Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak já jsem si na sundání těch zbytků lepidla pořídil takový brusný kotouček pro lakýrníky a tím to jde super a bez poškození laku a celkem v pohodě a hlavně rychle.Jde koupit v prodejnách kde se prodávají barvy.

Vloženo

Jde to v pohodě normálně jsem to odehnul a řezal jsem to tím nožem co jdou mněnit ty planžety (z OBI)za 15Kč)já to mněl těžší protože jsem chtěl zachovat i neporušené lišty protoze jsem je dával po laku nazpět .Ty širší se udajně už nedělají a já chtěl zachovat stejnou šířku jako má nárazník.

• o 2 týdny později...
Vloženo
Ahojte,mám na své O1 (r.v.99) na bocich cerne predface listy. Moc se mi nelibi ze jsou tak siroke, proto bych chtel dat face. Nemate s tim nekdo zkušenosti,jak to jde, cenu a rizika?

Dekuj za info. Hledal jsem neco ale moc sem toho nenasel....

at se dari

li_ty_na_OCTA_I.doc

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahojte kluci, včera jsem sundal boční lišty na své stříbrné octávce a bohužel lak pod nimi nic moc, proto chci koupit nové a nechat je nastříkat na stříbrnou barvu. Nevíte o nějakých za dobrou cenu ?

Vloženo
Koukni se zde do bazaru, ale podle mě je budeš musit koupit ve škodovce. Za dobrou cenu jsem je nikde neviděl. Krom těch polských, ale ty jsou naprd.

a co stojí ve škodě?

Vloženo
čus, řeším taky listy na dveře a myslím, že RS II má trosku jinej tvar nez normalni O II a vypadaj lip...

To je možné já mám ale oct1 a tam lišty z OII nepasují bohužel.Už jsem o nich uvažoval

Vloženo

no tak musíš vyříznout jakoby prostředek té lišty jenom tím ji zkrátíš a pak ji zase spojíš a nebo uřezat a dořešit to zaoblení.

Ale to neřeší můj problém. pořád sháním lišty a nikde nemají origo jenom nějaké polské za cca 500Kč jaké s nima máte zkušenosti?

• o 4 týdny později...
Vloženo

Ahoj já mám dotaz začala se mi jedna lišta odlepovat a zkoušel sem to lepit oboustranou páskou ale to vydrží cca 3 dny a odlepí se to znova čím bych to měl přilepit aby to drželo díky za odpověd

• o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...