Jan R. Vloženo 19. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2021 Zatím o novější verzi nikdo nepsal. To mi píše taky při každém startu. Dělá to BT. Když ho vypnu klid. SW telefonu to není. Podle mě to souvisí, že není zapnutá hudba v mobilu a napíše toto. Ale nezkoušel jsem auto startovat aby běžela hudba v mobilu. Zatím jsem to nerozluštil. Když mobil připojím přes kabel taky hláška, že usb není podporováno ale běží to. Pro info - co stojí ten displej 20? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubse Vloženo 19. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2021 S vymenou neco pres 30. Draha sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2021 Proto se chci vyvarovat to vlastnit po záruce. P… se může cokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z4ch Vloženo 28. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2021 Nazdar ve spolek. Mám Swing a Virtual cockpit. Dá se ovládat spárovaný telefon přes volant na tom virtuálním přístrojovém štítu? Vytáčení, historie volání? (Bez AndroidAuto/Carplay). Listovat v jízdních datech jde jen po zmačknutí pravého kolečka? Čekal jsem víc personalizace... Je jeho využití u vyšších výbav rozmanitější, když pominu navigaci (mám Ambition plus) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubse Vloženo 26. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2021 Ohledne nedostupneho smartlinku…. kdyby nekdo resil stejny problem: podle servisu auto opravdu nejspis smartlink nema, ani kdyz je to ambition plus…. Melo by jit aktivovat (cca +5k a prace). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Přemysl11 Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 Fotečka mojí verze Swing-mám od včera, výroba OIV dokončena 3.1.22, běhá zatím velmi pěkně, nenašel jsem nic nového od verze 1316-zde převáděné . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. leden 2022 Sdílet Vloženo 15. leden 2022 Šlo by se podívat, jestli nabídku po stisku SET neupravili a nepřidali i nulovací tlačítko na spotřebu? Přídavné topení a dálkové větrání asi zůstalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Přemysl11 Vloženo 15. leden 2022 Sdílet Vloženo 15. leden 2022 Nafoceno, u SET vidím akorát prohození tlačítek dolů, jinak nemám to vyvětrání online (nemám tažné ), přídavné topení je fajn-rychle topí u 1,0TSI 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. leden 2022 Sdílet Vloženo 15. leden 2022 To menu SET přehází pokaždé, když už se to člověk intuitivně naučí … Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 U škodovky jim nějak blbne server Po nastartování a cca. třech minutách jízdy se vyplo rádio a naskočilo Po resetu nabíhalo déle, pak O.K. Na netu nic není, ptal jsem se prodejce a prý poslední dobou servisy řeší denodenně. Toto se zobrazuje, když je kradené rádio. Nějak jim to blbne, budou muset zapracovat 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auto Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 V 18. 11. 2021 na 22:14, Jakubse napsal: Nevite prosim jestli by u tohoto swing 8 infotainmentu mel byt automaticky mirrorlink? Auto jsem dostal sluzebni a pise mi to, ze funkce neni k dispozici. Nevim jestli neni z nejakeho duvodu funkcni nebo jestli byla funkce za dalsi priplatek. Podle Skoda aplilace je to vybava ambition…. Mám stejný problém a tady zasílám oficiální vyjádření z ŠKODA AUTO Help Desk: Balíček SmartLink nebyl součástí základní výbavy ve smyslu jeho automatické přítomnosti ve voze v případě, že nebyl explicitně uveden v objednávce vozu klientem prodejci, resp. v prodejcově objednávce vozu do výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feraf Vloženo 11. Září 2022 Sdílet Vloženo 11. Září 2022 V 26. 12. 2021 na 16:43, Jakubse napsal: Ohledne nedostupneho smartlinku…. kdyby nekdo resil stejny problem: podle servisu auto opravdu nejspis smartlink nema, ani kdyz je to ambition plus…. Melo by jit aktivovat (cca +5k a prace). Povedlo se ti to aktivovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auto Vloženo 12. Září 2022 Sdílet Vloženo 12. Září 2022 před 9 hodinami, feraf napsal: Povedlo se ti to aktivovat? Nepovedlo, prý by se musel vyměnit celý systém asi za 40000...... Nebo víte o jiné možnosti? O aktivaci servis tvrdí, že není možná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feraf Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 Z infolinky jsem dostal informaci, že se zabývají dodatečným aktivováním smartlinku do aut, kterého ho nemají z výroby. Až to bude tak pak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kušnír Vloženo 7. Březen 2023 Sdílet Vloženo 7. Březen 2023 (editace) V 17. 3. 2021 na 14:50, Gejza75 napsal: Ani nebude. Od 4Q/21 sa bude dať dokúpiť cez shop ako balík - bezdrôotový Apple CarPlay / Android Auto. To súvisí s WLAN konektivitou. Auto vyrobeno 1/2023 swing a CarPlay mám ale né wireless. Funkci wireless dokoupit přes Shop u tohoto rádia nelze. Pokud někdo víte jak dodělat dejte prosím vědět. Adaptéry na bezdrátový CarPlay sice fungují ale u octavky 4 nefunguje mikrofon u hovoru. Nevím proč Editováno: 7. Březen 2023, autor: Roman Kušnír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feraf Vloženo 18. Září 2023 Sdílet Vloženo 18. Září 2023 Nyní už jemožnost provedení aktivace Smart linku na autech, kde nebyl smartlink od výroby. Na e-shopu škodovky jsou k dispozici 2 aktivační klíče. Ale v servisu si to musíte vydobít. Zatím to moc neznají tuto možnost, tak je musíte přesvědčit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uldameky Vloženo 14. Července Sdílet Vloženo 14. Července V eshopu škody jsem dokoupil klic pro bezdratovy smartlink za 1800 a aktivace ve škodovce 1200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek406 Vloženo 10. Srpna Sdílet Vloženo 10. Srpna @Uldameky Mohl bych se prosím tě zeptat, s jakým telefonem teď už bezdrátový smartlink provozuješ? Mám totiž Samsung S23 a drátové připojení k smartlinku nefunguje. Musím tak smartlink používat přes AA Wireless abych rozjel Android auto. Toto připojení není úplně 100% a rád bych vyzkoušel tuto oficiální variantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uldameky Vloženo 11. Srpna Sdílet Vloženo 11. Srpna Používán iphone 13 mini a bez problemu jak kabel tak bezdrat ten se připojí hned po nastartovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek406 Vloženo 3. Září Sdílet Vloženo 3. Září (editace) @Uldameky Mám za sebou aktivaci smartlink wlan a rovnou mi udělali i update softwaru radia. Android auto mi už přes drát jede, ale nemůžu ho rozjet bezdrátově. Musels v rádiu něco ještě aktivovat v menu? V nastavení ani nikde nevidím žádnou zmínku o wlan. Přijde mi, že to špatně aktivovali. 🫤 EDIT: Je to vyřešené. Opravdu došlo k chybné aktivaci ze strany servisu. Došlo k nápravě a bezdrátový smartlink funguje! 🙂 Editováno: 7. Září, autor: zdenek406 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.