Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Při přidělávání hasičáku je potřeba sundat molitan ze sedáku. Potom sem si vybral vhodný díry v sedáku. Podle sedáku a dřžáku na hasičák sem ohl 2 kusy pásoviny. Pro jistoru sem je v místech dotyku podlepil koženkou, aby to nedrnčelo. Pro uchycení držáku sem jako druhý místo zvolil tu díru jak v ní drží plast pod sedačkou. Až byl hasičák na místě, tak sem ořezal a nasadil plas okolo. Nohám to moc nezavazí, akorát ségře to trochu vadí, že to prý moc trčí dopředu, ale má 155 cm... Hasičák se za jízdy vůbec neklepe a nedrnčí a hlavně je při ruce.

post-15019-1200400627_thumb.jpg

post-15019-1200400643_thumb.jpg

post-15019-1200400662_thumb.jpg

post-15019-1200400678_thumb.jpg

post-15019-1200400853_thumb.jpg

post-15019-1200401359_thumb.jpg

Editováno: , autor: Kubiik
Vloženo
Doporučuji navštívit vrakoviště a za 100,- je to Vaše.

Alespoň takto jsu to měl já.. :palec2: A je to vážně skvělá věc!

Tak jsem se byl zeptat na vrakovišťi na tu síťku a nabízeli mi ji za 500,- s celým tym tapecem co je v kufru (že prý samostatně to neprodávají), tak jsem se na to vykašlal a nevzal jsem to.

Vloženo
Při přidělávání hasičáku je potřeba sundat molitan ze sedáku. Potom sem si vybral vhodný díry v sedáku. Podle sedáku a dřžáku na hasičák sem ohl 2 kusy pásoviny. Pro jistoru sem je v místech dotyku podlepil koženkou, aby to nedrnčelo. Pro uchycení držáku sem jako druhý místo zvolil tu díru jak v ní drží plast pod sedačkou. Až byl hasičák na místě, tak sem ořezal a nasadil plas okolo. Nohám to moc nezavazí, akorát ségře to trochu vadí, že to prý moc trčí dopředu, ale má 155 cm... Hasičák se za jízdy vůbec neklepe a nedrnčí a hlavně je při ruce.

Bože, ještě že jsem ho dal do kufru :rolleyes:

Vloženo

To je malá hrůza,fakt to patří jen do kufru.

Návštěvník
Vloženo

No taky si nechci nicit a delat nekde diry do plastu - taky to hodim do kufru, nejak to chci udelat setrne kol5

Vloženo
No taky si nechci nicit a delat nekde diry do plastu - taky to hodim do kufru, nejak to chci udelat setrne kol5

Tak možná to nevypadá zrovna nejlíp, ale ten plas okolo se dá sehnat za pár kaček a když vám začne hořet vevnitř nebo se nebude dát dostat do kufru tak je to alespoň po ruce...

• o 5 týdny později...
Vloženo

Tak už jsem si ho do auta pořídil taky. Je to práškáč 1kg, a kupoval jsem ho přes net za 400,- Chodil jsem kolem auta a uvažoval kam s ním. Vyhrál to kufr. V interiéru jsem nenašel jediné místo které by vyhovovalo mým požadavkům. Aby byl bezpečný, v případě zaklínění okamžitě po ruce, a přitom působil decentně. Bohužel ten druhý požadavek mi nevyšel... Dal jsem ho nastojato k pravé straně, je včetně džáků, tak jsem to jenom přichytil k tomu čalounění kufru. Až bude trocha času tak to vyfotím...

Návštěvník
Vloženo

Kluci taky bych ho rad pripevnil ale nechce se delat dira do kastle - max do koberce, ale to asi moc drzet nebude - takze zatim jen lezi :)

post-3876-1203238208_thumb.jpg

Návštěvník
Vloženo

Kluci strasne by se me hodila tahle sitka do kufru - da se nekde poridit ci se musi opravdu koupit s celickym kobercem? Nema link na neco podobneho? Diky

post-3876-1203238597_thumb.jpg

Vloženo (editace)
Při přidělávání hasičáku je potřeba sundat molit...........................................................................

Ou tak tohle je hodně drsné :feve: . Navíc jsi to měl spíš dát ke spolujezcovi tam by to bylo možná více po ruce.

Něchtěl bych aby se tohle při bouračce uvolnilo to by asi hodně bolelo ;)

Tohle už je trošku paranoidní :)

Editováno: , autor: zabiak
  • o 1 rok později...
Vloženo

to Octavka: ja ho tam takhle mam a je to v pohode, dal jsem ho jen o par centimetru vys, nez jak ho mas takhle polozeny a dobry :palec2: mohl bych to i nafotit, ale asi zbytecny, co...

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj,

tak jsem si ve skodovce objednal ten drzak na hasicak s kobercovym obalem a srouby a vysel na 1080 kacek s dani bez hasicaku. Ale kouknul sem se kdo ho pro Skodovku vyrabi a tam poridim ten samy levneji :) Kdyby nekdo chtel cisla, muzu poskytnout.

Vloženo
Cau kluci, vozite nekdo v aute hasici pristroj? A kde ho mate namontovany? Chci ho nekam pridelat a hledam inspiraci...

nazdar můžu ti dát tip kam ho opravdu nedat.Včera v Olomouci jsem vyděl u Olimpie felicii a drž se hasičák měl namontovanej na A sloupek u spolujezce.Když jsem to vyděl tak jsem se málem smíchy poch..l,nadovedu si představit co to udělá při jakým koliv nárazu,měl to tam přiděláno tzv. bratři držme se.Škodá že jsem neměl foták u sebe protože by vás to tady zajímalo jak to vypadalo :-)))))))

Vloženo

Ahoj,tak jsem to celý pročet. Myslím,že zvedání kapoty je jedna ze základních chyb,jelikož dodáte ohni okamžitě čerstvý vzduch. Taky hrozí popálení toho dotyčného. Myslím,že ideální řešení je mít u sebe v kabině ten malý sprej a v kufru ,kdyžtak něco většího. Práškový je dobrý a funguje,bohužel jsem měl tu čest to zjistit. Kamaráda zachránilo to že tam byl právě malý přístup vzduchu,jen oknem auta a ten prášek byl opravdu všude.ale kluk z toho vylezl živ s menšími popáleninami.

Vloženo

Ja montoval original od Skodovky - kup si k tomu jeste ten kobercovej kryt at to nebije tak do oci :)

• o 3 týdny později...
Vloženo

Zdravím, chlapi... já teda vozím "placebo" sprej v kastlíku, ale zajímal by mne názor zdatných požárníků, jak moc z obliga jsou majitelé nafťáků :rolleyes: , resp. jestli existuje u osobních aut nějaká statistika počtu požárů ve vztahu k pohonnému médiu?

Vloženo

Pekne si to do...tento. Hasicak je o bezpecnosti a nie o tom jak to vyzera. Takto to vies len ty kde je a ako vyzera... A teraz priklad... Sa niekde vydrbes,pretocis,skratuje ti baterka a slahne plamen. Niekto kto ti dojde pomoct tak do tej flasky kopne ze tam mas nejaky blby dusik alebo co a ty s uskrnom na perach,dole hlavou a pripalenou nohou sa nezmozes na nic....

V prvom rade rozmyslam nad bezpecnostou.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...