Franta Novak Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 No ja prave ted mam 280k a uz by mi stacilo neco normalniho, ted jde jen o to, jak moc spatne to bude. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dczek Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Když jsem Scalu kupoval tak jsem se taky bál odezvy DSG, obvzlášť když jsem si DSG mohl vyzkoušet jen u 2.0TDI v Kodiaqu, kde mi to přišlo hrozně pomalé, ale musím říct, že stačilo pár set kilometrů a člověk si na to bez problémů zvykne. Prostě se naučíte sešlápnout plyn o něco dříve a s větším citem než u manuálu. Myslím si že to je jen o zvyku a určitě je jednodušší přeučit se z manuálu na automat než naopak. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Ok, diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nez Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 před 1 minutou, Franta Novak napsal: No ja prave ted mam 280k a uz by mi stacilo neco normalniho, ted jde jen o to, jak moc spatne to bude. Já měl možnost předtím jezdit v Octavii II 1,9 TDI, Octavii III 2,0 TDI vše automat a už na zkušební jízdě jsem si 1,5 TSI zamiloval a zpět už bych nešel. Spotřeba stejná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seal Vloženo 22. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2020 Náhodou nemá někdo servisní úkony dle najetých kilometrů? Včera jsem se ptal i na výměnu oleje v převodovce a ve ŠA mi řekli, že to nedělají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osasco Vloženo 22. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2020 Viz vlákno Ostatní/ Dilenska prirucka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
self Vloženo 21. Červen 2022 Sdílet Vloženo 21. Červen 2022 (editace) Zdar, mám otázku ohledně akustického projevu DSG převodovky, mám teď auto měsíc a všiml jsem si, že při přeřazování například při pozvolném zrychlování jde občas slyšet takové cvaknutí od převodovky, jen se staženým okénkem. Vím že třeba pro režim P je v převodovce jakási záklapka na které vůz zabrzdí (ale brzdím jen ručkou) Ale pro řazení by tam měla být hydraulická mechatronika, která by neměla dělat žádné zvuky. Leda něco co dělá zvuky ve spojkové části DSG? Je to normální? nebo se obávám zbytečně? EDIT: asi "OK" dle tohoto videa, jak ojeté tak předpokládám i nové můžou jemně cvakat z principu fungování Editováno: 23. Červen 2022, autor: self Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 27. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2022 Mám motor 1,0 s DSG na kamiqu a to cinkanie tiež počujem je to asi normálne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.