Catexcavator Vloženo 17. Březen 2019 Sdílet Vloženo 17. Březen 2019 Zdravím, mám otázku zda jde dodatečně dodělat El. otvírání kufru, jelikož jsem deb.l a neobjednal jsem ho a teď toho lituju, protože se pátý dveře extrémně špiní a už mě nebaví mít pořád špinavé ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 18. Březen 2019 Sdílet Vloženo 18. Březen 2019 Co jsem četl někde v jiném vlákně, tak je to takový zásah do auta, že se jednak nevyplatí a za další by se asi jen těžko našel někdo, kdo by to zvládnul udělat a pustil se do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 Nechci zakládat nové téma, takže se přifařím k tomuto příspěvku: V rámci dodělávky el. otevírání zadního víka, jsem demontoval plastový kryt prahu kufru a vyskočily na mne jakési dvě plastové destičky s oboustrannými staniolovými polepy (viz foto). Musely být pod krytem jen přitisknuty, protože nemají žádnou lepící plochu. Otázky jsou: 1) jaké má být jejich uchycení a přesné umístění? 2) k čemu vlastně slouží? Děkuji za fundované odpovědi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 31. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2020 Prosím, kde jsi koupil El. otvírání, na Alíku? Až budeš mít hotovo tak dej fotky a nebo můžeš průběžně, ať vím jak na to. Mě tvrdili v autorizáku, že to nejde dodělat, ale když se to prodává tak to asi jde. Děkuji za každý info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 Ahoj. Nedodává, musíš poshánět komponenty a dodělat si to sám, nebo s pomocí někoho, kdo to zvládne. Pro případné zájemce přikládám podrobný rozpis, mám jen obavy, že pracnost a hlavně cena dostavby většinu zájemců odradí. Já jsem do toho šel, protože mě ŠA nabídlo řešení v podobě připlatit si při koupi vozu 55 000 Kč za verzi Style a pak by mi to zahrnuli do sestavy s VP za příplatek 13 600 Kč. Virtuální pedál mě nebere a tak jsem to řešil touto formou. Na el. otevírání jsem si hned zvykl, je to paráda. Pokud bys do toho šel a měl zájem o poznatky z dostavby, ozvi se. El kufr..txt 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 2. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Jak dlouho ti trvala instalace a kde si dokódoval ? Děkuji za odpověď a seznam komponentů ?. Každá rada dobrá, jo kdyby jsi byl z jihu Čech to by bylo super. Uvidím jestli se do toho pustím, když jo tak tě určitě budu kontaktovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Samotná instalace by nebyla tak náročná, kdyby Číňani neměli tak dlouhé dodací lhůty v posílání zboží do ČR. Objednával jsem u nich piny do konektorů, protože je velmi neekonomické je kupovat zde. Např. pin do konektoru ŘJ kufru 000979243E lze v ŠA koupit ve formě tzv. opravárenské sady, tj. kousek drátku s uvedenými piny na koncích za "pouhých" 440 Kč. Ale až výsměch je to, že si u nich můžeš koupit pouze balení v sáčku s pěti uvedenými kusy! Výsledná cena je nasnadě. Navíc pro mne, který v tomto případě potřeboval jen 2ks těchto pinů by šlo vyloženě o vyhazování peněz. U Číňanů je lze sehnat za zhruba 3.50$ (10ks). A jak jsi v rozpisu viděl, kupoval jsem u nich více věcí. Obecně mohu říci, že piny byly pro mne největším problémem. Kódoval jsem samozřejmě u Guru Ferdy25, bez jehož znalostí s touto tématikou bych do toho ani nešel. Ty to k němu, jak píšeš, máš kousek. Abys věděl o co jde, přiložím lehce depresivní foto z chaosu ve fázi rozpracování a foto útěchy z doby před konečným zadeklováním tapeců. Pokud však děláš do autoelektriky, neměla by pro tebe být montáž větším problémem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 3. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Jj, Ferda25 je šmat to se ví, taky jsem u něj byl. Pěkný drátochaos to sám nedám, to by mi musel někdo pomoct. Koukal jsem, na Alíku prodávají sadu pro Kodiaka i s kabeláží cca. 400 $, ale zatím jsem se nikde nedočetl zda má s tím někdo zkušenosti? Kdyby tam šli aspoň dát pružiny, ale je tam jen 14 mm místa, to je málo. Zatím moc děkuji za informace, teď musím pořešit následky po srnce, trochu mi poradila levou stranu a na konci února jede auto do servisu a další možný čas pro instalaci je příští Leden a Únor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svickoo Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Ahoj, tuší prosím někdo, zda je možné do Karoqu dodělat elektrické ovládání pátých dveří? