Petr Svetr Vloženo 9. Březen 2023 Sdílet Vloženo 9. Březen 2023 Mě tedy po update s černou ikonou vše OK, nicméně toto mne dost překvapilo, v náhledu není celé auto, ale jen kousek, u druhého mého auta je celé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 10. Březen 2023 Sdílet Vloženo 10. Březen 2023 U nás vše vyjímečně šlape (musím zaklepat) jak apka tak webík. Vše od nabíjení, po předehřátí a také jízdní data..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 10. Březen 2023 Sdílet Vloženo 10. Březen 2023 (editace) před 16 hodinami, iMe1980 napsal: Aktuálně mi již druhým měsícem nelze zapnout dálkově topení U mne je to stejné, když chci zapnout topení tak apka chodí chybu. Ale objevil jsem zajímavou věc: mám hybrida, tak nejdříve v aplikaci vyberu zdroj topení baterie a zapnu topení. Nechám to pár vteřin, vypnu a změním zdroj na benzín. A potom už se Webasto zapne. Trochu voser, ale aspoň nemám v autě zimu. Editováno: 10. Březen 2023, autor: Mira96 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 12. Březen 2023 Sdílet Vloženo 12. Březen 2023 Mne na iOS po update mi zamrzne app-ka, ked si pozeram spotrebu... Cize toto je pre mna nedostupne a musim si to pozriet cez webovy prehliadac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaddDogg Vloženo 18. Březen 2023 Sdílet Vloženo 18. Březen 2023 Včera proběhla aktualizace na iOS a jízdní data už fungují a appka nezamrzává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miziov Vloženo 19. Březen 2023 Sdílet Vloženo 19. Březen 2023 Můžu potvrdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 22. Březen 2023 Sdílet Vloženo 22. Březen 2023 aj ja potvrdzujem, funguje bez zavahania Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 1. Duben 2023 Sdílet Vloženo 1. Duben 2023 Ahoj, netušíte, kde je problém? Červený globus. Ale všechny služby navazane na datové připojení fungují bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 1. Duben 2023 Sdílet Vloženo 1. Duben 2023 vubec to neres ... taky se mi ta ikona barvi, jak chce .. vsechno normalne funguje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 1. Duben 2023 Sdílet Vloženo 1. Duben 2023 před 8 hodinami, LiveBomb napsal: Červený globus A co nastavení sdílení polohy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 1. Duben 2023 Sdílet Vloženo 1. Duben 2023 hele .. ono se ty barvy meni, jak chteji ... 3 dny je ccerveny .. pak je zas bily ... bez zmen v cehokoliv v nastaveni. ale vse stale funguje, tak na to uz kaslu ... ale taky jsem z toho byl nervozni ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 28. Duben 2023 Sdílet Vloženo 28. Duben 2023 Ahoj, včera večer som dostal pekný mail v znení Quote ŠKODA Connect: služby boli deaktivované Vážený zákazník, Škoda Superb: Služba/služby Area Notification Parking Position Info Call Speed Notification Honk & Flash deaktivované 27.04.2023 o 18:17. Tieto služby si môžete kedykoľvek aktivovať pomocou systému infotainmentu vo svojom vozidle. © ŠKODA AUTO a.s. Nechápem, že čo sa deje, lebo zhodou okolností som bol včera u predajcu, že chcem ešte aktivovať diaľkové otváranie auta, čo ale nevedeli spraviť vzhľadom na nejakú údržbu v systéme. Najprv som si myslel, že oni niečo pokazili, ale potom som si všimol, že ten mail prišiel zhruba o hodinu skôr, ako som bol v tom servise. No nič, tak či tak som chcel z iného dôvodu resetnúť infotainment, resetol som, ale dostal som sa iba do bodu, že som si naťiahol svoj užívateľský profil a ďalej nič, nevedel som nastaviť primárny klúč, lebo auto mi stále písalo "This function is not available while driving". WTF? Auto stálo, motor vypnutý, ručná brzda zatiahnutá, prevodovka v režime P. No nič, ŠA má 24/7 infolinku, na ktorú som v noci zavolal, tam samozrejme informácia, že pracujú iba v čase 9-17 (alebo podobne). Tak som im celý mail preposlal, že o čo sa jedná, ale dnes odpoveď aby som zavolal na infolinku. Prevzala to kočka, ktorá tam je asi prvý deň, prvé čo povedala bolo, aby som preposlal mail. Hovorím