Gater Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 (editace) Ještě minulý týden se mě týkala svolávačka, kterou jsem pro nedostatek času odkládal. Dnes jsem si to chtěl na https://recall.skoda-auto.com/260/cs-cz?fbclid=IwAR0o6btmSgd6UHBTSRXMUiotwOHZPUdh2kPI1Ws6V0ALlGou9mY5EbWU4qs pro jistotu ještě jednou ověřit a najednou se žádná nekoná. Že by automatiká aktualizace? Nějak se mi to nechce zdát. Editováno: 15. Únor 2021, autor: Gater Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefR77 Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 Možná se zjistilo, že SW oprava nefunguje tak se bude programovat další oprava. A následně nová svolávačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 Že by aktualizace SW metodou pokus-omyl, nebo povede se - nepovede se???? Jestli by to bylo tak, tak je to docela tristní a asi se neustále hledá, jak to vyřešit a pořád se pravděpodobně neví v čem je problém. Tu frekvenci SW problémů tady na fóru chápu, jasně jsme na fóru o Škodovkách a tak se tu probírají problémy Škodovek, ale na druhou stranu chodím občas i na fóra jiných značek a tak zhusta se tam SW problémy neřeší a to ani na zahraničních fórech u jejich tzv. domácích značek. Je mi z toho nějak smutno....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 Auto má citlivě nastaveny senzory, chápu kdo přesedá ze staršího tomu se to nelíbí. Oceňuji takové funkce, je vidět, že SW funguje. Pneu se rosvítili jednou, dle návodu se to stane příčiny proč to vyhodnotilo zatím neznám. Každé čidlo položka, stačí očistit. 👍🏼 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 Tos měl ty senzory jen tak málo zašpiněné? To je potom docela bída... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 Napadá mě že je to díky té funkci samozabrždění do 8km/h, že musí být dokonale čisté ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 Karoq našich má taky to "samozastavení" a zrovna o víkendu jsem s ním jel, předek celý od sněhu a ok, cestou zpět sněhu přibylo a akorát začali falešně hlásit blízkou překážku. To co máš na fotce mívají na zadním nárazníku celkem běžně v tomto počasí a senzory fungují spolehlivě. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 Uz chybi jen check-listy jak v Boeingu pred kazdym startem. Walkaround jestli nejsou zaslepene pitotky uz koukam nutnosti ;) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gater Vloženo 16. Únor 2021 Sdílet Vloženo 16. Únor 2021 Zadní parkovací senzory jsem měl už na třech předchozích autech, nikdy jsem je nečistil a nikdy auta nehlásily závadu nebo nefukčnost a všechno fungovalo. Tak se mi nedivte, že ten moderní ikonický zázrak nějak nechápu. To auto neslouží, ale otravuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 16. Únor 2021 Sdílet Vloženo 16. Únor 2021 Tak mám po reklamaci, aktualizace SW nepomohla, takže se to řešilo dál a bylo to tím senzorem. Co se aktualizace SW týče, tak to vyřešilo nějaké problémy + zatím vím, že při aktivaci vyhřívaného volantu nedojde na infotainmentu k aktivaci klimatizace = nemusím šmatlat na displej, abych to vrátil do stavu předtím. Podrobnosti pro zvědavé jsem sepsal tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 18. Únor 2021 Sdílet Vloženo 18. Únor 2021 V 15. 2. 2021 na 8:19, Gater napsal: Ještě minulý týden se mě týkala svolávačka, kterou jsem pro nedostatek času odkládal. Dnes jsem si to chtěl na https://recall.skoda-auto.com/260/cs-cz?fbclid=IwAR0o6btmSgd6UHBTSRXMUiotwOHZPUdh2kPI1Ws6V0ALlGou9mY5EbWU4qs pro jistotu ještě jednou ověřit a najednou se žádná nekoná. Že by automatiká aktualizace? Nějak se mi to nechce zdát. Přesně stejná situace. Od prosince mi web škody ukazoval svolávačku. Nedostal jsem se k tomu. Dnes to zkouším znovu ověřit, abych se objednal na tříští týden a už žádná není.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Únor 2021 Sdílet Vloženo 20. Únor 2021 Jak to dělají v koncernu : https://www.autoforum.cz/predstaveni/golf-dojizdi-na-uspechany-vyvoj-vw-si-zkusi-ziskat-zpet-desitky-tisic-otravenych-majitelu/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=sW8jZRR2KiV-202102200949 Jen by mě zajímalo jestli to náhradní auto budou dávat i u nás... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 (editace) Přes noc se odfoukl bezbarvý lak, tak ve středu zkusím, co na to ŠA Z.nárazník-dodavateli se to nepovedlo 😀 a jo špatné téma, jestli není problém prosím smazat i těch 13 příspěvků za @Pawouk Editováno: 21. Únor 2021, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 to nemáš ani měsíc starý ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Myslím 10. přebíral, takže přesně 11 dnů :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Že už by šetřili i na tomto...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Kdo ví, já taky na FIII řešil loupání laku na zadním nárazníku (v mém případě dokonce obou vrstev, ale asi po dvou letech až), kdo ví co s tím vytvářejí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Já už viděl celé slouplé dveře na Roomstru, Yetim ... Mám jet 1.3. na fólie a chtěl jsem tam stejně dát ochrannou fólii než to celé lakovat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Tak to je teda průser. Nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Nechci vyvolávat konspirace, ale to dlouhé dodání auta nebude souviset s nějakou událostí se zadním nárazníkem? Přijde mi divné že by dodavatel chyboval. Toto vypadá na přelak nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 před 45 minutami, Jan R. napsal: Mám jet 1.3. na fólie a chtěl jsem tam stejně dát ochrannou fólii než to celé lakovat ... Fólie ti toto nezakryje... Navíc pokud je ten nárazník takto kvalitně nalakovaný celý, bude se to potom loupat i s fólií... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Na těch plastech je ten lak "průser". Tohle postihlo, hlavně na předních náraznicích, i např. FII a OII FL. Servis to přelakuje, ale na novém autě mít nalakovaný nárazník je tedy nemilá situace. Při následném prodeji a měření tloušťky laku se to bude špatně obhajovat, že auto nebylo tzv. ťuklé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Tak mé zkušenosti z AAA a jednoho autosalonu nárazníky neřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Tak hlavně na plastovém nárazníku nikdo hloubku laku nenaměří... A pokud to bude zadokumentováno jako reklamace, navíc lakovaný nárazník ještě nic neznamená, pokud k tomu není ještě něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Šílený, ať se jdou někam, při dnešních technologií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.