Ondra16V Vloženo 2. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2023 https://www.novinky.cz/clanek/auto-skoda-predstavila-novy-superb-40449229#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2023 2 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2023 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2023 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2023 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 2. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2023 Možná jsem zaujatý, ale žádný wow efekt to není. Prostě normální nové auto. Jsem rád, že mám S3. Interiér hezký, exteriér nějaký divný. Takový placatý Kodiaq. Ostré hrany se mi na S3 líbí, tady ostré prvky světel v jejich zakulaceném VW tvaru vypadají jako slátanina. Asi bych volil spíše Passata, ikdyž u něj by mi hodně vadila absence smart dials... 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozakm Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 Je to imho jeste horsi, zadek je uplne retro, vypada jak Insignia nebo i30, predni svetla jsou z nekterych uhlu vylozene oskliva. Stefani holt neni Kaban… 2 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 Kombi zezadu na mě působí dost čínským dojmem. Naopak lift se mí líbí hodně. Jsem zvědav na Sportline výbavu, tam by těch ostřejších hran mohlo být více, což by dost prospělo. Celkově ale důstojný nástupce a hezký kus auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 Divam se, ze s ohledem na dvojmodelnost s Passatem se do Superbu dostala pitomost poloelektrických sedadel. To jsem nikdy nepochopil, proc mit podelne a vyskove nastavitelne sedadlo mechanicky a cast sedadla naopak elektricky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 A není to tak, že základní sedačky v nižších výbavách budou mít poloelektrické, a přípatlkové, nebo ve vyšších výbavách budou mít plně elektrické? To by znamenalo, že náhrada za pouze mechanické budou ty poloelektrické, takže to je vlastně posun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horza Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 Tam bývá elektronicky nastavitelná pouze bederní opěrka z důvodu "masážní" funkce, zbytek se nastavuje manuálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 @Horza Ještě to vypadá na sklon opěradla: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horza Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 @Rapid1.0 posun jak v čem, pro mě největší přínos elektrických sedadel je pamětní funkce. Úplně nesnáším, když mi někdo v servisu rozšteluje sedačku řidiče a já se potom dlouho dostávám do původního nastavení. Elektrická bederní opěrka moc nemá reálný přínos a využití. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 @Horza Jasně, souhlasím. Ale jestli je poloelektrické řešení (bederní opěrka + sklon opěradla v el.) náhrada za čistě mechanické řešení, tak to posun je. Kdo chce, připlatí si za plnou elektriku a je vše při starém 🙂 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozakm Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 Z tohohle úhlu ta přední světla až bolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Rýpar Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 Kdybych neviděl logo, tipoval bych to na asijskou značku. Hlavně lift z profilu a jeho zadek - něco, jako Toyota nebo čínská značka. Bohužel v 4,gen se mi snad líbí víc O4 než S4. V interiér - "pěkný" tablet. A jsem zvědav na materiály po pár letech používání. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 To auto se jim v sedanu hodně povedlo, na combi si budu muset zvyknout, ale stejně ho příští rok objednám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.