jej, že to už máme za sebou, ale nevedela ten mail nájsť, ani keď som je povedal konkrétne číslo ticketu, takže som ten mail musel preposlať znovu. Teraz čakám... Máte niekto podobnú skúsenosť? Myslím hlavne to deaktivovanie služieb z ničoho nič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 15. Květen 2023 Sdílet Vloženo 15. Květen 2023 Panove, po roku docela fungovani mi umrel remote access. Jedine co vidim, teda muzu nastavit je webasto. Ani poloha, ani zamknuti, nic. Karta vozidla aktualizovana naposledy 30.3.2023. Aktualizovat karta vozidla nejde. Hlasi chybu... jinak denni spotrebu to vidi. Nemate nejakou radu? remote access samozrejme zaplacen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 15. Květen 2023 Sdílet Vloženo 15. Květen 2023 Tohle už hlásilo pár uživatelů po posledním update aplikace. Vyčkal bych nebo nahlásil na podporu. Je to po posledním updatu nebo z ničeho nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 15. Květen 2023 Sdílet Vloženo 15. Květen 2023 Ja som kedysi musel sluzby kazdy rok predlzovat a samozrejme platit....tusim 40 a 39 eur....mozno Vam vyprsala licencia,alebo iba klasika Skodovacka porucha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 15. Květen 2023 Sdílet Vloženo 15. Květen 2023 Caute pani. Kazdy, kto si zaplati Skoda Connect na aj lock / unlock na dialku? Ja to mam zaplatene uz druhu rok a toto mi tam chyba. Mam tam webasto, spotrebu, polohu, dokonca aj zatrubit / zablikat, ale otvorenie auto vobec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 15. Květen 2023 Sdílet Vloženo 15. Květen 2023 (editace) Pretoze MR2018 to neumoznoval,az auta tusim vyrobene od 10/2018,MR2019...Alebo si si neoveril totoznost k autu u dealera. Editováno: 15. Květen 2023, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 15. Květen 2023 Sdílet Vloženo 15. Květen 2023 a ještě se musí ověřit totožnost u dealera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcianoMLK Vloženo 15. Květen 2023 Sdílet Vloženo 15. Květen 2023 (editace) Po updatu mám také nefunkční zamykání atd…. Zřejmě bude brzo migrace do nové aplikace MyŠkoda. Editováno: 15. Květen 2023, autor: MarcianoMLK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 15. Květen 2023 Sdílet Vloženo 15. Květen 2023 @Patrik1971 pisu, ze remote access mam zaplaceny. @MarcianoMLK ja mam applu Skoda Essentials. Jina na Iphony ani neni. Zkus se podivat zda ji android taky soubezne nenabizi. nicmene podpora potvrdila, ze jsem dnes uz patej co kvuli tomu vola, takze chyba je u nich. Ale ze auto se naposled nacetlo pred mesicem a pul neco o kvalite inzenyru napovida..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 15. Květen 2023 Sdílet Vloženo 15. Květen 2023 Mne na Androide to funguje tak z polovice. Sice na zakladnom screene informacie nemam, ale po rozkliknuti ikony sa mi zobrazia - okrem zdravotnej karty vozidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 16. Květen 2023 Sdílet Vloženo 16. Květen 2023 U mě včera večer a dneska ráno katastrofa - neaktualizované údaje přes 17 hodin. Teď se zdá, že už běží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 7. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2023 Vcera som odpajal nosic na bicykle upevneny na taznom, no zabudol som odomknut auto. Takze hned pri odpojeni elektriky mi prisla tato hlaska (samozrejme alarm sa spustil tiez ). Za mna palec hore. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 7. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2023 na tom není nic neobvyklého, stačí se podívat do návodu, co všechno hlídá alarm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Rýpar Vloženo 27. Září 2023 Sdílet Vloženo 27. Září 2023 čaute. Funguje vám služba? Neskutečně zpomalené a pořád se refreshuje garáž. Navíc mi to pořád maže servisního partnera a údajně nefungují služby 100%. Jenže to by jim muselo fungovat přidání servisu 😄 Poslední dobou je to peklo, co IT předvádí s touto appkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.