Přejít na obsah

Loketní opěrka - neoriginál - zkušenosti, montáž


Tamraton

Doporučené příspěvky

Jsem s ní spokojen, je to opěrka lokte, není určena na sezení, jak tady někdo psal. Faktem je že jsem upravil uchycení zadní časti středového panelu, původně je uchycena pouze samořezy, ty moc nedrží. Dal jsem tam šrouby s matkama, a celkem dobrý. Jsem fakt spokojen, a vzhled je hodně luxusní, mně se líbí víc než origo :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

viděl jsem jí u kámoše v oktě docela tam pasovala vzhledem, jen si myslím že uchycení se přibližuje neorigo opěrkám, ale třeba podumat nad leší a poupravit původní upevnění

právě že vypadá velmi solidně, tedy až na to uchycení, spíše měla moje otázka směřovat k tomu uchycení, ke vzhledu opěrky budou mít připomínky jen pracháči a hned mě odkážou na origo, já o tom přemýšlím jen do manželky fabule..........

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 7 měsíců později...

Kde si kupoval tu loketnu opierku ??? CZ alebo SK ???

Ja mam ci mal som inu ale teraz viem ze jedine origo je origo ... clovek zaplati viac ale ma to uz poyadovanu aj kvalitu .... moja sa pri tych mrazoch akosi rozsypala ... stacilo sa po noci vonku na -20° o nu trochu opriet a sup cele uchytenie je v prrrrr..... takze fakt jedine origo ... Aj som ju polepil ale nedrzi to uz a neviem ci lepiacou pistolou by to drzalo viac ... tak neviem este dam asi jeden pokus ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar všem,

tak to já s klidným svědomím doporučím loketky od Milotecu.Měl jsem je ve dvou Fabiích a absolutní spokojenost....Vypadaj jako originál,funkčnost taky stejná (lze i měnit sklon opěrky) a životnost solidní (první fabka 200 tis.km),materiály v poho-semiš,kůže.Nedává se do tunelu,ale "nohy" se zasouvaj pod pojezdya a připevněj origo šroubama (díra na díru ;)).Jediný co mi nesedělo byly právě ty nohy-žádný velký estetično,ale vidět to bylo jen ze zadních pozic...Jo a hlavně se nepřišlo o nápoják-lehev se vejde úplně nádherně a to i 0,7l...Cena je trochu vyšší,za pětikilo nekoupíš,ale není pořád jako ve škodárně 4200,- bo kolik dneska stojí (tady na bazáči se dá sehnat samozřejmě za daleko míň,to je jasný).Tady je odkaz i s ceníkem http://www.milotec.net/operky-lokte-89/ a přidám ještě pár fotek...

Tomáš

post-23029-1232630010_thumb.jpg

post-23029-1232630027_thumb.jpg

post-23029-1232630071_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O nákupu vždy rozhoduje stav, jaký je v peněžence. O tom, že si ji také pořídím, nebylo pochybnosti. Je toho na výběr dost, ale nakonec a díky Bohu, jsem si vybral originál Škoda. Díky těmto stránkám jsem ji měl novou a o hodně levnější. Já vím 2500 Kč může být dost, ale jinou bych tam nedal! Je to jenom věc vkusu. Vzdyť, ty ostatní také plní svou funkci, ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mám ešte stále tú od Milotec-u ale staršiu verziu.

K uchyteniu - jednoznačne naj riešenie neorigo uchytenie, to proste drží a môžeš sa o to oprieť a nič sa nestane.

Akurát som keď som dával RS sedačky dal pod kolajnicu v zadu pri B stĺpiku podložky aby celý ten zadok kolajníc bol v rovine lebo sa mi zdá že po čase na origo sedačkách mi začli klajnice rzgotať kôli nesymetrickosti.

Predsa len keď tam dáš ďalší plech 1,5mm, koberec je tam tak sa to zdvihne.

Teraz je to ok

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdárek všem,

absolutní souhlas s Proforem-uchycení loketek od Milotecu je vymyšlený opravdu hlavou,jenom škoda,aspoň teda podle mě,že je to trošku nevzhlednější....Ale opřít se o ní mužeš plnou vahou bez problémů a vydrží v poho.Tu první jsem měl taky a tá má teď za sebou 200 tis. kiláčků a bez jedinýho problému.

Kokal jsem,že dělaj už i s chlazeným odkládacím prostorem,taky není špatnej nápad.

Vidíš to,já hodil sedla z OII a tam je to ratata a loketku musím pořídit origo,od Milotecu už prostě nezasunu...

Tomáš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj všem,

tak dneska jsem "nasadil" origo loketku a po první stovce kilásků si dovolím porovnat s opěrkou od Milotecu.

Takžejc-opravdu origo je origo,hlavně co se týče funkčnosti a pohody ovládání,to je prostě pecka.........

Ale co to čalounění?To si z nás Škodovkářků dělá naše značka prču(4200,- bez DPH)?To je děs a maj se od Milotecu co učit....Origo-to je prostě nějaký struhadlo bo co to je,prostě fortelná látka,možná vydrží,ale je to o odřený lokte a ještě ke všemu ta barva no nic moc.Zato Milotec to je pohlazení-jemňoučký polstrování (semiš) to je za odměnu se opřít.

Tomáš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Taky přemejšlim o loketce do FI MR 06, ale zajímalo by mě jakej je rozdíl mezi loketkou do Fabky a Octavky? Myslim, že by mohli bejt stejný, nebo se liší v uchycení ? A nevíte jestli se dělá origo loketka v černý barvě - stejnej černej potah jako u výbavy ambiente? Když jsem viděl na prodej loketku do Fabie, tak vždycky šedivá :-(. Případně kde sehnat origo loketku za dobrou cenu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...