hairman Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Zdravím všechny roomsteráky. Jak hodnotíte hlučnost motorů u roomstera ve srovnání s jinými auty. Snižuje se hlučnost motorů s najetými kilometry? Zatím jsem měl možnost jet s třemi vozy - 1.2 ( najeto přes 2000km) – jel jsem pár km, připadalo mi to přiměřeně tiché, 1.4(úplně nový) –jel jsem pár km, tak tady mi připadal motor zastudena dost hlučný, po zahřátí se to trochu zlepšilo, 1.2(najeto 300km) – tak s tímto roomsterem jsem jel asi 50km a motor byl dost slyšet, rozhodně víc, než stejný motor ve fabii. Jakou máte zkušenost Vy, zejména mě zajímá motor 1.4(uvažuju o něm). Jaká je podle vašeho názoru hlučnost tohoto zajetého motoru v roomstru ve srovnání např. s fabií 1.4mpi(50kw)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Máme 1,4 16V a teď už mi to připadá vcelku tichý, ale když jsme přesedali z Fabie s motorem 1,4 MPI 44kW tak mi Roomster připadal dost hlučnej. Pár km jsem jel s 1,2 a ta byla v pohodě. Ta 1,4 je celkově hlučnější, ale bez problémů se na to nechá zvyknout. Možná to bude absencí horního krytu motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 No 1.9 TDI je studený dost hlučný, po zahřátí je to lepší, ale benzín to nikdy nebude :-) Dá se na to zvyknout, ale Oktávku jsem měl tišší. Každopádně pružnost a výkon motoru mi to všechno vynahrazuje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Nemyslím, že by to bolo absenciou horného krytu motora. Skôr to je celkovým odhlučnením motorového priestoru, uložením motora a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 No me se moje 1.6 po 5tis.km zda kultivovanejsi, zezacatku se zdal hluk motoru hrubejsi s vyraznejsim R Ted uz se mi zda ze pekne brumla Odhlucneni je ok. Samozrejme pri rychlostech nad 90 stoupa vyrazne hluk aerodynamicky, no a me osobne se nejvic libi zvuk kolem 4000 otacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelote Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 No 1.9 TDI je studený dost hlučný, po zahřátí je to lepší, ale benzín to nikdy nebude :-) Dá se na to zvyknout, ale Oktávku jsem měl tišší. Každopádně pružnost a výkon motoru mi to všechno vynahrazuje :-) naprosto souhlasím, naštěstí rádio se zesiluje se stoupající rychlostí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 naštěstí rádio se zesiluje se stoupající rychlostí... Máš taky rádio Dance? Jak jsi to prosím tě dokázal, že se ti zesiluje? Já nad tím seděl jakou dobu, četl jsem návod do zblbnutí, a zaboha jsem na to nepřišel. Poraď prosím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 (editace) Co jsem se tak díval tak je ovládání shodné s Streamem. Takže dáš nastavení audia (nota) a a ve třetí části menu je v levém horním rohu napsáno gala, zmáčkneš tlačítko u nápisu a pomocí ovladače hlasitosti nastavíš strmost zesilování rádia. To je vše. EDIT: Vše v návodu dobře popsáno Editováno: 25. Únor 2007, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Co jsem se tak díval tak je ovládání shodné s Streamem.Takže dáš nastavení audia (nota) a a ve třetí části menu je v levém horním rohu napsáno gala, zmáčkneš tlačítko u nápisu a pomocí ovladače hlasitosti nastavíš strmost zesilování rádia. To je vše. No co si tak vzpomínám jak jsem to kdysi zkoušel, tak jsem to asi takhle nějak dělal, taky jsem tam myslím tu strmost nastavoval, ale při jízdě se pak nic nedělo. Zkusím si s tím ještě zítra pohrát a pak se ozvu. Ale běda vám, běda vám, jestli mi to nepude! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Nevím, zkuste nastavit tu strmost nejvyšší. Možná to bude lepší vyzkoušet třeba s cd ( lepší kvalita a hlasitost než fm). Jinak tam bude možná nějaké chybka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Hm, vyzkouším. Předpokládám, že se snižující se rychlostí by se hlasitost měla taky snižovat, že jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Nejsem si teď úplně jistý, ale aby tato funkce neztrácela smysl tak by se to mělo i snižovat. Nejlepší zkouška by mohla být dát to rádio spíše slaběji, protože jestli to nebude fungovat tak už ho třeba ve 120 neuslyšíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 No, myslím, že s mýma bzučícíma zimákama bych ho neslyšel už mnohem dřív... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 (editace) No tak s tím rádio opravdu nekalkuluje. No vyzkoušíte a uvidíte. Editováno: 25. Únor 2007, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Zdravím všechny roomsteráky. Jak hodnotíte hlučnost motorů u roomstera ve srovnání s jinými auty. Snižuje se hlučnost motorů s najetými kilometry? Zatím jsem měl možnost jet s třemi vozy - 1.2 ( najeto přes 2000km) – jel jsem pár km, připadalo mi to přiměřeně tiché, 1.4(úplně nový) –jel jsem pár km, tak tady mi připadal motor zastudena dost hlučný, po zahřátí se to trochu zlepšilo, 1.2(najeto 300km) – tak s tímto roomsterem jsem jel asi 50km a motor byl dost slyšet, rozhodně víc, než stejný motor ve fabii. Jakou máte zkušenost Vy, zejména mě zajímá motor 1.4(uvažuju o něm). Jaká je podle vašeho názoru hlučnost tohoto zajetého motoru v roomstru ve srovnání např. s fabií 1.4mpi(50kw)? 1,4 16V v roome by si mal zrovnavat s 1,4 16V vo fabii. ked porovnam chod vo fabii MPI, 16V, HTP. tak najlepsie je na tom 16V pomerne tichy a kludny. MPI je trosku nekultivovane taky nerovnomerny chod. HTP je tiez v pohode len ja co pozorujem najvacsi rozdiel je vo zvuku proste 3 valce ale nic neprijemne to nie je len trochu iny zvuk. podla mna tieto motory nie su az tak zle na tom ked to porovnas s TDI a obzvlast s 1,4TDI tak tie benziny su jedna basen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 No tak s tím rádio opravdu nekalkuluje. No vyzkoušíte a uvidíte. mnoo., taky sem s tim laviroval, bezvysledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 No tak s tím rádio opravdu nekalkuluje. No vyzkoušíte a uvidíte. mnoo., taky sem s tim laviroval, bezvysledne. Mně to fuguje, teda pokud si to jen nemyslím . Možná to třeba není zapojené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Mě to rádio funguje, ani nevim, jak jsem to nastavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Jde taky o to kdo má jaký sluch Někdo to prostě nepozná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Tak už mi to taky fajčí a musím říct, že je to fakt výborný. I se to samo ztlumuje. Fakt skvělý A stačilo jenom nastavit nejvyšší strmost stoupání hlasitosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 hmm., aha., tka ja to zkusim dat taky na max. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Kluci s 1,2 HTP jak jste na tom s hlučností motoru? Uklidňuje se s najetýmy kilometry? Mám 2300km a kromě delších tras se mi zdá že je pořád ještě dost hlučný? Možná je to jen dojem?? Nikdy jsem 3válec neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Mám najeto 2000 a zdá se mi to trochu lepší ale možná si to jen namlouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 5200 nemam pocit, ze by se hlucnost menila, je to v pohode, motor je tichounkej., pri 160 uz huci vzduch jako svina, ale do tech 90-10 je to v pohode, radijko to pekne prelhusuje., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 jj pří 160 už to hučí fest. Zkusil jsem to cestou do Lipska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.