vormen Posted May 25 Share Posted May 25 No právě, mně tam naskočí, není možné během jízdy, ale přitom stojím a jenom v google mapách ta klávesnice naskočí, takže pokud vám to funguje, zkusím ještě na jiným telefonu a hned budu vědět, díky za reakce. Jo a ani když vypnu motor, tak to nejde, protože během jízdy... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martab Posted May 25 Share Posted May 25 Tak to bude nějaká chyba. Každopádně toto omezení se da kdyžtak odstranit kódováním na straně auta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOMUS Posted May 25 Share Posted May 25 Ahoj. Mne zlobi waze. Posledni krat co jsem waze pouzival stale mi stracelo GPS signal. To bylo takhle, Zena rika kde mam jet a jaky smer. Ona skoncila a gps signal se vypnul na chvilku. Potom znova se sam zapnul, potom znova vypnul a takhle celou cestu. To je blbe. U GM tohoto neni. Gps signal stale drzi. Nevite nahodou jak na to ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Staněk Posted May 25 Share Posted May 25 Zadávání adresy ve Waze je možné jen když je zatažená ruční brzda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOMUS Posted May 25 Share Posted May 25 Ja rikam k Waze kde chci jet na mi hned naskoci a je klid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Staněk Posted May 25 Share Posted May 25 Jasně zadávání hlasem je možné kdykoliv, ale dotaz byl na zadávání přes klávesnici a ta je k dispozici jen se zataženou ručkou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jura24 Posted May 25 Share Posted May 25 Tak já mám taky stejný problém. Po tom co AA naskočí (ať už mám zaplé zapalování nebo nastartovaný motor), tak mi to nedovolí psát - protože prej jedu. Děje se to tak ikdyž mám zataženou ruční brzdu. O tomto problému vím už ale dlouho - je to tak asi několik měsíců. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Staněk Posted May 25 Share Posted May 25 Co takhle vyčistit mezipamět aplikace AA? Co dokáže zbytečný balast...o telefon je také třeba pečovat. Je to jako PC. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOMUS Posted May 25 Share Posted May 25 24 minuty temu, Kamil Staněk napisał(a): Jasně zadávání hlasem je možné kdykoliv, ale dotaz byl na zadávání přes klávesnici a ta je k dispozici jen se zataženou ručkou. Ja tuto rucku mam zapojenou k minusoveho pola od baterky. K radia jde ze mam stale zapojenou rucku 🙂 Pres to i za jizdy mohu podivat na videa, volat atd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ben06 Posted May 25 Share Posted May 25 před 4 hodinami, TOMUS napsal: Ahoj. Mne zlobi waze. Posledni krat co jsem waze pouzival stale mi stracelo GPS signal. To bylo takhle, Zena rika kde mam jet a jaky smer. Ona skoncila a gps signal se vypnul na chvilku. Potom znova se sam zapnul, potom znova vypnul a takhle celou cestu. To je blbe. U GM tohoto neni. Gps signal stale drzi. Nevite nahodou jak na to ? Dělá mě to taky, po několika aktualizacích Waze a AA jsem vyjel na delší výlet do neznámých končin a zrovna takový problém. Na samotném telefonu Waze funguje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vormen Posted May 26 Share Posted May 26 (edited) Dnes jsem zkusil jinej telefon a zadávat nic nemůžu a to jsem nastartoval, ručka a jenom google mapy nabízí klávesnici. Jediná věc, která mě napadá je, že u aplikace android auto mám zakázanou polohu, protože jinak by se telefon nepřipojil, proto nepozná, jestli jedu nebo stojím a raději bere pořád jízdu. Zkusím ještě zapnout polohu u AA a připojím kabelem. Ověřeno, je to jak jsem psal. Pokud není u aplikace Android Auto povolená poloha, nezobrazí se klávesnice nikdy v žádné jiné navigaci kromě Google map. Polohu jde bez problémů zapnout, pokud používáte propojení kabelem, ale v případě bezdrátového připojení způsobí zapnutí polohy problémy s připojováním telefonu. Takže to chce zvolit správnou prioritu :) Edited May 26 by vormen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Staněk Posted May 26 Share Posted May 26 Tomu nerozumím, jedu bezdrátové AA a s Waze žádný problém - nepadá spojení, zadávání adres přes klávesnici i hlasem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vormen Posted May 26 Share Posted May 26 Jak často, resp. kolikrát za den se připojuješ? Ono totiž pokud se zapne u AA poloha, neznamená to, že se nikdy nepřipojí, mně se teď třeba telefon připojil hned, jenže pak stačí vyběhnout do obchodu a telefon už se nepřipojí, někdy se chytne po několika minutách, jindy vůbec. Pokud je poloha vypnutá, připojí se vždy na 100%. Problém je s vestavěnou GPS v autě. Auta, která ji vestavěnou nemají a umí bezdrát, tenhle problém nemají. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Staněk Posted May 26 Share Posted May 26 Polohu u AA mám zapnutou jen při používání aplikace. Připojuji se cca 5-10x denně, vždy v řádu vteřin po nastartování. Rádio Bolero škoda kamiq style Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vormen Posted May 26 Share Posted May 26 Tak to máš dobrý, to bych takhle chtěl taky :) Mám Swing z roku 20 a neaktualizovaný FW, takže příště si v servisu udělám aktualizaci a třeba mně to taky pojede tak dobře jako tobě, tak by to totiž mělo správně fungovat. Pro zajímavost, jaký telefon? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Staněk Posted May 26 Share Posted May 26 Huawei P30 PRO NEW edition, dle škodovky nekompatibilní, ale stačí googlit a zaktivnit jednu funkci v androidu (už nevím jak se jmenuje...) v nastavení pro vývojáře a to dle supportu škody nikdy nebude fungovat tak jede jak po másle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik1971 Posted Monday at 06:22 PM Share Posted Monday at 06:22 PM Iba sa spytam.....po aktualizacii mi prestal hudobny prehravac v android auto prehravat muziku z fermata auto,ale ponuka mi prednostne prehravanie z youtube.......ako sa vratim k fermate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts