brunda Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 nakodovat asi nemas sound system Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janer Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 no to nemam, mam asi len obycajne repro alebo nvm co to tam je takze to staci len nakodovat ano ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Columbus daný do předFL se musí z 90% kodovat vždycky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janer Vloženo 14. Září 2014 Sdílet Vloženo 14. Září 2014 A našiel by sa tu niekto z okolia Bratislavy kto by mi to vedel nakodovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 Dobrý den Jakou prosím používáte SDHC do columbuse? Chci si nějakou koupit 32 GB, ale nevím zda všechny korektně fungují. Díky moc za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 já mám SDHC 16GB class10 a jede v pohodě. Akorát jestli máš nový FW v Columbusu, jinak ti SDHC nepojedou žádné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 Ano mám mový FW v columbusu, ale jakého výrobce karty máš prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 Já mám Kingston a kamarád má taky 16GB a má Verbatim Já mám tuhle: http://www.obchodni-dum.cz/pametova-karta-kingston-sdhc-16gb-class10-sd10v-16gb/z284351/ kamarád myslím že tuhle: http://www.nextcomp.cz/main.aspx?cls=productdetail&pro_id=206579 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 Já mam v navi microSDHC přes adaptér na SDHC - http://www.alza.cz/kingston-micro-secure-digital-micro-sd-16gb-class-10-d156623.htm a jede taky bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 Ako vam funguju nove mapy v11 ja mam firmware 4120 a ukazuje mi to o 20m pozadu nevie niekto poradit kde je problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senor 01 Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 Zdravím,mám prosbu jde nějak udělat na columbovi v polozce tone abych měl nabídku Surround?mam v autě ss r,v, 2006 columbus doděláván a ss origo z vyroby.děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 tim surround myslis konkretne co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senor 01 Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 No je tam polozka bassy,fader,eq atd a viděl jsem i,ze tam ma nekdo polozku surround (prostorový zvuk). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladinek Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 (editace) JJ ja tam polozku Surround mam, ale zase tam nemam EQ (je tam jenom volba Rock, Dance, Linear a pod, tedy nenastavim si EQ podle krivek), mam nejnovejsi 10CH SoundSystem. Editováno: 22. Září 2014, autor: Ladinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Mám to samé jako Ladinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 ja tam Surround taky nemam mam tam jenom ty predvolby linerni,rock atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomik9999 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Ako vam funguju nove mapy v11 ja mam firmware 4120 a ukazuje mi to o 20m pozadu nevie niekto poradit kde je problem? Ahoj. Cetl jsem kdysi na jinem foru, ze mas nejakou dobu (pul hodky tam myslim psal) jet se zaplou navigaci, ale bez naplanovane trasy. Pak zastavit, vypnout motor. Melo by se to srovnat. Nevim jestli to funguje, ale za pokus to stoji. Pak dej vedet, jak jsi dopadl ;-) T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Nevíte o nějakém linku na nové mapy do Columba? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Ak ma niekto zaujem tak som nahral nove mapy na uloz.to http://uloz.to/xM24EuX2/rns-510-east-europe-v11-iso http://www.ulozto.sk/xPPcvirQ/rns-510-west-europe-v11-iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jambo2 Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 (editace) Zdravím, sháním někoho kdo mi upgraduje mojí RSN 510. Nejlépe severočeský kraj, okres Chomutov. 50km není problém. Moc děkuji. Editováno: 28. Září 2014, autor: jambo2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda646 Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Ahoj. Cetl jsem kdysi na jinem foru, ze mas nejakou dobu (pul hodky tam myslim psal) jet se zaplou navigaci, ale bez naplanovane trasy. Pak zastavit, vypnout motor. Melo by se to srovnat. Nevim jestli to funguje, ale za pokus to stoji. Pak dej vedet, jak jsi dopadl ;-) T. Zkusil jsem, nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomik9999 Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 I flashed 5269. No recoding required.But now i have a little problem. The car is always 5-10m behind the real position on the street. I did a factory reset on navigation and navigation memory and drove about 20 minutes in the city.First impression was ok but after 20 minutes the position start to lag behind. I have the antena mounted in the dash, 6-7 sat 3d fix all the way but inaccurate positioning.Can i install 5270 or can i go back to another fw ?Thanks for the help Odpoved znela .I had a similar issue after upgrading. Time was incorrect on the vehicle compared to the GPS. Correcting the time and a reset of the Nav to default settings improved things ~80%. Things were 100% after a 40 minute round trip. Snad to pomuze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Tomik dakujen za rady musim vyskusat na dlhsiu trat zatial chodim len 10 km do prace potom dam vediet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Zkousel jsem delsi trasu ( 60km) a nepomohlo ... je fakt ze ve skrytem menu je GPS cas o 2h posunut ... ted co stim, jak to zkorigovat ... menit cas na hodinach se mi nechce ... jinak to je problem techto navi 3 roky stary ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 (editace) Ted jeste poprosim odborniky, z jineho soudku, mam problem, Columbus v predFL O2 s FL volantem ( teda VW FL volantem, ale to by melo byt stejne ), vse spravne nakodovano, nejdou tlacitka a nejde vyjet z menu navigace ... na predface volantu se to resilo tim skoda fixem pro predface, tady se musi taky i kdyz to je novy volant a CH podvolantovka? Diky za info ... D Editováno: 30. Září 2014, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.