orinoko.marian Vloženo 11. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2020 (editace) Ahoj, tak dnes uz mame najeto cca 650km a vsimnul jsem si ze na nerovnem asfaltu rezonujou plasty na kaplicce pristroju. Resil to uz tady nekdo? V pondeli zajedu do servisu co na to reknou. Nedela to porad, jen kdyz se auto tochu roztrese na hrbolatem asfaltu. Pokud by to slo spravit bez servisu bylo by to fajn. Editováno: 11. Červenec 2020, autor: orinoko.marian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orinoko.marian Vloženo 18. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2020 Tak dnes jsem se rozhodnul pro první reklamaci. Opěrka sedadla řidiče neustale padá. Už mi s tým došla trpělivost. Jsem zvědavý jak se k tomu postaví. Nevím zda se to dá běžné opravit nebo je to na výměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2020 Stejné co Scala, mění celé rámy sedadel, lidi jim to dokazují označením polohy na kolečku.Pazvuky to je těžký, různá teplota, terén. Mohou to vypodložit, promazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 18. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2020 Mám 684km zatiaľ nič nevrže :) dúfam že to vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaca Vloženo 27. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2020 Drnčí mi ,,zlatý plech,, co je na čele palubky.Stačí mi na straně u volantu při vrzání přimáčknout (nebo na okraji ze spodu) lehce odtlačit na několika místech a uvidíš....J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stochovan Vloženo 9. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 Já mám sportovní sedačky a když se opřu, tak slyším jako kdybych se opřel do polyestyrénu. Škoda oznámila mému autorizovanému servisu, že mají vyměnit molitan a dají vědět, jestli to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lija Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 V 18. 7. 2020 na 14:56, orinoko.marian napsal: Tak dnes jsem se rozhodnul pro první reklamaci. Opěrka sedadla řidiče neustale padá. Už mi s tým došla trpělivost. Jsem zvědavý jak se k tomu postaví. Nevím zda se to dá běžné opravit nebo je to na výměnu. Zdravím, mohl bych se zeptat, jak jste dopadl s tou opěrkou. Také už mě nebaví při každé jízdě si ji dorovnávat. Mám trochu obavy, aby mě s tím nevyhodili neb nejsem zrovna žádnej hubeňour :-) . Moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orinoko.marian Vloženo 2. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 Výměna bez problemu, cca 2 dny, jinak jsem byl asi u nas jedimej co si to nechal vymenit. Zatim to drzi. Jinak prodejce pot rdil ze to maji i u předváděcích vozů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lija Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 před 3 hodinami, orinoko.marian napsal: Výměna bez problemu, cca 2 dny, jinak jsem byl asi u nas jedimej co si to nechal vymenit. Zatim to drzi. Jinak prodejce pot rdil ze to maji i u předváděcích vozů. Zdravím Vás a díky za rychlou reakci,....takže půjdu taktéž reklamovat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 6. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2021 (editace) Kluci mám sice Scalu, ale je to stejné. Neřešil jste někdo cvakání sedačky v zatáčkách, konkrétně řidičova? Prý to zřejmě dělá rám sedačky... Osobně jsem nic nenašel.☹️ Díkes. Editováno: 6. Říjen 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.