Austin Vloženo 2. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2022 Začalo mi vrzat zrcátko po zamčení, když se sklápí. I při odemčení. Jak a čím to namazat? Určitě ne WD, ale nevím jaké mazivo zvolit a jak ho tam vpravit. 50km do servisu nepojedu. Díky za úvahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 2. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2022 Pokud mas OIV, tak reklamace... vymeni ti to ... (prepokladam, ze kdyby to slo resit mazanim, nemeni to v zaruce komplet ... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek 13 Vloženo 3. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2022 Měl jsem stejný problém. V rámci záruky rozdělali a opravili. Od té doby je klid (cca přes rok). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 3. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2022 tak to je fajn, ze to u tohoto vozu opravit lze ... :) ja bych se tech 50km projel a nechal to na nich ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 19. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2022 tak děkuji za rady. Nejde až tak o 50 km ale i o čas, sežere mi to celé dopoledne. asi to nechám na leden na prohlídku, snad se to do té doby neutrhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 25. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2023 Tak zrovna nevrzaly, a neměl jsem video jako důkaz, aby uznali reklamaci, takže nic nevyměnili, a pak dodali, že mi za týden skončí záruka dvouletá. super přístup. Nyní jak je tepleji, tak nevržou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 27. Březen 2023 Sdílet Vloženo 27. Březen 2023 Máš týden na to, aby si jim dodal podklad(video) a poslal mailem. To je jako důkaz dostačující pro zahájení reklamačního řízení. Jinak bych ti jako technik řekl to samé co oni. On je totiž servis vždycky ten hnusnej, že to nechce opravit. Ale opravu musí někdo zaplatit. a když nemá servis důkaz, tak se na něj výrobce vysere, resp. to neřeší a případnou výměnu nezaplatí a spadne to na technika. Něco o tom vím a to fakt nechceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 27. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2023 Hele tomu rozumím, jen jsem v mrazech nepředpokládal, že když to vrže u mne před barákem (jezdí si pro auto) tak že se stane, že tam v kopcích kde je větší zima, jim to vrzat přestane a nic se nevyřeší. Hele chápu to co píšeš. Jsem o zkušenost chytřejší, vše si budu nahrávat na telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Teď jsou ráno mrazy, tak to rychle natoč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 a servisy v lete nebudou mít co žrát :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.