psurn Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Kluci, s trubkou to šlo moc pěkně, snad se mi povede přidat foto oleje po téměř 70T - není to med:). Auto bylo na klínech a tak jen výpusťákem vyteklo 3 dcl oleje, po naplnění novým po okraj jsem se je tam pokoušel opět pomocí utěsnění hadičky narvat 3 dcl zpět. Ale nejsem si jist, zdali je tak oleje akorát, dnes odjíždím a tak jsem zvědavý jak to bude řadit a asi to časem zkontroluji i na rovině. Ještě jednou díky moc za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Řazení jde dobře, snad trochu více ztuha. Bude to asi tím, že je olej nový a možná jsem ho dolil o trochu více a to jsem nedolil předepsaných 1,9 l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 (editace) radenie by nemalo ísť ťažšie po výmene oleja..dnes som menil na 1,9 TDI 66kw a radenie nádherne ako nové...auto malo najazdené cca 226t km.. dával som tento originál http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/g060726a2-prevodovy-olej-sae75w-1l-fabia-fabia-2-roomster-octavia.html Editováno: 3. Květen 2011, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
webmails Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Zdravím, poradili byste, jaký je zde výpustný šroub a hlavně jaké těsnění (motor AQW). Díky, Lojza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 (editace) výpustný šroub na 8 imbus a těsnící kroužek, já jsem dával měděněj Editováno: 19. Únor 2013, autor: chiquillo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
webmails Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 (editace) Ale já se ptám spíš na rozměry :-). Potřebuju to podle něčeho koupit. Editováno: 20. Únor 2013, autor: webmails Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 malo by to byť 16x22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leos Mikes Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 mi u 1.9 nešel vůbec povolit olejový šroub,myslel jsem,že jsem vyžvejknul šroub,ale ukazalo se,že ten ořecg bude asi z blata....nakonec jsem koupil náké z strojnivybaveni.cz/gola-orechy-sestihranne-kovane-prodlouzene-1-2-sada-15-kusu-10-32mm/ a šlo to jak po másle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nonaim Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 Zdravím! Jakým klíčem prosím vás povolím vypouštěcí šroub olej. vany na jedničkové Fabii 1.4 MPI (viď foto)? Na fotce to vypadá jako imbus, ale není to imbus, není to ani torx. Zkoušel jsem to sikovkama, ale nešlo to. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 Je to imbus a vypadá vymačkaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.