Wazi Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 Ahoj, máte někdo zkušenosti s namontovanim opěrky nohy? Jakým způsobem se to přichycuje. Nikde jsem bohužel návod nenašel. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 Niektory clenovia to maju namontovane. Navody najdes v sekcii o vlastnych autach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 Pozri moje vlakno a Michal T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 22. Březen 2021 Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 nikde jsem bohužel přímo na scalu u vás v profilech nenašel. u automatu by se hodila. co jsem koukal, dělají jen vše ve stylu rs - kovové. pedály měnit nechci, není něco obyč černého z plastu nebo gumy? nebo samodomo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 22. Březen 2021 Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 Spoustu inspirace najdeš v těchto tématech: https://forum.skodahome.cz/topic/139042-opěrka-levé-nohy-instalace-do-rapida/ https://forum.skodahome.cz/topic/132894-kryt-pro-nožní-opěru/ Já jsem ve Scale také chtěl zachovat původní tmavé pedály a tak jsem použil nášlap ze SuperB - 3C18647779B9, inspiroval jsem se přímo tímto: https://forum.skodahome.cz/topic/132894-kryt-pro-nožní-opěru/page/3/?tab=comments#comment-2459899 Ořezat podle návodu, zespod suchý zip, vlevo to krásně zajede za plastové obložení a já to jen dál více níže, aby z nášlapu přímo stékala voda na gumový kobereček. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 22. Březen 2021 Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 moc děkuji... projel jsem to. problém je ten, že mám automat a ten má jinak řešenej blatník - opěrku. jsou tam jakoby dvě polohy. přímo vedle blatníků (kam se v manuálu dávají ty operky) je další odpočívadlo které je na úrovni pedálu. a to je odpočívadlo. ale klasika, je tam jen původní koberec. tak asi budu kutit. nic jiného nezbyde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 22. Březen 2021 Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 @keras Mám DSG, dodělanou opěrku a odkládací plocha vlevo mi přijde u manuálu i automatu stejná: Btw. doma mi furt zůstává tahle opěrka nohy a rád se jí za drobný peníz zbavím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 22. Březen 2021 Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 Michale SZ. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 22. Září 2021 Sdílet Vloženo 22. Září 2021 Nakonec jsem koupil gumový koberce a ta u řidiče má na celou šlapotu blatníku gumu vcelku s kobercem. Vypadá to hezky. Foto dodám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 23. Září 2021 Sdílet Vloženo 23. Září 2021 Opěrka nohy vyřešena takhle. Měl jsem textilní koberce, bude zima, přikůpené gumové které mají opěrku jako součást celého koberce. Pasují bezvadně. "Novline Gumové autokoberce Škoda Scala 2019" cena 720,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 Já si objednal tuto: https://www.spoilercentrum.cz/produkty/operka-nohy-nerez-skoda-scala/ V kombinaci s tímto: https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/kryty-pedalu-z-uslechtile-oceli/p/5E1064200 to vypadá moc dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 Hezké to je což o to. Ovšem ta raketa ☹️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 (editace) Mě se v autech tyhle nerezový nášlapy nelíbí. Vypadá to jak laciný "tuning" z tržnice. Chybějící nášlap jsem vyřízl z jiného gumového auto koberce. Cena zdarma a za 10 000km to spadlo jen asi jednou. Je absurdní, že to tam z výroby neni. Editováno: 4. Říjen 2021, autor: thejohndoe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 Jo jo nedaávej tam origo pěkný nerezový , to tam radši dej tohle 🤮 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 jsou jen stíny ne? nebo co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 To nejsou stíny to je volámaný 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 (editace) V 4. 10. 2021 na 7:13, Libac napsal: Jo jo nedaávej tam origo pěkný nerezový , to tam radši dej tohle 🤮 Rozšířit To je detail kterého jsem si opravdu nevšiml protože vršek té gumy není normálně vidět - je moc vzadu a nahoře. Spíš si všimnu toho co dokázal výrobce s tapecírungem pod palubní deskou 🤮 Editováno: 4. Říjen 2021, autor: thejohndoe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 ano, ten tapec je tam pěkně sprasenej. Plandá to, je to volné, odfláklé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 5. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2021 A takhle to vypadá od řidiče. Křivá vrchní hrana je opravdu daleko mimo šanci jí vidět a tedy daleko od něčeho co bych chtěl řešit. Co vidím je opravdu jen ten z výroby sprasenej tapecírung. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 5. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2021 Jasné, že to ničomu nevadí - tá krivá vrchná hrana ... Ak to tebe vyhovuje takto, mať tam gumu miesto toho akože nerezového plechu, čo ponúka orig. príslušenstvo - tak je to OK. Funkciu to plní. Neriešil by som ostatných Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 5. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2021 jo hochu, jen sem něco dáš a hned Tě sepsujou😀 Za mě dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 6. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2021 Ten tapacir od výroby je naozaj ukážka kvality značky Škoda. Ten čo vymyslel originál rohože do auta bol tiež umelec, ktorý asi navrhoval rohož z kanclu od pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 6. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2021 Vyřízlej obdelník (ještě k tomu malej) a fertig. Kolem hran spousta bordelu co padá na koberec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 6. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2021 Aktuálně chtějí na eshopu Škody za přední gumové koberce 341Kč a sada zadních 291Kč. Tedy celkem 632Kč. Zadní nehodnotím. Ale ty přední jsou krátké pod sedačku a chybí nášlap na nohu. Konkurence sada kolem 800Kč je bez výhrad - viz obrázek. Příště koupím ty dražší od konkurence. Proč tam výrobce nemůže udělat nášlap nebo udělat lepší koberec nechápu - stálo by to desítky korun. Na druhou stranu výrobce ví že prodá tak proč by se namáhal - většina škodovek se prostě fasuje v práci a zaměstnanci co to řídí si prostě jinou značku vybrat nemohou. Je to smutný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 6. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2021 Jak píšeš. Přesně tyhle mám a nemají chybu! Akorát ten zadní přehoz přes tunel je takovej ehm nahovno. Ale kvůli tomu jsem to nebral. Vzadu už jezdí u mě málokdy někdo. Je to takové nepoddajné, dělá to takovej nafouklej oblouk. Jinak sedí supr, vysokej okraj který je až úplně ke kraji. Nic tam nepadá. A přední jsou hooodně vysoko až skoro pod palubku. Takže natažené nohy a bordel z bot za ně nezapadá. A nášlap je na nich to nejlepší 😉 Měl jsem od koupi textilní, myslel jsem, že je budu dávat v létě, ale tyhle jsou oproti ním i na léto daleko lepší. Tož tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.