Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dneska jsem chtěl sklopit vnější zrcátka, aby mi ji nikdo neurval. Když jsem se snažil zatlačit na zrcátko tak i při větší síle nešlo sklopit. Nechtěl jsem na to zbytečně tlačit abych něco nezničil. Doma jsem koukal do návodu a tam je napsáno, že je potřeba jen zatlačit (jak pro sklopení tak i pro vyklopení). Tak se chci zeptat, jestli s tím má už někdo z vás zkušenosti a jestli je opravdu potřeba velká síla. Auto je úplně nové.

Díky

Vloženo

Aspoň nám je nesklopí vzduch od protijedoucího kamiónu.  Je to tak, opravdu to jde ztuha. Sestřenka s přítelem si loni koupili rapida LB a tvrdila mě, že nemají sklápěcí venkovní zrcátka a četla to prý i v návodu. Se slovy, jdu je sklopit a stejně chcete rapida prodat, jsem se vydal k rapidovi. Sestřenka byla bledá, já podělanej jestli mi to zůstane v ruce za ty frajeřinky ale couvnout už nešlo. Sklopit samozřejmě šly ale s velkým odporem. Při sklápění se je snažím i přizvednout a řekl bych, že to jde lépe. U toho mého už tam není tak velký odpor jak u funglovky.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...