Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Len na roomstrových to svieti stále, inak ee.

Alebo si počkať ž bude JDOT aj pre fábie

Jo jo o tom už jsem četl a do toho bych šel hned,jen jestli to někdy bude co?

Vloženo

chlapci mam jeden dotaz existuju vobec budiky predfacelift s maxidot??? diki a rad by som videl foto mate niekto,??

• o 1 rok později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Čaute chlapi, vím že jsem na fóru fábie, ale ukazuje maxik ve fabii vše stejně jako v octavii.....?

Ve středu jdu montovat maxik na svou octavii tak jsem zvědavý....... už se nemohu dočkat...

Dík moc. Pavek

Vloženo
Taky jsem si všiml, že maxík dokáže ukázat nápis : Zatáhnutá ruční brzda

ano ukáže nápis. ruční brzda, kapalina ostřikovače, hladina oleje apod. záleží také na výbavě auta z výroby. osazené čidla na ostřikovače, olej apod.

• o 6 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

a to je "nějaký dodatek" ke standartnímu maxoditu nebo jsou to uplně zvlášť montovaný budíky? jen abych věděl co udělat jako první - montáž klasickýho maxiku a pak se zhanět po D-Dotu? dik za odpověd

• o 4 týdny později...
Vloženo (editace)
No, tak pár posledních příspěvků mě konečně potěšilo. A chytrolínům, co psali předtím, tak koukněte se do návodu, tam není žádná hláška kromě oleje a ještě to tam mají v angličtině, tak jsem nevěděl, jestli to třeba ve fabii není v angličtině. No a takovej blbec, abych se tady ptal na něco, co si můžu přečíst v návodu taky nejsem, takže kluci nejdřív pořádně čtu a potom odpovídám :p

Chtěl bych doplnit, že jsem se mrkl do návodu a opravdu jsou tam i dlaší hlášky. Bohužel, člověk musí hledat a nesmí se hned spokojit, jen s tím co nejde s obrázkem maxiku. Další hlášky najdete při vysvětlování všech kontrolek, které jsou na přístrojové desce vždy je prvně znak kontrolky a náledně je vysvětlena jeji funkce, co signalizuje a zda se rozsvítí při závadě. Na konci je také uvedeno tučným písmem, v případě, že místo středového panelu kontrolek je maxík, jak se ta či ona závada projevuje a jaká hláška se napíše (strana č. 27 až 36, - návod k obsluze z roku 2004 -Fabia česky 08.04 S54.5610.07.15 6Y0 012 003 HM) To jen pro pořádek.

Jinak kvůli tomu sem nepíši. Přihodím další hlášku, a to "EMISE DO SERVISU" a chtěl jsem se zeptat, zda s tímto nemáte někdo nějaké zkušenosti. Zítra jedu za kamošem z wagem a dozvím se tedy co to je. Sám si myslím, že bude asi špatná JEDNA Z lambda sond, ale to jen dedukuji.

Předem díky za odpověď Chemik.

post-21842-1266159322_thumb.jpg

post-21842-1266159376_thumb.jpg

Editováno: , autor: chemik1
Vloženo
jj tohle je lambda sonda... buď je vadná, nebo máš děravý výfuk nebo něco takového...

Díky, mám děryavý přední díl výfuku a tak to budu muset vyměním. Teď jen doufám, že lambdy jsou v poho. Ale počítam s výměnou přední části výfuku a jedou lambdou. Taku vidíme co zítra na to WAG.

Chemik.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...