Tamraton Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 koberec (jak je v kufru na podlaze a na bokách) mi chybí na zadních stranách zadních sedaček. Nevíte někdo jestli je to samostatná část a jestli se to dá dokoupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Nie som si celkom istý ale myslím že je to súčasť sedačky...máš delenú alebo nie? myslím že nedelené mali len plech a delené už boli s kobercom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Nie som si celkom istý ale myslím že je to súčasť sedačky...máš delenú alebo nie? myslím že nedelené mali len plech a delené už boli s kobercom. blbost mam delene sedacky a koberec na nich je. asi zalezi aku vybavu ma a ktory rocnik. pokial by mal nejaku social edition teraz tak 2-3 roky dozadu tak v ramci uspor by som sa necudoval ze ho tam nedali ale inak comfort a aj classic okolo roku 2001- 2003 ho tam maju. nech napise aku ma vybavu a rok vyroby. p.s.: ja som este nevidel fabiu ktora by ho tam nemala a to ma kamarat juniora a aj ten ho tam ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Nie som si celkom istý ale myslím že je to súčasť sedačky...máš delenú alebo nie? myslím že nedelené mali len plech a delené už boli s kobercom. blbost mam delene sedacky a koberec na nich je. asi zalezi aku vybavu ma a ktory rocnik. pokial by mal nejaku social edition teraz tak 2-3 roky dozadu tak v ramci uspor by som sa necudoval ze ho tam nedali ale inak comfort a aj classic okolo roku 2001- 2003 ho tam maju. nech napise aku ma vybavu a rok vyroby. p.s.: ja som este nevidel fabiu ktora by ho tam nemala a to ma kamarat juniora a aj ten ho tam ma. No já jsem viděl clasika který ho tam neměl.Ale bylo to u nedělených sedaček a výbava holátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Nie som si celkom istý ale myslím že je to súčasť sedačky...máš delenú alebo nie? myslím že nedelené mali len plech a delené už boli s kobercom. Můžu potvrdit, brácha měl nedělené a na zadní straně byl jen plech. Je to nějaký akční model - trošku očesanější classic (fresh nebo easy), rok 2002. Teď už tam má dělené i s koberečkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 koberec (jak je v kufru na podlaze a na bokách) mi chybí na zadních stranách zadních sedaček. Nevíte někdo jestli je to samostatná část a jestli se to dá dokoupit. Tak si ho tam dolep.Oblepoval som takým subb a podarilo sa mi kúpiť skoro taký istý.Farba trošilinko svetlejšia,ale povrch rovnaký. A balmeter (4x1m) stál cca 150Sk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 najlacnejsie riesenie je ho tam mta pri kupe druhe najlacnejsie riesenie je si ho tam dolepit tretie najlacnejsie riesenie je zohnat si taketo sedacky choose one option Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 (editace) Junior má iba plech.Ja som vymenil sedačky za delené s kobercom. Ramon a kde si ten koberec kupoval? Akú mal hrúbku a bola to samolepka alebo nie? Editováno: 31. Květen 2007, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Tak tak houmr...čítaj čo som napísal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tamraton Vloženo 31. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Ještě napište jakou barvu toho koberce máte zajímá mě jestli jsou podle výbavy třeba inak barevné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Ještě napište jakou barvu toho koberce máte zajímá mě jestli jsou podle výbavy třeba inak barevné Myslím že ano su rôzne odtiene šedej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Tak tak houmr...čítaj čo som napísal.... to jsi už asi padesátej, co mu to píše a odezva nulová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Junior má iba plech.Ja som vymenil sedačky za delené s kobercom. Ramon a kde si ten koberec kupoval? Akú mal hrúbku a bola to samolepka alebo nie? V Prešove ,v Kobercoch Trend pri Kauflande.Samolepka to nebola,ale mal taký istý povrch a farbu,ako originál na zadnej strane sedačiek.Bol to obyčajný koberec,jeden z najlacnejších.Hrúbku ma asi 3 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 No skúsim pozrieť v Trende u nás .Potrebujem to na nové plato do kufru u nás je jeden velkoobchod na takéto auto koberce len je problém sa tam dostať! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.