NemesiSK Vloženo 18. Únor 2023 Sdílet Vloženo 18. Únor 2023 (editace) SW verzia 1900 je už nejaký čas von. Podľa FB skupiny, nové autá prišli ľuďom už s týmto SW. Zmeny zatiaľ neznáme. Dúfam, že všetci, čo majú verziu 1896, budú môcť aktualizovať cez OTA a návšteva servisu nebude potrebná, tak to predsa aj prezentovala aj škoda. Má o zmenách niekto nejaké info? Bolo by veľmi pekné od škody, keby zverejnila changelog. Editováno: 20. Červen 2023, autor: NemesiSK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 18. Únor 2023 Sdílet Vloženo 18. Únor 2023 Tohle nehrozi ze to bude OTA 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloop Vloženo 20. Únor 2023 Sdílet Vloženo 20. Únor 2023 Nicméně můj táta byl minulý týden v servisu. A během povídání s prodejcem vyšlo najevo, že se chystá nějaká verze softwaru která umožní v budoucnosti OTA updaty úplně všeho, tedy i velkých updatů. Je to z důvodu, že těch updatů je potřeba hodně a servisy to nestíhají. Víc detailů (a ani zdrojů nemám), tak to neberte jako 100% fakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 20. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2023 Má to tak byť a podľa viacerých tá verzia o ktorej píšeš @Chloop mala byť 1896. Škodovke by som ale až tak neveril :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloop Vloženo 20. Únor 2023 Sdílet Vloženo 20. Únor 2023 (editace) Zajímavé. 1896 má v autě už nějakou dobu a stejně mu řekli, že tam ještě nemá všechno a něco se bude muset updatovat "starým" způsobem v servisu. Ale kdo ví. Editováno: 20. Únor 2023, autor: Chloop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebasten Vloženo 3. Březen 2023 Sdílet Vloženo 3. Březen 2023 Má někdo nějaké info jak se chová nový software ? Zároveň Ti co mají nové auto nemají už i nový hardware ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 3. Březen 2023 Sdílet Vloženo 3. Březen 2023 (editace) 1900 ale není pro H56, takže máte smůlu 😁 Editováno: 3. Březen 2023, autor: ladik1983 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ideal.bed6902 Vloženo 4. Březen 2023 Sdílet Vloženo 4. Březen 2023 Jaká je minimální verze HW pro 1900? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 4. Březen 2023 Sdílet Vloženo 4. Březen 2023 @ideal.bed6902 řekl bych H58 @Sebasten odkud máš informaci o novém HW? Někde jsi psal o čísle 60. Já mám od podpory Škodovky informaci, že do FL pravděpodobně již vydrží H58. Viděl jsi už nějaké auto s H60? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebasten Vloženo 4. Březen 2023 Sdílet Vloženo 4. Březen 2023 Omlouvám se, moje chyba spletl jsem - doposud nejvyšší je H58, předtím byla samozřejmě H56. Víš od kdy se H58 dává případně něco více o ,,novém" HW a SW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 4. Březen 2023 Sdílet Vloženo 4. Březen 2023 (editace) @Sebastenjasně, díky za upřesnění. Hele H58 se tuším začal montovat na začátku roku 2022 (kalendářního, ne modelového). Já mam 10/2022 a H58. Má mít výkonnější procesor (tuším někde psali Samsung?) a asi ještě nějaké změny přispívající k rychlosti a stabilitě systému. Celkově jsem spokojený. Editováno: 4. Březen 2023, autor: iphonik4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 4. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2023 05/22, tiež mám H58. je to rýchle, responzívne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 5. Březen 2023 Sdílet Vloženo 5. Březen 2023 mám 02/22 a tiež H58 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 Kolega má týždeň staré auto a H58, SW 1900. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 Někdo nějaké ověřené info, od jakého čísla SW už ŠA bude aktualizovat na dálku i větší aktualizace, tedy i ty, které mění číslo SW, nikoliv jen ty malé OTA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 Ano. Kolega taktez 1tyden stare auto a verze 58/1900 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 (editace) Bylo by to super, veskere aktualizace vzdalene, ale neverim tomu. Nejak si moc neumim predstavit, ze ti pri velke aktualizaci umrou nejake ŘJ a ty rano neodjedes z garaze😂 Ja bych treba uvital uzivatelskou aktualizaci. Stahni si posledni SW na USB, dej auto na nabijecku a proved upgrade… Ale jelikoz nejdou nahrat ani loga rozhlasovych stanic pres USB, tak tato varianta taky nebude. Editováno: 6. Březen 2023, autor: Tomas_cz1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 Přesně, aktualizace už je teď v servise formou pokus omyl, takže je to úplná blbost a nereálná věc. Zase nesmíš věřit každej píčovině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 tak ja tiez tyzden stare a H58 s 1896 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 1896 těžko 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 Keby sa mi chcelo dvihnut a ist do auta, tak ti to kludne odfotim. Ale vo finale ma tvoje jednoriadkove od veci odpovede len irituju, tak mam v pazi ti cokolvek dokazovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek 13 Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 (editace) Auto vyrobené11/22, dokončené 02 (konec)/23 H58 1898 Zatím vše funguje jak má a oproti autu vyrobenému 12/20 je infotainment nepatrně svižnější Editováno: 6. Březen 2023, autor: Zdenek 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloop Vloženo 7. Březen 2023 Sdílet Vloženo 7. Březen 2023 14 hours ago, ladik1983 said: Přesně, aktualizace už je teď v servise formou pokus omyl, takže je to úplná blbost a nereálná věc. Zase nesmíš věřit každej píčovině. To, že se na to bude přecházet je informace přímo ze servisu. Takže si nemyslím, že je to úplně mimo. Uvidíme jak to půjde. Řekl bych, že od HW58 jsou si mnohem jistější a všechno, včetně updatů, funguje tak jak má. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batsafidly89 Vloženo 7. Březen 2023 Sdílet Vloženo 7. Březen 2023 Ahojte, chtěl bych se zeptat co je myšleno HW58 vs HW56 fyzicky za jednotku? Je to jednotka hardwarová infotaimentu nebo něco jiného? Díky za vysvětlení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 7. Březen 2023 Sdílet Vloženo 7. Březen 2023 před 16 hodinami, Tomas_cz1 napsal: Ale jelikoz nejdou nahrat ani loga rozhlasovych stanic pres USB, tak tato varianta taky nebude. Proč by nešly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.