multipas Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 uz mi nedalo srdce jebosit zimne pneu po suchych cestach tak som vymenil kolesa za letnu variantu. celkovy dojem nadhera, tichsie auto, dokonca sa mi zda ze sa aj rychlejsie rozbehne, uz len aby neprisli velke zimy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 nepříjdou, dneska hlasili že zima skončila a už bude jaro................navíc se vracej i čápi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 No už mě to taky bere za srdce že ty zimní pneu trápím Ale když ono přes den je 10 stupňů a v noci a poránu je pod nulou Ještě tak týden počkám minimálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 (editace) no ja som zase pocul na vikend ze by mohlo nasnezit.....inak ked je vonku 15°C tak to je fakt trapenie tych zimnych gum.....ale rana byvaju este chladne a ked je mokro radsej trochu zoderiem zimne.... Uz riesim aj ja letne, cez vikend som striekal disky uz ich len obut ked bude cas Editováno: 21. Únor 2007, autor: makov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 tak nahoď fotečky Já budu na zimách ještě tak měsíc. Stávající zimní by další zimu nevydržely, tak je dodělám. Při tomhle počasí to bude rychlé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 jen cekam az prijdou kolecka a sup sup :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 rana jsou jeste chladna, ale na letsi se moooooooc tesim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márfy Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 jo,jo,taktéž jsem včera přezouval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 este stale zimne. aj ked podla mna uz nijaka zima nepride este s prezuvanim poctam. rano to este sem tam klesne k 0 a raz bolo -1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Já jen čekám na kolečka z lakovny a na pneu, chtěl bych přezout co nejdřív,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Pořád ještě zimní, jezdím spíš ráno a večer a to ještě zima, takže to zimním vůbec nevadí. Navíc nemám ještě koupené nové letní pneu, staré jsou už na odpis, takže není co přezouvat. Ale taky se těším a moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Taky nemam ještě letní koupené, počítal jsem tak koncem března, začátkem dubna, ale takhle abych dal finance dohromady dříve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Já to přezuju tak v půlce března. Tady v Budějkách už je docela teplo a jezdim hlavně přes den. A navíc ty zimní plecháče vypadají bez těch poklic co mi ukradli fakt hnusně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 .. přemýšlím, ža bych přezul o víkendu zadní a později přední Co vy nato? Asi blbej nápad ? T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 jen cekam az prijdou kolecka a sup sup :-) já taky, ale budou až za 3 týdny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 nepříjdou, dneska hlasili že zima skončila a už bude jaro................navíc se vracej i čápi Tak dáme na čápy , ty nikdy nekecaj. Zatím gumuju zimní, na podzim šly funglovky Polarisky, to si neumíte představit co je z nich teď Slicky hadr Nojo, ale kdo to mohl vědět co to bude za zimu, když 1.listopadu spadnul první sníh, v televizi reportáže o tom jaká bude letos extrémně tuhá dlouhá zima a v pneuservisech se stály dlouhé fronty na objednání. Navíc v Německu zavedli zimáky povinně a pneu u nás bylo nedostatkové zboží jako za totáče. Někdy to je docela nářez, prototo si umím představit, že přezuju na letní a druhý den napadne 30cm sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 jen cekam az prijdou kolecka a sup sup :-) já taky, ale budou až za 3 týdny no u me taky tak nak :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Když jsem v práci minulý týden nadnesl, že už uvažuju o přezutí na letní, tak na mě koukali jako na blázna a jak vidím, tak nejsem sám. Jinak mě někdo vysvětlete jak to ty čápy, když jsou někde v Africe můžou vědět, že už je u nás teplo a můžou přiletet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Když jsem v práci minulý týden nadnesl, že už uvažuju o přezutí na letní, tak na mě koukali jako na blázna a jak vidím, tak nejsem sám. Jinak mě někdo vysvětlete jak to ty čápy, když jsou někde v Africe můžou vědět, že už je u nás teplo a můžou přiletet? se dívaj na satelit nééé, v Africe běžná věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 se dívaj na satelit nééé, v Africe běžná věc To jedině, a nebo si to taky mohli přečíst na netu, viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 se dívaj na satelit nééé, v Africe běžná věc To jedině, a nebo si to taky mohli přečíst na netu, viď posílám jim pravidelné info, už chci teplo a na lyže si zajedu jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Tak teď už tomu konečně rozumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Taky mě cuká,zda přezout či ne??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 po dva roky za sebou se mi stalo, že do týdne po přezutí nasněžilo, takže na to ještě bobkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.