Igor Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Pozri vľavo dole na chladiči koleno, z neho to zvykne slziť. Niekedy stačí len dotiahnuť. Keď som mal 1.4ku MPI, vyriešil som to takto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Mam problem s unikom chladiacej kvapaliny.Niekedy je pod autom mala skvrna ale nezda sa mi ze to je chladiaca kvapalina .Kvapalinu dolivam kazde dva tyzdne po 3 dcl.To nie je normalne.Mal som menene tesnenie pod hlavou..Chcel by som este ovzdusnit hadicky od chladica.Nevjete ako sa to robi a kde by som to nasiel.Mam knihu oprav ale tam vobec nic nie je.Mam Fabiu 1.4 50KW 2002 s klimatizaciou.Hladal som vsade ale ten motor je malo rozpisany. dik CAU. chladic aj motor sa odvzdusnuje sam nic netreba robit. pozri okolo hadic a spojou ci ti to neslzi. pozri aj vodnu pumpu. alebo vadne tesnenie pod hlavou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAMIKADZE Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 (editace) Dost často uniká chladící kapalina kolem spínače ventilátoru na chladiči.Někdy stačí dotáhnout,někdy je nutné vyměnit těsnící kroužek. Editováno: 28. leden 2008, autor: KAMIKADZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Hlavně je potřeba tam ten kroužek vůbec dát. Z továrny tam není. Kape to na koleno a to mě taky kdysi zmátlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Nebo mrkni jestli ti neteče chladič jako takovej,já ho měnil loni protože ni to teklo na několika místech jak vstupujou ty příčný trubky do plastový bočnice.Nedávno jsem ho vyhazoval-škoda že jsem to nenafotil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAMIKADZE Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Hlavně je potřeba tam ten kroužek vůbec dát. Z továrny tam není. Kape to na koleno a to mě taky kdysi zmátlo. Jo,víš co ušetří fabrika peněz,když tam ten kroužek nedá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Stebel Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Skus se taky juknout do nadržky s kapalinou jestli v ni neni olejova skvrna a jinak to čidlo ja tam kroužek nedavam ale davam tam silikon na motorove časti a drži to v pohodě.Hlavně bachca chladiš ma jemnou vložku zavitu a jak to čidlo blbě našroubuješ přes zavit tak mužeš dat novy chladič! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Po vyměně rozvodů mi začla utíkat chladící kapalina.Kde muže být problém? Mohlo by to tect přez vodní pumpu? Případně jak by ses to dalo spravit vím že takle na dálku je to težké radit ale budu rád za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Po vyměně rozvodů mi začla utíkat chladící kapalina.Kde muže být problém? Mohlo by to tect přez vodní pumpu? Případně jak by ses to dalo spravit vím že takle na dálku je to težké radit ale budu rád za každou radu. Asi jediná možnost ta pumpa, měla by se měnit s rozvody.Může být netěsná (zmetek), nebo špatnou montáži. Reklamovat. Ale i pokud je stará může začít téct, výměnou se změní napnutí řemenu. Oprava to je prakticky celé rozvody udělat znovu, Oba řemeny (pokud máš 16v) musí dolů a pumpa ven. V každém případě se to opravit musí, kapalina valí na řemen, což ho za chvíli může zničit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Mám 1,4Mpi 50kW to jsi mě moc nepotešil takže říkáš celé rozvody znovu?Dělali to v Novém Jičíně v Autoklever. Ale je to už rok takže reklamovat nemužu Neznáš nějakého dobrého mechnika poblíž NJ který by mi to dal do kupy? Ty jsi taky někde od NJ ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Mám 1,4Mpi 50kW to jsi mě moc nepotešil takže říkáš celé rozvody znovu?Dělali to v Novém Jičíně v Autoklever. Ale je to už rok takže reklamovat nemužu Neznáš nějakého dobrého mechnika poblíž NJ který by mi to dal do kupy? Ty jsi taky někde od NJ ne? tak ak mas MPI a nie 16V tak nemas rozvodovy remen ale retaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Mám 1,4Mpi 50kW to jsi mě moc nepotešil takže říkáš celé rozvody znovu?Dělali to v Novém Jičíně v Autoklever. Ale je to už rok takže reklamovat nemužu Neznáš nějakého dobrého mechnika poblíž NJ který by mi to dal do kupy? Ty jsi taky někde od NJ ne? Pokud máš MPi, tak je všechno jinak s rozvody to nemá nic společného. Zajeď do Kleveru ať se na to podívají a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Já ale nikde nepsal že mám řemen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Pozri pod pumpu či tam máš taký ružový povlak ! Ak ano tak ti to tečie z pumpy mne sa to stalo keď som menil remen aj gufero na kluke mi odišlo .To som musel vymeniť ale tá pumpa sa ustálila už sa mi voda ani nestáca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 takže vyměnit gufero jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Kolega psal o guferu na klice. V čerpadlu je tuším mechanická ucpávka. Pod řemenicí na spodní části příruby čerpadla a je otvor. Jestli z něho vytéká kapalina (hlavně těsně po zastavení), tak je to špatně. Jak říká kolega, bude to tam růžové. Ale Ty jsi nejsi jistý, takže zkotroluj i ostatní. (spínač větráku, hadicové spoje) Ale pokud jsi naprostý laik, nechej to na šikovném opraváři. A co když si hladina jenom sedla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Teklo to s vodní pumpy oprava stála 3000Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 (editace) Dúfam,že ti tam dali zatie prachy aspoň nejaké kvalitné čerpadlo a nie Chinu Editováno: 29. Únor 2008, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 u mna pri vymene rozvodov hned dali aj vodnu pumpu bolo na nej vydiet ze ak sa da letna zimna zmes ta je hustejsia tak to nevydrzi. mam novu za je pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 u mna pri vymene rozvodov hned dali aj vodnu pumpu bolo na nej vydiet ze ak sa da letna zimna zmes ta je hustejsia tak to nevydrzi. mam novu za je pokoj. A to je aká letná zimná zmes-hustejšia? Pokial viem G 12 je aj lete aj v zime rovnako hustá. Prečo si menil rozvody to si mal už tolko natočené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 pardon na zimu mi mechanici davaju viac g 12 a s tym by si nacata vodna pumpa neporadila. ano mam uz vela natocene aj odtocene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ella Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Skus se taky juknout do nadržky s kapalinou jestli v ni neni olejova skvrna a jinak to čidlo ja tam kroužek nedavam ale davam tam silikon na motorove časti a drži to v pohodě.Hlavně bachca chladiš ma jemnou vložku zavitu a jak to čidlo blbě našroubuješ přes zavit tak mužeš dat novy chladič! Ja mam podobny problem...a v nadrzke je olejova skvrna. Co to znamena ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Tak u tebe to vypadá jednoznačně na těsnění pod hlavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 jo to nevím co mi tam dali snad originál. Já měnil rozvody při 64000Km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.