Přejít na obsah

podběhy pod dveřmi (prahy)

Lancelote

Doporučené příspěvky

Nevím jestli máte někdo stejnou zkušenost, ale při ručním umývání auta (mám candy bílou barvu) jsem si všiml, že podběhy pod dveřmi jsou nastříkané nějakým sajrajtem a ta špína se do toho dostala a rozmazává se to. Je to něco jako jemný film z medvědího "hovna" jestli víte o čem mluvím. dost mě to štve, mám tam také čmouhy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jee aha mno napadlo me to ,ale zase co kdyz dam prilohu jinou nez obrzek?-. no tak tedy.,

mnoo ad Igor. je pravda, ze to neni videt, ale kdyz meju auto tak to prejedu i pod prahem a nebudu holt resit, co tam zustane. spinu smeju a ze je to upatlany neni videt., lol

post-51-1173644152_thumb.jpg

Editováno: , autor: Blacky
Odkaz ke komentáři

konečně se mi to podařilo vyfotit, suchou hadrou to jde jakoby "sedřít" ale vodou, nebo šamponem vůbec a rozmazává se to.

Hm tak to bude asi ten antikorozní nátěr.

Asi to moc hodně umýváš, že se ti to tak pouští. A nebo umyješ spodek auta a pak ještě prahy? Ten spodek si nech nakonec aby jsi tu houbu uz nikde nepouzil. Nevim jak myjes auto.

Odkaz ke komentáři

Hold asi to budes muset opatrneji umývat. Pravdepodobne jak myjes ten spodek tak se to dostane na ten smetak a pak to nechtene naneses na ten prah a uz je to tam a dal uz to jenom rozmazavas.

Mozna je to jeste cerstve nedokazu si to vysvetlit

Editováno: , autor: Jered
Odkaz ke komentáři

hmm tak to fakt vypada dost blbe. ale nezda se mi ,ze bys to utapltle jen tim ze jsi to myl odspodu nahoru. Pokud ti to prolejza barvou ,tak je to chyba. pokud je to opravdu jen tim ze jsi to "upatlal", tak to holt musus vydrbat a priste na to dat pozor jak psal Jered

Na tech fotkach to jde videt, ze no neni z pod barvy.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...