dapler Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 (editace) je to: 1,2 / 47kw 8.3.2004 Editováno: 12. Říjen 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 hm, takže AZQ motor ... no vedly se tady o tom dalekosáhlé spory (když budeš hledat, určo to tady najdeš), ale asi budeš mít na 99% stejně jako já (08/2004) ještě krátké lišty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dapler Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 Hmm,tak to je jasné. Ono mi to udělá jen tak jednou za měsíc. Přeparkovávám večer pár metrů před prací a pak ráno nastartuji. Je to kraťoučký zvuk asi 1/2s, jako když rašple přejede po hraně plechu. Najeto 69tis. tak nevím, zda nechat vyměnit rozvod.sadu, nebo ještě počkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 tím se vůbec netrap, to mi udělá také a mám origo rozvody, stav 222 000 km , takže tvých 69t km je jak za mlada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 Toto ti nedrži tlak oleja http://www.cc-autodily.cz/napinak-retezu-fabia-1_1?brand=SKODA&model=FABIA a toto predlžene pre vozidla vyrobene po 2005 ked sa ozhodneš pre opravu. http://www.cc-autodily.cz/lista-vodici-rozvodu-1_1?brand=SKODA&model=FABIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 tím se vůbec netrap, to mi udělá také a mám origo rozvody, stav 222 000 km , takže tvých 69t km je jak za mlada Fakt by som to nebabral ak to nerobi stale a ma len 69t. km. (až ked skoči) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 no ono mu to môže skočiť hocikedy..hlavne vtedy,keď to bude najmenej čakať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dapler Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 To máš pravdu...šlo mi o to, zvážit míru rizika a pravděpodobnost přeskočení... a podle toho buď ještě počkat,nebo to nechat udělat hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 tak,tak...z vlastnej skúsenosti viem,že si to nikto nedáva meniť preventívne..keď to skočí ešte doma alebo poblíž daj-daj,ale ak sa to stane trebárs niekde v zahraničí,tak to bude inakší mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 Takže recaz aj z kolečkami meniť není nutno. Stači tu dlžšiu lyžinu. Nedal by dakto foto,kde je ta krytka vačiek? Je to take čierne okrúhle priemer asi 4 cm a asi na dva šróby? Dajte dakto foto,please Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 tady ich máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 oooo diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamenekroman Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 vyzera to ze mam teda preskocene rozvody. 1,2-47kW(2003)auto startovane v kopci a po rozbehu som zistil mizerny tah.auto mi nejde vytocit viac ako 3000 otacok. svieti kontr.motora a VAG piše "snimač polohy vačkových hřídelú".neviem ci to je v snimači neviem ako ho premerat ale viem ze v svorke ma byt 4,5V ja mam 4,95V.aj ked ho odpojim ziadn zmena. pod tymi krytkami vačky su nejke rysky .?ide mi hlavne o to nech aspon mam istotu ze su to rozvody. je to aj v DP? diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 Ked už sme pri tom,aký je to mesiac? Pokial je to 2 dratovy snimac tak zmena na vystupe nastane až ked sa snímac prekryje. No ešče som sa k tým vačkám nedostal,tak neviem ako to vyzera pod tymi deklami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 TO kamenekroman: daj tie krytky dolu..sú tam vo vačkách drážky...pootáčaj motorom cez kľukový hriadeľ...obidve vačky musia byť tými drážkami zarovno s hlavou valcov...ak to bude čo len trochu preskočené,tak drážka na vačke výfukových ventilov (tá bližšia k tebe,keď stojíš pred autom) bude pootočená a nebude lícovať s hlavou valcov.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamenekroman Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 rano sa na to mrknem-vdaka za rady...ps mam ju vyrobenu myslim maj-jun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamenekroman Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 (editace) nezda sa mi to preskocene.pristup je tam na prd. možno lepšie oko odbornika to uvidí. skusim od nekoho pozicat ten snimac na vačk.hriadele a uvidim.vdaka za rady. Editováno: 16. Prosinec 2011, autor: kamenekroman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 Takto to nevypada na skočene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 (editace) nejde mi otvorit ten obrazok... mam daco zle?? Ale logicky by to mal byt snimac.Lebo ked hlasi spatny signal tak ma na mysli signal.Keby to bolo skocene tak by to bolo asi ze porucha zapalovania alebo daco takeho myslim. Editováno: 16. Prosinec 2011, autor: Piaggio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 ani ja ho neotvorím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 dáky para-normálny jav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 (editace) Tam bolo normalne foto. Editováno: 16. Prosinec 2011, autor: hubo44 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamenekroman Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 mal som to nafotene len soom to capol do galerie a to sa nekomu nepacilo tak to zmazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 17. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2011 daj to foto este raz PLEASE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2011 skočené to nevyzerá,ale až s prípravkami to bude isté na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.