radekvav Vloženo 21. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2021 (editace) Nechápu infotainment Kamiqu, je to jen předražené rádio, které "zatím" nejde nahradit za něco užitečnějšího. Před Kamiqem jsem měl Rapida a výměna rádia mne stála cca 7000,- a měl sem navigaci, internet, bluetooth handsferee, couvací kameru, přehrávání filmů, TV............................... a Infotainment systém Bolero ??? Je to taková "malá" ostuda škodovky. Moc věřím výrobcům s elektronikou a doplnění trhu o možnou výměnu. Celkem dost jsem na internetu bádal a do roku by snad mělo být něco na trhu. Dost mne zaráží, že autorizovaný servis na dotaz výměny mne odkázal na .... protože u nich to nelze vyměnit. Protože je auto v záruce, tak do této výměny u někoho jiného nejdu. Možná se někomu už podařilo najít cestu jak tento šmejd od Škodovky vyměnit. Editováno: 21. Srpen 2021, autor: radekvav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 21. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2021 Při řízení nemáš koukat na TV, ani na filmy. A jestli sis nenakonfiguroval navigaci, couvací kameru, tak to není chyba infotainmentu, ale tvoje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekvav Vloženo 21. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2021 Děkuji za radu, ale moc dobře vím, že se na filmy atd. nedívá za jízdy. Není mi deset. Prosím jen o věcné připomínky. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 21. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2021 Pláčeš na špatném hrobě. Autorizovaný servis v záruce nepůjde do neoriginálního rádia, resp. do rejdia neschváleného výrobcem. Pokud si seženeš lepší rejdio, tedy resp. infotainment, tak si to vyměníš a nakóduješ sám, nebo pomůže každý autoelektrikář ve vedjelší vsi ... problém je, že až to budeš mít v záruce rozbitý, tím myslím embéčko, a při kvalitách dnešních wagenů to lze předpokládat, tak ti řeknou, jó pane, máte neautorizovaný zásah v elektrice, tak jste přišel o záruku a opravu si zaplaťte, neb Embaso-auto záruční opravu neuznala. Tedy řešení je risknout ztrátu záruky a vyměnit za nějaký lepší neorigo chinese high tech, auto prodat a koupit jiné s vyhovující origo výbavou, nebo se s tím po dobu záruky smířit ... Nic jiného nevymyslíš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 24. Září 2021 Sdílet Vloženo 24. Září 2021 (editace) Jednak je toto téma na Kodiaq @Pawouk druhak videa a podobně lze přehrávat přes AA nebo možná bude už i k MIB3 existovat android box který za podobnou cenu co uvidíš nabídne plnohodnotný systém s androidem se zachováním funkčnosti původního infotaimentu. Editováno: 24. Září 2021, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 1. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2021 Zdar chlapi, doporučuji kouknout do téma Scaly na téma Android Auto. Řešil jsem také bolero a video. Jediné levné řešení je přes AA a aplikací AAAD. Funguje to!!! Mám na to stejný názor jak zakladatel tématu. V supovi jsem kdysi vyměnil starý typ bolera za china radio za 5tis. s androidem, 9 palců. Nebe a dudy!!! Jediné snad trochu horší příjem FM. Klasika. Ale číňana jsem si vybral s nejlepším FM čipem co dávají i do Porsche. Číslo už si nepamatuju, ale dnes bych vybíral podobně. Zas taková tragédie to nebyla. Stará bolera a columby byly vyhlášené kvalitou fm příjmu. Dnes ty tabletová Bolera ale už nejsou na FM zdaleka tak dobré!!! Bohužel. Jediné z čeho bych měl strach, je komunikace přes can. To radio dnes ovládá celé auto, nevím jak se číňanům povede udělat celý infotainment 🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.