vittorio Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Lišty i znak na zadku jsou přilepený stejnou oboustrankou. Ještě jsem to nezkoušel sundávat, ale zkusil bych technickej benzín. ten sem pouzil ja a de to ale je to prace na hodku aby tam nic nezustalo - pro lidi co to delaji prvne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Lišty i znak na zadku jsou přilepený stejnou oboustrankou. Ještě jsem to nezkoušel sundávat, ale zkusil bych technickej benzín. ten sem pouzil ja a de to ale je to prace na hodku aby tam nic nezustalo - pro lidi co to delaji prvne staci ocistit a pak tempem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Zdravím. Sundával jsem boční lišty z octavie kombi , ale nemůžu ze dveří dostat to lepidlo.Vypadá to jako by to nebylo původní, ale někdo si to lepil sám nějakým lepidlem, vypadá to jako sekunďák. Jestli jste se s tím někdo setkal a víte jak na to tak prosím dejte vědět. Třeba existuje nějaký přípravek.Zkoušel jsem aceton, ale moc to nejde.Zůstavají tam takové strupy po tom lepidle. Díky moc za radu.octavia kombi TDI 81kw Prelep to novejma lakovanejma a mas to, proc si je proboha vubec sundaval? Stitek motorizace jde dolu treba technicakem, ale ty listy to se fakt neda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Lišty i znak na zadku jsou přilepený stejnou oboustrankou. Ještě jsem to nezkoušel sundávat, ale zkusil bych technickej benzín. ten sem pouzil ja a de to ale je to prace na hodku aby tam nic nezustalo - pro lidi co to delaji prvne staci ocistit a pak tempem no me tam prave zbylo to ze kdyz to auto umeju je to z urcityho uhlu trochu poznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Zkus použít suchý čistič od PanOilu (spray), lepidlo z oboustranných pásek s tím jde krásně dolů, ale nevím jak z těch lišt, snad taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Nevíte někdo jestli se dají sehnat ochranné lišty, nalepené na dveřích, jiné než orig. Nebo jestli se dají použít z OII na OI? Pokud má někdo jinné dík za info kde sehnat nebo za foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 ... třeba tady http://www.aaaautosoucastky.cz/ Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Mám origo nové cena 650,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 A to myslíš origo na octavii druhé generace nebo na kterou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Jinak dík tomovi za adresu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 ... třeba tady http://www.aaaautosoucastky.cz/Tom Tak to je mazec, i dily do motoru dovoz Cina, Polsko, Turecko, to je dobra cholera jasna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Tak to je mazec, i dily do motoru dovoz Cina, Polsko, Turecko, to je dobra cholera jasna Jj, nejlepší jsou čínský altíky na Feldy, už jsme měli na dílně tři s vyhořelým motorovým prostorem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 ... no myslím, že na kvůli lištám nevyhoří nikdo,ˇať jsou odkohokoli ,-) T. Jinak zkušenost stím obchodem nemám, ale ty ceny ...... T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 A to myslíš origo na octavii druhé generace nebo na kterou? na OI alespoň jsem to tak z tvé poptávky pochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 na OI jsou dva druhy list...bud na uplne nejstarsi nebo na facelift...ty na facelift jsou uzsi ale jdou i na stary model...ja kupoval sadu ve skodovce cca 800,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Jakou máš tu užší nebo širší? Mě by se líbila ta širší víc, proto sem uvažoval o lištách na OII ty sou ještě ''masivnější''. Ale nevím jestli tam pasují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Jakou máš tu užší nebo širší? Mě by se líbila ta širší víc, proto sem uvažoval o lištách na OII ty sou ještě ''masivnější''. Ale nevím jestli tam pasují. já mám tu širší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 ... třeba tady http://www.aaaautosoucastky.cz/Tom Asi jsme natvrdlej,ale ty bocni listy v Octavii teda nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Uz jsem to nasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Jakou máš tu užší nebo širší? Mě by se líbila ta širší víc, proto sem uvažoval o lištách na OII ty sou ještě ''masivnější''. Ale nevím jestli tam pasují. já mám tu širší Já zkusím oměřit jestli tam nepůjde ta z OII a pokud ne tak během příštího týdne ti dám vědět a koupím ju od tebe, pokud ju ještě budeš mít, dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 to ani nezkoušej oměřovat, protože to tam nejde. Nebo to snad chceš řezat ? Jediný, co by se asi dalo je, zkrátit a upravit hrany a pak to dát do laku. To možná jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Jak to víš že to tam nejde? Já sem to měřil a přední je stejně dlouhá a zadní o 5 cm delší to by snad šlo nějak pěkně zkrátit. Šlo by jen o jeden řez. Ale trochu se bojím že sou moc tlustý,aby se vlezly do spár při otevření dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 ... třeba tady http://www.aaaautosoucastky.cz/Tom Tam je to nejaky podezrele levny, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 No právě! Kdo ví co je to zač. Už sem ty zadní na OII zkrátil, nejde to skoro vůbec poznat,jenom když se člověk dívá strašně z blízka a zkoume to. Až to dám na auto tak přidám foto, aby se Jirka K mohl podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Chtel bych se zeptat jestli se dfaji koupit cerne ochrane listy na bocni dvere,na jedne strane mi jedna chybi a kamarad co dela ve skodovce,tak mi rikal ze se da koupit jen cela sada. Nevite kde by se dala sehnat jen jedna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.