Durannn Vloženo 11. Květen 2018 Sdílet Vloženo 11. Květen 2018 Když jsme u té reklamace, nevíte, jestli by byl ŠA servis ochoten provést zároveň i desinfekci klimatizace, v rámci záruční opravy a odzkoušení funkčnosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabisson Vloženo 11. Květen 2018 Sdílet Vloženo 11. Květen 2018 jo mě to uznali bez problému, ale na základě videa. Na živo se jim to neprojevilo. Jestli dezinfikovali, to nevim :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Bakic Vloženo 11. Květen 2018 Sdílet Vloženo 11. Květen 2018 Ja som bol reklamovať dnes, bez problémov uznali na základe videá. Objednali diely.Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik97 Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 Ahoj Roman. Prosím Ťa kde si to reklamoval. Lebo ja už som z toho na prášky. Už som tam bol 3 krát a za každým len diagnostikovali a vraveli že to ešte žiaden rapid nerobil. Vždy natočili aj video a aj ja som im poslal. Chcel by som to už doriešiť lebo tam mám tento týždeň znova ísť nechať auto na dva dni, že idú pozrieť ešte nejaké klapky či to nerobia... Pritom nechcem aby mi rozobrali celé auto znova zbytočne , lebo môžu ešte niečo ďalšie pokaziť pri skladaní ale dať im nejakú presnú argumentáciu , že je to ten kompresor, aj keď to vedia podľa mňa aj sami. Vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Bakic Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 Ja som to reklamovať v Hilek Malacky. Ale pokiaľ máš problémy u vás v servise, tak napíš priamo do Škodovky. Tiež som to kedysi tak riešil a servis mi sám volal aby som prišiel.Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 Zdravim, nereklamoval to tady nekdo v servise v Olomouci nebo Prostejove? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 (editace) Jen se přidávám, cvrlikající kompresor klimatizace mámi já na R. 2016, ale čekám na větší teploty ať to můžu jasně prokázat. Bude to zase boj. Většinou chtěji totiž ze mě udělat člověka, jenž trpí sluchovými halucinacemi, takže příště přijedu s někym dalším, nejlépe právníkem :-) :-) Jo díval jsem se, mám ten aušusový Sanden, made in PL. Editováno: 21. Květen 2018, autor: bobanHTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 bobanHTP - jo jo, taky čekám na větší vedra, teď je to dost obtížné nahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 22. Květen 2018 Sdílet Vloženo 22. Květen 2018 Já se objednal na středu, hlásí cca 26 stupňů, tak snad budou slyšet. A pokud ne, tak videa mám a budu kontaktovat přímo Škodovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 23. Květen 2018 Sdílet Vloženo 23. Květen 2018 offtopic: myslíte, že má cenu prodejci "pohrozit" zrovna, že pokud to nenahlásí on, tak budu kontaktovat Škodu? Resp. někdo mi říkal, že dealeři můžou hlásit určité procento záručních oprav a pokud to je více, tak jsou nějak pokutování. Docela bych tomu i věřil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 (editace) Pripájam sa k vyriešeniu úspešnej reklamácii na hlučnú klimu, teraz tichučko a zdá sa aj výkon je vyšší. Stačili nahrávky otestovanie v servise a menili. Fakt je to poznať, je to teraz SUPER ..... Cena bola cca 1070 Eur... ešte že v reklamacii, keby to platil zákazník tak že k tomu ešte marža Škodovke. Editováno: 25. Květen 2018, autor: Eric_ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 @Eric_ Museli to v servise i slyšet? Mne to dělá nepravidelně, ale povedlo se již nahrát, tak tam musím zajet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Dal som nahrávky a pravdepodobne im to tam pískalo lebo nenamietali ale bolo teplo. Stačí prísť z rospáleným autom a až potom zapnúť klimu, určite sa im to prejaví pri pristavení auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Právě mne to při rozpáleném autě nepíská, resp nejde to slyšet, protože se automaticky zapne větrák za chladičem... Většinou to pískání jde slyšet až je auto vychlazené a klima nejede na 100%, aspoň u mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Tak si to odsleduj a dovez auto v takom stave aby to pískalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 To se lépe řekne než udělá Budu to muset nějak pořešit, každopádně díky a dám pak vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Tak ste ma zblbli, že dnes som to už aj ja prvýkrát začul...... posúval som sa v kolóne rýchlosťou 20-30km/h, otáčky pod 2000, hudba na minime a zrazu niečo jemne cvrliká z ventilácie. Skúsil som vypnúť klímu, prestalo to....... zapol som klímu, začalo to... asi začnem dávať hudbu hlasnejšie! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Ak ti to cvrliká tak to skus sledovať aj pri stojacom aute. Nie som blazon aby som to potom platil, keď Škodovka uznala chybu, nebola by sranda to platiť za svoje, pokiaľ je to chyba a možno to cvrlikanie naznačuje nejaké pridieranie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 @brrrrm Přesně to to dělá mne, jen já první přišel na cvrlikání a až pak na toto vlákno Každopádně jsem dnes poslal e-mail s videem, tak uvidíme co bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Ja som to skúšal minulý rok, v mojom servise a odbili ma že to Škodovka zamietla až sa to bude zhoršovať. Takže som zmenil servis lebo, neboli nič schopný vyriešiť ani soft do Bolera. Teraz som zo servisom spokojný, super prístup. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerim1 Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Včera jsem reklamoval v rámci záruky cvrlikání při zapnuté A/C. Pro jistotu jsem měl sebou audio nahrávku a video na sd., kdyby se závada neprojevila před servisním technikem. Nepochopil jsem, když mi technik řekl, že je to naprosto normální. že běží kompresor že to nikdy nebude tiché Bylo mi řečeno, že to porovnají s jiným autem a tvářil se, že jsem asi puntičkář, který řeší takové věci. Každopádně nebudu zatím zveřejňovat název servisu, ale pokud to neuzná to nepříjemné pískání, píšu stížnost a budu to chtít vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 30. Květen 2018 Sdílet Vloženo 30. Květen 2018 Pokiaľ nekontaktuje servis Škodovku, tak nič sami neurobia. Chceš radu zmeň servis takýto prístup je to čo som spomínal vyššie ani nemajú tušáka čo to je. Teraz mám ticho, ale absolútne ticho, nedá sa to zrovnávať a dokonca sa mi zdá a banujem že som si nemeral klima má lepšiu účinnosť, chladí viac proste rýchlejšie mi vychladí na požadovanú teplotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Tak se přidávám do klubu, kompresor uznán jako vadný a měněn na záruku (bohužel už od středy, protože jim v pátek nedovezli chladící kapalinu do čističe klimatizace) a prý to musí celé vypustit, vyčistit a nově doplnit. Tak snad v pondělí, zatím mám náhradní auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 Tak sláva, mám ho tam 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 Tak to gratuluji, já byl v ŠA včera a garanční technik už tam nebyl (cca 4 odpoledne) tak příště . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.