janjoy Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 NNNTomas: jj nalozene auto 4 osoby + plny kufor na vstupani na dialnici na zamarovce ide clovek 140 a aby to udrzalo v stupani tak plny kotel 140km/h len len viac ani tuk. ...to máte ale líný Mě to jede bez problémů i nahoru, ale musí to bejt pořádně rozjetý a musim jet sám a bez snídaně :D Jinak plně naložený na D1 směr na Prahu klesla rychlost i na 120 v jedno stoupání (a to jsem měl pod kopcem 170) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 No to jooo...když se po rovince rozjedu (130km/h) tak i ve 4 lidech + kufr (výbava na hory) na rovince zrychlím(170km/h) a kratší kopec (ty dva poslední malý na D1 před Prahou) třeba v těch 170 vyjedu, ale nesmí být 5kilometrový Ono totiž vůbec na váze auta (posádky) při maximálce nezáleží (víc kg=větší setrvačnost i proti kopci)... Prostě přidat turbo, a je to dělo já chci "TSI" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 (editace) no to jo, ale jen tak na délku kopce 200m Jak mile je thálejší, tak tě natře každej sterejda s atmosférickym vyšeptanym dvoulitrem kterej mu tu rychlost udrží Editováno: 19. Červen 2008, autor: Standis dodržuj pravidla fóra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Ale já ho chci a chci a chci! Myslim, že 1.4 TSI (podle typu 90-125kW/200-240Nm) by frčelo pěkně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Tak prileju zase olej do ohne... Nemecko A7, minuly tyden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Crake zmen podsvietenie budikou zelene je otrasne a skoro nieje vydiet na fotke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Pěkné ale je to nadoraz co, jsem slyšel od kámoše 218 a víc ani ťuk a řekl bych, že ani ty nemáš celech 220, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Reso: one-z: jj je to po dlouhem premlouvani max dle GPS je 201 kmh/dle tacho cca 225kmh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 To bylo stopro s tou zelenou Atol, že jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 P2M-to víš.HaTaPka je trhač asfaltu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 To bylo stopro s tou zelenou Atol, že jo? Ty jo jak si to uhodl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 crake:jojo...to může každý napsat německo dálnice.... jen aby to nebylo Praha jižní spojka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Mira: jj to je fakt... Mozna az mi prijde foto do alba, tak ho zverejnim Si to poznal podle toho odlesku na pristrojovce, ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dannys Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Fabia RS + chip maximalka na zimnich pneu s rychl. indexem V byla 230km/h tacho Na letnich jsem to jeste nezkousel Ale zkusim srrr¨ale chip nemá vliv na maximálku to je už otázka převodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 ...ale (někdy) má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Fabia 1,4 50 KW hatchback uplna rovinka zatial 180 KM/H ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Reso: chlape to mi dychas na päty a mojmu 1,4 16V 180km/h som tiez isiel, ale ja mam combi a vtedy sedeli v tom 4 osoby + drobnosti v kufry naloz do toho, aby to malo 1450kg a skus kolko ti to da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 (editace) Ja jsem zatim netestoval jen dalnice nemecko 4 osoby, mensi kopecek - 180km/h, ani maximum nejak testovat nepotrebuju, i kdyz ze zvedavosti me to laka, jinak mam 1.9 TDI F1 Combi Editováno: 29. Září 2008, autor: Tomas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 (editace) houmr ... mile rad ale nieje vela prilezistosti skusat kolko to da... nechcem sa vydrbat... ale ked budem mat moznost skusim.. Editováno: 29. Září 2008, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malcolm Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Můj současný kus dal 200 tacho na rovince. Dal by možná i o něco víc, ale už jsem se bál... Jo, a samozřejmě to bylo v Reichu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 JJ, mělo by to dát víc, ale je to docela o řiť... Já jí mám staženou už při cca 160 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Čtvrteční cesta na Invex s mojí Fabčou 1,4MPi 50kW, zhruba někde kolem Devíti křížů ve směru na Brno jak tam je to klesání 197 (tacho) a pokud měřej správně takový ty informační radary ve městech tak tacháč proměřuje o 4km/h, takže bych to viděl na 193km/h. Auto obsazeno 4 osobami a jelo se na obyč natural 95. Nutkno podotknout že mě mile překvapilo jak to tam bylo rychle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Tomáš Němeček: prosim ta to je dole kopcom takze cim viac nalozeny tym lepsie u nas s firmy tam isli na berlingu ktore malo poloprazdne pneu (podhustene ako svina) 170km/h bez nejakych problemov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Čtvrteční cesta na Invex s mojí Fabčou 1,4MPi 50kW, zhruba někde kolem Devíti křížů ve směru na Brno jak tam je to klesání 197 (tacho) a pokud měřej správně takový ty informační radary ve městech tak tacháč proměřuje o 4km/h, takže bych to viděl na 193km/h. Auto obsazeno 4 osobami a jelo se na obyč natural 95. Nutkno podotknout že mě mile překvapilo jak to tam bylo rychle... no jasně ale ta odchylka 4km/h je dejme tomu při padesátce (mám to také tak), což odpovídá chybě přístroje mezi 7-8%. No a spočítej si chybu 7% při 197 tacho ... zapomeň na rozdíl 4km/h počítej s klidem i 15km/h, ostatně porovnání údajů GPS a tacho co tady každý uvádí to jen potvrzují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 (editace) Tj, pravda - na to sem nepomyslel , pujcim si GPS a zkusim zmerit presneji nekde na dalnici Editováno: 11. Říjen 2008, autor: Bobik post nad svým, nemusíš citovat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.