Lancelote Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Nevím jestli máte někdo stejnou zkušenost, ale při ručním umývání auta (mám candy bílou barvu) jsem si všiml, že podběhy pod dveřmi jsou nastříkané nějakým sajrajtem a ta špína se do toho dostala a rozmazává se to. Je to něco jako jemný film z medvědího "hovna" jestli víte o čem mluvím. dost mě to štve, mám tam také čmouhy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Dá sa to nejak odfotiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 hmm., prahy ze spoda jsou pod barvou opatreny takovou ochranou vrstnou, jako hruba pytlovina to vypada, ale to je pod barvou. O nicem jinym nevim. Mas to po cely dylce a na obou stranach? fotka by se fakt sikla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelote Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 jo jo dneska to bliknu a dám to sem, dle mého názoru je na reklamačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jey-r Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 nie je to nahodou ten ochranny (gumeny) nastrek podvozku? Aj ja som si to vsimol, je to vidiet zboku trochu viac ako na nasom starom aute. Ak to je ono, tak to zavada nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelote Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 nie je to nahodou ten ochranny (gumeny) nastrek podvozku? Aj ja som si to vsimol, je to vidiet zboku trochu viac ako na nasom starom aute. Ak to je ono, tak to zavada nie je. ano ten ochranný nástřik to určitě je, ale štve mě, že se to toho vpíjí ta špína, nejde to smýt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Jo, měl jsem stejnej problém, dělalo mi to tmavý fleky na obou prazích po umytí. Ale po několikerém umytí ručním způsobem to zmizelo a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 tak sem na to taky koukal. a je to tak je to proste presah,toho nastriku co je ze spoda. mam par fotek ,ale asi to u nema cenu co? vsichni vime co to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Black: Môžeš hodiť tie fotky, rád by som to videl. Ak je to ten ochranný nástrek, nemala by tomu vadiť špina a nemalo by sa to už vôbec rozmazávať. Ešte to môže byť vosk, ktorý vyteká z dverí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 neumim nahledy, tak .,., 1, 2 nenechte se vydesit tim, jak to vypada,. taky sme se zhrozil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Blacky ten náhled tam dáš v kolonce přílohy. Dáš procházet a prostě vybereš nějakou fotku z tvého počítače a je tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Blacky: Aha takže je to jasné - je tam nastriekaný ten ochranný náter podvozku a ten je následne nastriekaný farbou karosérie. Ja by som to pri umývaní auta riešil tak, že by som ten spodok pri tých oválnych gumových tesneniach neumýval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) jee aha mno napadlo me to ,ale zase co kdyz dam prilohu jinou nez obrzek?-. no tak tedy., mnoo ad Igor. je pravda, ze to neni videt, ale kdyz meju auto tak to prejedu i pod prahem a nebudu holt resit, co tam zustane. spinu smeju a ze je to upatlany neni videt., Editováno: 11. Březen 2007, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Blacky no vidíš šikovnej chlapec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelote Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 konečně se mi to podařilo vyfotit, suchou hadrou to jde jakoby "sedřít" ale vodou, nebo šamponem vůbec a rozmazává se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Tak to opravdu moc dobře nevypadá a ještě k tomu je to z boku a ne zespod jako to má Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 konečně se mi to podařilo vyfotit, suchou hadrou to jde jakoby "sedřít" ale vodou, nebo šamponem vůbec a rozmazává se to. Hm tak to bude asi ten antikorozní nátěr. Asi to moc hodně umýváš, že se ti to tak pouští. A nebo umyješ spodek auta a pak ještě prahy? Ten spodek si nech nakonec aby jsi tu houbu uz nikde nepouzil. Nevim jak myjes auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelote Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 obr 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelote Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 obr 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 To je 100% jak to s tou houbou rozmásneš nemůžu si pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelote Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 obr 4, auto jsem umýval dvakrát ručně a jednou na myčce, ručně pak smetáčkem s modrými chlupy - přímo na ruční umývání aut. Všiml jsem si toho po prvním umytí. Když to přejedu prsty tak se to jakoby rozmazává...možná je to vidět více na bílé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelote Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 To je 100% jak to s tou houbou rozmásneš nemůžu si pomoct no jo, ale to jsem u jiného auta neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) Hold asi to budes muset opatrneji umývat. Pravdepodobne jak myjes ten spodek tak se to dostane na ten smetak a pak to nechtene naneses na ten prah a uz je to tam a dal uz to jenom rozmazavas. Mozna je to jeste cerstve nedokazu si to vysvetlit Editováno: 11. Březen 2007, autor: Jered Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 hmm tak to fakt vypada dost blbe. ale nezda se mi ,ze bys to utapltle jen tim ze jsi to myl odspodu nahoru. Pokud ti to prolejza barvou ,tak je to chyba. pokud je to opravdu jen tim ze jsi to "upatlal", tak to holt musus vydrbat a priste na to dat pozor jak psal Jered Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 hmm tak to fakt vypada dost blbe. ale nezda se mi ,ze bys to utapltle jen tim ze jsi to myl odspodu nahoru. Pokud ti to prolejza barvou ,tak je to chyba. pokud je to opravdu jen tim ze jsi to "upatlal", tak to holt musus vydrbat a priste na to dat pozor jak psal Jered Na tech fotkach to jde videt, ze no neni z pod barvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.