oldak Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Dobrý den, nevíte někdo jak zapojit navi u roomstru zajímá mě hlvně jednotka řídicí pro gateway! Moc děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 A co ma tahle ridici jednotka spolecneho s Navigaci?¨ Do navigace vede pokud vim GPS antena, +12 volt, Gala (informace o rychlosti vozidla), ABS impulsy a zpatecka.. Nebo se mylim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPAJAS Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 pro honza 72: Myslím si že se pleteš, koukal jsem na zapojení a je to jinak. všechny impulsy si to právě bere přes CAN-BUS. Roomster_navigace.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Pokusím se to osvětlit. Navigace použitá v roomstru je přebraná z octávie II, takže je na CANu 2.0, ale roomster má CAN 1,6. No přesně na tohle slouží ta gateway, je to vlastně převodník mezi CAN 1.6-2.0 takže je nutná, jinak to nefunguje. Dál má navigace zapojen klasický napájecí konektor - ale originál can vede nejprve přes tu gateway, rádio anténu a navíc přibude anténa navigační, nic víc, nic míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 taky bych potreboval sehnat to zapojeni toho prevodniku na navigacku nema uz nekdo to zapojeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 taky bych potreboval sehnat to zapojeni toho prevodniku na navigacku nema uz nekdo to zapojeni taky bych to potřeboval vědět dal jsem si do auta nexuse vše fungje ale odezva navigace je zoufalá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Nehledáš tohle: http://www.stualarm.cz/produkt/cbs05-prevo...-510-s-tv-free/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Dělal jsem to,dokonce myslím jsem dělal i foto,někde tu možná bude.Bohužel už jsi nepamatuji jak jsem to zapojoval,ale pokud vím,schéma bylo na jednotce nakreslené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 1 - CANL - 1.6 2 - CANH - 1.6 3 - CANH - 2.0 4 - vedenie 30 - stálych 12V 5 - CANL - 2.0 6 - vedenie 31 - GND - kostra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Joa je to i nakresleno na jednotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Joa je to i nakresleno na jednotce díky ale jsem eletrikarsky analfabet a čemu nerozumim do toho se radši nepouštím,nenašel by se někdo s šikovnejma ručičkama kdo by zvládl namontovat ten převodník a rozchodil na maxidotu? Nejlépe Liberec -Praha po této trase se pohyuju nejčastěji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 na maxidotu jsi nejsem jist,jestli to půjde.mě to nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Nevíte někdo kde koupit ten převodník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sugy Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Hoši, jakou navigaci se pokoušíte rozchodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Mám Gateway pro Roomstra dle Etky nevíte jak se to zapojuje?Císlo skoda dilu:5J0035751 nevíte jestli to funguje na nexuse v romstru?A jak se to montuje děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Skoda nexu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Návod je vytištěn na tom "relátku" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Návod je vytištěn na tom "relátku" Takže je to ten gateway?Pro tu navigaci?To se dava kam?Mezi kabeláš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 jo,mezi CAN a musí mít ještě + 12 a kostru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 jo,mezi CAN a musí mít ještě + 12 a kostru To jako jak to musím natáhnout nové kabely? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 A čo si si myslel?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 A čo si si myslel?? Prosím o radu jak to tam namontovat ten Gateway/Převodník CAN? Nebo někdo kdo to montoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Kdo poradí s montáží?A bude pak fungovat ten gatwey na columuse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 na columbus asi nebude,pouze nexus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 A co udelat pro to aby to slo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.