keras Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 (editace) k čemu rychlost na navigaci? celkem k ničemu ne? 🤣🤣🤣 porovnávat tacháč? (to tak poprvé ) hlídání rychlosti? (stačí tempomat... ) už vidím jak mě baba peskuje, že jedu rychle🤣🤣🤣 Editováno: 8. Duben 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuyonmodel Vloženo 9. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 https://zive.aktuality.sk/clanok/151986/vyskusali-sme-sygic-s-android-auto-ako-funguje-prva-offline-navigacia/ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 Tak na zajlade toho clanku usudzujem, kedze zatial sygic na AA nemam, ze dkrz obmedzeni AA to bude okresanejsie a to co isli cez mirrorlink, to uz nepojde. Takze k zmena k horsiemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 k čemu je na rádiu wlan? na sdílení intermetu kterej se tam pustí přes drát? Lze s tím přijímat wifi? Nebo to je jen pro jabko? Žádné nastavení tam není. A lze popř. AA rozchodit bezdrátově? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 Dnes uvolnili beta verzi mapy.cz - konečně funguje i v AA, zároveň vyšla nová verze AA 6.3, viz.: https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-6-3-6113-release/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejo Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 Ako sa k tej beta verzii dostať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 v google play najdi apku mapy.cz a je tam zapojit do programu testování, dáš a obratem přijde aktualize s AA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 Beta program je plny pise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuyonmodel Vloženo 9. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 (editace) Mapy.cz velmi pekne spravene, chvalim dizajn, je tam aktualna rychlost aj max. povolena. Super, chce to este on line dopravnu situaciu ako je aktualne k dispozicii v CZ, dalej by som doplnil moznost si navigacne pokyny premiestnit na pravu stranu a este jedna dolezita vec co mi chyba je zrolovanie uvodnej ponuky kam navigovat, jednoducho mi niekedy staci len cista mapa s polohou kde sa nachadzam. Editováno: 9. Duben 2021, autor: kuyonmodel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 @petous22super👍 fakt to funguje. Ta možnost offline je průlomová! Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 (editace) Nevím jestli znáte tuhle apku. AA pro obrazovky telefonů. Nevím proč, ale v g. play není. Můžete si zobrazit na tel. spouštěč co bude vidět v autě v AA (nastavení - přizpůsobit spouštěč) a nastavit další věci. Doporučuji! com.google.android.projection.gearhead.phonescreen_1.1-2_minAPI29(nodpi)_apkmirror.com.apk Editováno: 9. Duben 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 tak mapy cz nezklamaly, jak jsem psal nedávno, těším se až je za hodinku vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 mají mapycz navi do pruhů??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 (editace) tak mapy cz jednoznačně nejlepší navi pro AA, pěkná přehledná grafika s rozumným měřítkem, navádění do pruhů, dopravní info, offline. akorát mi chybí tlačítko na vypnutí hlasových povelů, tak snad časem. akorát byl telefon po půl hodině dost teplý, to s google mapama nedělá. Editováno: 9. Duben 2021, autor: vormen 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 Rychlostní omezení není úplně aktuální jako ve wazu (u nás Teplice, Most), překvapilo mne jak dobře funguje navigace s leteckými mapami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 10. Duben 2021 Sdílet Vloženo 10. Duben 2021 právě dorazila aktualizace Sygic, nově nabízí android auto premium na zkušební dobu 9 dnů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 10. Duben 2021 Sdílet Vloženo 10. Duben 2021 před 23 hodinami, keras napsal: Nevím jestli znáte tuhle apku. AA pro obrazovky telefonů. Nevím proč, ale v g. play není. Můžete si zobrazit na tel. spouštěč co bude vidět v autě v AA (nastavení - přizpůsobit spouštěč) a nastavit další věci. Doporučuji! com.google.android.projection.gearhead.phonescreen_1.1-2_minAPI29(nodpi)_apkmirror.com.apk 1 MB · 28 stažení Čo je to za appka? Na Redmi note 5 mi nejde nainštalovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 10. Duben 2021 Sdílet Vloženo 10. Duben 2021 Nevím zda to není verze pro jiný procesor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejo Vloženo 10. Duben 2021 Sdílet Vloženo 10. Duben 2021 Prosím radu. Mám android 11 (Samsung A40). Nainštaloval som si beta verzie sygic a mapy.cz ,mám potvrdené u oboch ,že som beta testerom. Problém je v tom(aspoň myslím), že ich nevidím v spúšťači AA v telefóne a tým pádom ich nevidím ani po pripojení telefónu k autu. (Scala 2020,Bolero). Poradte ako to sfunkčniť .Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejo Vloženo 10. Duben 2021 Sdílet Vloženo 10. Duben 2021 Už je to v poriadku,bolo treba aktualizovať AA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 10. Duben 2021 Sdílet Vloženo 10. Duben 2021 @petulkoano přesně jak píše @Sudetak Já už nevím kde jsem jí našel, ale vzpomínám si, že tam byly verze 2. Zkus treva apkpure.com nebo něco takového. A co je to za app jsem psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 10. Duben 2021 Sdílet Vloženo 10. Duben 2021 A delz Vam to i obrazovku pri androide 10-11? Dnes som zapojil jablkaca a tam to prostredie je super- Zial neviem to porovnat s androidom 10, 11, ktori by uz tiez mal delit obrazovku. Na aute mi pride stale ten Android pozadu. Na telefone prave naopak vitazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 11. Duben 2021 Sdílet Vloženo 11. Duben 2021 Jak delíš v AA obrazovku? Je tam na to funkce? Já jen doufám, že ty offline mapy nebudou expirovat nebo aspoň ne tak rychle jako v g maps. To je tragedie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 11. Duben 2021 Sdílet Vloženo 11. Duben 2021 Ja nemam delenu obr. Mne to nejde. Asi starsim androidom. Malo by to ist na sirokouhlom displayi. Mne to nejde ani na bolere ani na sirokouhlom v superbe. Vid tu. https://www.svetandroida.cz/android-auto-rozdeleni-obrazovky-dve-aplikace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 11. Duben 2021 Sdílet Vloženo 11. Duben 2021 Mne to tiez zatial nejde v S3 a to mam Android 11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.