Ondra16V Vloženo 26. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 Rok se s rokem sešel a je nejvyšší čas domluvit další sraz :) Termín srazu: neděle 19. září 2021 ve 14:00hod ( soboty je zavřeno) Místo srazu: U Husova sboru 538 , 779 00 Olomouc http://husuvsborolomouc.unas.cz/?page_id=39 Poté se přesuneme o kousek dál (max 2min autem) do restaurace Leguan http://www.restauraceleguan.cz/#utm_source=mapy.cz&utm_medium=ppd&utm_campaign=firmy.cz-343565 Kdo dorazí? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 (editace) 1. Ondra16V 2. Pawouk 3. Barenasparena 4. Aspire ?? 5. Radek Švec 6. Bikes ?? 7. Bullets 8. Mastibruch 9. Filippatrik 10. ExecutedDonut ... Editováno: 16. Září 2021, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 Na moje narodky 😔 No ja asi nedobehnem, chcu zase sprisnovat pravidla, cize problem cez hranice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Švec Vloženo 26. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 Nebudu slibovat na 100%, ale když bude čas, tak se ukážu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 Ok, píšu otazník 😊 před 12 minutami, wirer napsal: Na moje narodky 😔 No ja asi nedobehnem, chcu zase sprisnovat pravidla, cize problem cez hranice V pohodě, to chápeme 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 26. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 pokud budu moct, tak bych taky přijel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 no když bůh dá a covid taky, tak bychom chtěli mít s mojou konečně letní dovolenou, která ještě bohužel neproběhla a pokud to opravdu vyjde, vzpomeneme si na Jirku někde za velkou louží a dáme si aspoň drink na jeho památku. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 27. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2021 Jak to tady čtu tak mě z toho úplně mrazí. Na Islandu jsem byl jen chvíli po Galvim. Takže pokud situace dovolí určitě dorazím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 12. Září 2021 Sdílet Vloženo 12. Září 2021 Jsou přihlášky ještě otevřené? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2021 @ExecutedDonut Jasně, dojedeš?😎 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Září 2021 Sdílet Vloženo 12. Září 2021 Bohužel já tento rok nedorazím :( , tak snad za rok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 12. Září 2021 Sdílet Vloženo 12. Září 2021 Každý víkend jezdím téměř okolo, tak co se pro jednou do Olmíku nestavit ;) v pátek jedu do Prahy kromě jiného nastavit jednotku pro přední parkovačky ale v neděli by to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2021 Dobře😄 před 31 minutami, Martab napsal: Bohužel já tento rok nedorazím :( , tak snad za rok :) Ty máš pro letošek omluvenku😁 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2021 V 26. 8. 2021 na 15:07, Ondra16V napsal: 1. Ondra16V 2. Pawouk 3. Barenasparena 4. Aspire ?? 5. Radek Švec ?? 6. Bikes ?? 7. Bullets 8. Mastibruch 9. Filippatrik 10. ExecutedDonut ... Synci, aktuálně to vypadá na tuhle účast. @Radek Švec a @Bikes dojedete? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Švec Vloženo 14. Září 2021 Sdílet Vloženo 14. Září 2021 Ano, čas mít budu 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 14. Září 2021 Sdílet Vloženo 14. Září 2021 já budu mít v sobotu turistický pochod, takže uvidím v neděli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Září 2021 Sdílet Vloženo 14. Září 2021 No však tam pojedeš autem a ne pěšky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 14. Září 2021 Sdílet Vloženo 14. Září 2021 To máš pravdu, taky nejsem ty, abych každý den chodil půlmaraton :D. Uvidíme, jak to bude v tu sobotu. Jdu tam s kolegou z práce, ten chce jít "dětskou trasu", já mám trochu vyšší ambice :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 14. Září 2021 Sdílet Vloženo 14. Září 2021 @Bikes Proč mít ambice když můžeš mít styl? :D (dvojsmysl může být zcela záměrný) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2021 (editace) Stůl právě zarezervován, ovšem máme tady jednu změnu ohledně lokálu s jídlem. U Leguána, kde jsme byli i loni bohužel v neděli nevaří (odešel jim kuchař). Takže mi paní doporučila zajít si do restaurace U Zlaté koule viz. http://www.uzlatekoule.cz/ Takže máme tam zarezervovaný stůl pro 8 osob na 14:30 hod. Kdo v Olomouci na sraze ještě nebyl, sraz s auty máme na již zmiňovaném místě u kolumbária na ulici: U Husova sboru 538 , 779 00 Olomouc http://husuvsborolomouc.unas.cz/?page_id=39 a poté dojdeme na jídlo do restaurace :) EDIT: dle map je to z parkoviště k restauraci pěšky 1,3km, snad s tím nebude mít někdo problém :) Editováno: 16. Září 2021, autor: Ondra16V 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 17. Září 2021 Sdílet Vloženo 17. Září 2021 Kde jsou bramboráky? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 17. Září 2021 Sdílet Vloženo 17. Září 2021 Co jsem koukal, tak taky je tam maji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2021 Přesně tak, něco tam mají. Bohužel, víc pro to udělat nemohu. U Leguána nemají kuchaře, takže buď se za rok vrátíme k Leguánovi, kde bude nový kuchař a nebo se nám v novém lokálu zalíbí a sejdeme se zase tam :) PS: aspoň máš o důvod víc se těšit na ten hrubý placek do Sedliště :D PS2: hlavně ještě jednou připomínám, že je sraz v neděli, psal jsem si s Patrikem a kdybych mu znovu neřekl, že je sraz v neděli, dojel by prý v sobotu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 17. Září 2021 Sdílet Vloženo 17. Září 2021 Nejsem si jistý, že by ten poslední plácek ze Sedliště měl bý tím, na co bych se měl těšit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2021 Myslel jsem to ironicky samozřejmě 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.