pmultimix Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Ahoj, díval jsem se na kola a jsou to R14 185ky a je to značka EcoContact, a při vyšších rychlostech docela hučej, máte s nimi někdo zkušenosti? Chtěl jsem je časem vyměnit za Continental Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 ja ich mam na aute a je pravda ze ked chytis drsny asfalt tak to huci dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Jde o dost obecné téma, přesunuji do lampárny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Ahoj, díval jsem se na kola a jsou to R14 185ky a je to značka EcoContact, a při vyšších rychlostech docela hučej, máte s nimi někdo zkušenosti? Chtěl jsem je časem vyměnit za Continental A co je to EcoContact, vždyť to jsou přeci pneumatiky Continental. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Ahoj, díval jsem se na kola a jsou to R14 185ky a je to značka EcoContact, a při vyšších rychlostech docela hučej, máte s nimi někdo zkušenosti? Chtěl jsem je časem vyměnit za Continental A co je to EcoContact, vždyť to jsou přeci pneumatiky Continental. Presne tak, EcoContact je rada pneu od Continentalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Na predošlej som mal Continental EcoContact3 185/60 R14 a zatiaľ to boli hádam najlepšie pneu, aké som mal... Po zjazdení som skúsil Avon ZV3 (v tom istom rozmere) a bola to katastrofa. Na novej Fabii som potom dostal Kléber Viaxer a sú tiež OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gloomik Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Já mám Continental Premium Contact 185/60R 14 82H a taky se mi zdají hlučnější. Když jsem kupoval auto, měl jsem na něm sjeté Pirelli, které tak hlučné nebyly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.