu" a člověk prostě vůbec neví, proč na tu prohlídku vlastně jede a co tam budou s autem všechno dělat. Proto nedávají servisní knížku. Editováno: 3. Duben 2022, autor: thejohndoe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 16. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2022 Zdar ve spolek, jak zjístím u Superba 3 výbavu? Má to jen el. servisku a nálepka v kufru už také není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 16. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2022 @VAG BoBo asi nejjednodušší způsob je stáhnout si Aplikaci Carolina do mobilu, zadat si tam VIN a měla by ti vyjet mimo jiné i výbava auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 21. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2022 Děkuji, mám Škoda conect, jen jsem nevěděl jak na to, už mám Digi certifikát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
portalek Vloženo 14. Červen 2023 Sdílet Vloženo 14. Červen 2023 Tak jsem vyhodil 200 za to, že stejně svou servisní knížku neuvidím, https://erwin.skoda-auto.cz/ nedoporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.