basil Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Právě řeším problém, kam umístit a hlavně jaký držák použít pro upevnění navigace MIO. Nechci ji na husím krku na skle, spíš někde poblíž pro lepší obsluhu a dosah. Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobecek Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Tak koukni sem: SEM !!! Mám tu spousty fotek uchycení pravě MIO C710 a to jak v autech tak na motorkách. Dále je tam odkaz na FÓRUM přimo o MIO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Tak koukni sem: SEM !!!Mám tu spousty fotek uchycení pravě MIO C710 a to jak v autech tak na motorkách. Dále je tam odkaz na FÓRUM přimo o MIO. Jak jseš s Mio spokojenej, já o ní uvažuju. Jinak takhle vrtat do palubky by se mi teda nechtělo, to bych radši risknul tu přísavku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 (editace) Já mám navigaci na husím krku na skle vlevo od budíků a vychází to úplně v pohodě na dosah, nemusím se k tomu vůbec natahovat, než když je to uprostřed. Navíc můžeš kabely vést hned do A sloupku nebo k pojistkám a netahat je po celé palubce. Zkoušel jsem umístění i někde mimo okno, např u radia, ale tam je to nepoužitelný. Pokud na to chceš koukat, na dlouho odvracíš pohled ze silnice před sebou. Editováno: 7. Prosinec 2006, autor: Strojvůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Já mám navigaci na husím krku na skle vlevo od budíků a vychází to úplně v pohodě na dosah, nemusím se k tomu vůbec natahovat, než když je to uprostřed. Navíc můžeš kabely vést hned do A sloupku nebo k pojistkám a netahat je po celé palubce.Zkoušel jsem umístění i někde mimo okno, např u radia, ale tam je to nepoužitelný. Pokud na to chceš koukat, na dlouho odvracíš pohled ze silnice před sebou. tohle je podle mě nej řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobecek Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Jsem naprosto spokojený. Mohu jen srovnávat s TomTomem který jsem mněl asi 1/2 roku a MIO mne vyhovuje lépe, ale je to věc názoru. Někdo zase říká opak MIO má dost funkcí navíc a hlavně je skladnější při přenosu. Dáš ho jednoduše do kapsy a je to, což velký TT neumožňoval. Zatím jsem s ním jezdil po CZ, Rakousku a Německu a vždy mi navedl tam kam jsem potřeboval. Jak říkám u mne pro mio vyhrála hlavně ta skladnost a to že jednoduše používám jak ve Fábce tak i na motorce, kde řeším při dešti, že jí šoupnu pod fólii na tankruksak a je chráněná i proti dešti. To kůli velikosti TT a jiných navigací nemohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Já mám navigaci na husím krku na skle vlevo od budíků a vychází to úplně v pohodě na dosah, nemusím se k tomu vůbec natahovat, než když je to uprostřed. Navíc můžeš kabely vést hned do A sloupku nebo k pojistkám a netahat je po celé palubce.Zkoušel jsem umístění i někde mimo okno, např u radia, ale tam je to nepoužitelný. Pokud na to chceš koukat, na dlouho odvracíš pohled ze silnice před sebou. tohle je podle mě nej řešení Když jsem uvažoval kam dám panel, od HF Parrotu, tak jsem ho tam chvíli vozil jen tak provizorně a zkoušel. A nakonec vyhrálo taky umístění vlevo vedle přístrojů - je to krásně po ruce a k silnici má člověk očima taky mnohem blíž než zprostředka. Pro navigaci bych nevolil jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 no vrtat do palubovky by se mi teda moooc nechtělo,ale na tý levý straně od budíků na husím krku je to docela v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobecek Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Kucí, pokud máte nějaké "vychytané" uchycení TÉTO navigace v autě, hoďte mi pár detailních fotek do emailu drobecek@moto-club.cz a já je vystavím pro inspiraci ostatním majitelům SEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Máte někdo zkušenosti s upevněním navigace pomocí tohoto klipu http://moto-club.cz/drobecek/gps_mio_c710/...octavia5_03.jpg http://moto-club.cz/drobecek/gps_mio_c710/...octavia5_05.jpg respektive http://www.profitec.cz/zbozi-SAFETY-CLIP-2-47-1984 nevím jestli si to mám objednat, upevňuje se to bez vrtání, což je super. Ale netuším jestli je to nejvhodnější poloha. Nebo případně by se ten klip dal použít i pro mobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 No sorry ale ja by som ťa zabil za tie šroby do palubky...ten človek čo si to dal ak to nejsi ty nema cit k tomu autu ale vobec... Kucí, pokud máte nějaké "vychytané" uchycení TÉTO navigace v autě, hoďte mi pár detailních fotek do emailu drobecek@moto-club.cz a já je vystavím pro inspiraci ostatním majitelům SEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bety Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Právě řeším problém, kam umístit a hlavně jaký držák použít pro upevnění navigace MIO. Nechci ji na husím krku na skle, spíš někde poblíž pro lepší obsluhu a dosah. Dík za radu. Já to bez vrtání řešil takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 do palubovky by som nevrtal a ani ta moznost privrtat gulatu rovnu plochu a na nu prisavku to je este zbytocnejsie to sa mi uz viac pacia tie na vyduchoch a nerobila skodovka nieco este vedla drziaku napojoc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 hej, ked si mal origo HF sadu bola na pravej strane do palubovky by som nevrtala ani ta moznost privrtat gulatu rovnu plochu a na nu prisavku to je este zbytocnejsie to sa mi uz viac pacia tie na vyduchoch a nerobila skodovka nieco este vedla drziaku napojoc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 no tak nech to daju tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 lenže tam to zavadza noham a aj napojaku podla mna... ja to pekne uchytim na vyduchy a bude. a neprehovoriš ma na inšuo Inak všimol si si aky si presvedčivý???? no tak nech to daju tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 ironicky profor. ja mam na goosnecku a este na banane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Tak pridám svoju trošku :-) včera som dokončil uchytenie držiaku DICOTA KEEPER Mini do autíčka a po dlhom rozmýšlaní som zvolil nasledovnú variantu ktorá je na obrázkoch. Z držiaku som musel odstrániť pôvodnú nohu a kĺb je pritiahnutý na ofuky ako to na obrázkoch vidíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Jak budeš ovládat výstražný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 pretože ASR nemám ale tlačítko tam mám, a zhodou okolností má ten istý pinout ako to tlačítko výstražných, použil som ASR tlačítko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 (editace) peco mas zas v dicote dve diody? ja ich tam nemam.... Editováno: 7. Prosinec 2007, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 hihi ja si dam ešte aj PARROTA3100 a to mi zakryje povodnú diodu alarmu a tie dve ju nahradia a ešte to bude vidieť aj zpredu aj zo zadu peco mas zas v dicote dve diody? ja ich tam nemam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 som rozoberal aj aj cez nedelu a ako si to stiahol z goosnecku? odstikol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Odrezal som to, zapiloval do roviny a dostal som sa tam k tomu závitu ktorým to priťahuješ (ten kĺ. Môj terajší uchytávací šróbik je 3mm lebo ten čo je tam origo je zrejme USA norma a nepasoval mi tam žiadny. som rozoberal aj aj cez nedelu a ako si to stiahol z goosnecku? odstikol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.