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svickoo Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Aha, tak vidím, že to asi možné je. Dělá to prosím někdo tady? Sám bych to určitě nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_k Vloženo 10. Září 2020 Sdílet Vloženo 10. Září 2020 Ahoj, zjistil nekdo k cemy jsou ty dratky u zamku kufru? Na me dneska vykoukly z diry vedle zamku kdyz jsem neco daval do kufru, a celkem by me zajimalo co to je.. a vubec si rikam jestli ten muj kus auta neni nejakej divnej, u spolujezdce pod sedadlem mam vyrizly do koberce ctverec, jakoze koberec(nebo jak se ta podlaha nazyva) tam je ale je tam jasne udelany rez do ctverce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 10. Září 2020 Sdílet Vloženo 10. Září 2020 Ten čtverec v koberci mám taky. Nevím co tam pod tím je, ale asi je to u všech. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 10. Září 2020 Sdílet Vloženo 10. Září 2020 (editace) K těm drátkům - úplně střelím, někde jsem to četl, ale už to nemůžu najít - není to pro kontrolu těsnosti karoserie? Něco na způsob vodivosti. Anebo anténa keyless? Editováno: 11. Září 2020, autor: ondra.rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo27 Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 V 10. 9. 2020 na 18:40, ondra.rs napsal: K těm drátkům - úplně střelím, někde jsem to četl, ale už to nemůžu najít - není to pro kontrolu těsnosti karoserie? Něco na způsob vodivosti. Anebo anténa keyless? Ano je to na test vodotěsnosti . 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo27 Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 V 10. 9. 2020 na 18:15, Martin Rušaj napsal: Ten čtverec v koberci mám taky. Nevím co tam pod tím je, ale asi je to u všech. Není to náhodou místo pro upevnění měniče na 230 V. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 8. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2020 Měnič 230V je tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo27 Vloženo 9. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2020 (editace) V 12. 9. 2020 na 0:26, mapo27 napsal: Není to náhodou místo pro upevnění měniče na 230 V. Pod tu sedačku se dává zesilovač pro soundsystem a zesilovač signálu pro mobilní telefony. Editováno: 9. Říjen 2020, autor: mapo27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qyom123 Vloženo 10. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2021 Dobry den, kupil som si Karoq (este nanho cakam), mam tam elektricke otvaranie a zatvaranie piatych dveri s virtualnym pedalom. Teraz pozeram, ze elektricke otvaranie a zatvaranie piatych dveri je samostatna polozka, ktoru nemam. Chcem sa spytat: budem mat v kufri tlacitko na elektricke zatvaranie dveri? Dakujem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 10. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2021 ano budeš stejně tak v kabině bude tlačíko na ovládání otevírání a zavírání dveří, ten popis s virtuálním pedálem je nadstavba k obyč el otevírání. můžeš otevřít bez použití rukou a nebo klasicky tlačítkama - i na ovladači 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qyom123 Vloženo 10. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2021 Super dakujem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nextcz Vloženo 11. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2021 Na virtuální pedál si člověk rychle zvykne, jen mi nějakou dobu trvalo než jsem ho naučil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tadek1949 Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 Mám dodělané el. otevírání 5. dveří (Karoq), vše funguje OK, ale potřeboval bych dodělat tlačítko pro otevírání/zavírání v kabině auta. V současné době mám tam na střegovém panelu dodělané tlačítko (bylo volné) pro autom. parkování a tím lze pouze zavřít ty 5. dveře, ale nejdou otevřít, což je pro mě podstatnější. Může někdo poradit? Jsem z jihu Čech: Vidím, že tady chválíte Ferdu25, nemáte na něho kontakt? Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 18. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2021 Tak si dodělej originál spínač do dveří a máš pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 24. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2021 @Tadek1949 napiš @ferda25 soukromou zprávu....určo se Ti ozve😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.