Jendoslav Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 no, podla vsetkeho to az teraz pribudlo...skusim zistit Ale pokial nechodis na okruh, tak to asi ani velmi nepotrebujes Paráda, zkus zjistit. Na okruh nejezdím, ale kruh do bazénu nosím. Hoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 frajer s paradnou RS-kou a kruh do bazenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 frajer s paradnou RS-kou a kruh do bazenu Není to sranda, o nohy jsem přišel v Danangu 1972 a tak si musim řadit ušima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Asi Ta nepotesim, ale podla vsetkeho je to XDS horuca novinka v ORS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Asi Ta nepotesim, ale podla vsetkeho je to XDS horuca novinka v ORS... No já to upřímně čekal, takže mě to ani nepřekvapuje. Trošku to zamrzí, ale jestli je to funkce, která nebude až tak třeba, tak to vem čert. Jaká je vůbec přesná funkce XDS? Elektronický samosvorný diferenciál bo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 (editace) presne tak - je to elektronicky samosvor. Podla mna to normalne jazdiaci clovek nevyuzije (iba ak v zime), ale aj tak to uz z principu nastve...obzvlast teraz ked som si precital zopar testov na FRS a kazdy novinar to chvali do nebies (teda aspon co sa tyka Sosnovej) Editováno: 21. Květen 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 Cinska RS ma cire kryty dennych LED svetiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Ale ono to XDS fakt nemusí byť zlé. A predpokladám, že sa to už asi každému stalo, že pri výjazde z križovatky do odbočky mu prehrablo odľahčené koleso. Aj tu je pole pôsobnosti pre XDS. Doteraz totiž elektronika to koleso impulzne pribrzdila v momente preklzu a prípadne aj znížila výkon motora. Teraz sa ale zrejme bude jednať o nejaké ľahké ale dlhodobejšie pribrzdenie odľahčeného kolesa v zákrute a zrejme aj o trochu skôr, než až v momente preklzu. Takže by to mohlo okrem eliminácie preklzu priniesť aj moment od druhého kolesa, ktorý autu pomôže pri zatáčaní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skulosch Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 něco ze svatby... P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Gratulujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OJO Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 Tiez gratulujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Zdarte - tak jsem čerstvým jaitelem tohodle mazla - TDI CR DSG, Supreme vnitřek, Columbus ... no prostě referentská Škoda Auto :-) Zatím si zvykám, ale je to naaaadhera! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 (editace) Krasavica, gratulujem Skoda toho motora Mas este viac foto? Editováno: 4. Listopad 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Budu mít - tohle jsou fotky ještě ze salonu, snad o víkendu něco spáchám :-) S motorem jsem spokojený, je tichoučký - teda proti PDčku ;-) a zátah taky jde. No benzín to není, ale mě se RSo líbí spíš vzhledově než že bych si ho pořizoval jako žihadlo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Ako sa Ti pozdava jazda na 18"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Brahoželám, o niečom podobnom snívam. A minulé leto som bol v tom autosalóne (ak tam robíš predajcu), pamätáš si ma? Hľadal som BENET. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 ... no, trošku hlučnější, resp. v autě při vyšších rychlostech neslyšíš nic jiného než pneu ... ale zase skvěle sedí a zatáčky kde jsem s Roomstrem jel a cítil že to není ono je to jako na kolejích (a to mám na Roomsteru taky nízkoprofilové). Zimní mi dají zítra 16ky, to je jasné ... Ako sa Ti pozdava jazda na 18"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Presne to som cakal - mne doslova nicia usi moje (cca 6mm) 225/45 R17... V 40-ke neskutocne dunia a vo vysokych rychlostiach zas hucia na drsnom asfalte - hlavne zadne gumy. A ako to je s pohodlim na tych 18"? Myslim v meste - dlazba, jamy...Nie je to nejake uskakane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoca Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Tak taky hrdě přispívám svou troškou do mlýna 2.0 TSI DSG, interiér zřejmě stejný jako kolega, sestavený pro Mladou Boleslav:) Je to parááááda:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Osobne sa mi viac paci Anthracite, ale aj tak je to Zboznujem ten naraznk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Ty, překvapivě to na pohodlí nepoznáš - uskákané se mi to nezdá. Nízké rychlosti jsou OK, od 60ky slyšíš zadní gumy ... ale nic nepříjemného to není :-) Dneska jsem nazul zimní 16ky DUNLOP 3D a ty jsou tedy fakt tichoučké. Presne to som cakal - mne doslova nicia usi moje (cca 6mm) 225/45 R17... V 40-ke neskutocne dunia a vo vysokych rychlostiach zas hucia na drsnom asfalte - hlavne zadne gumy. A ako to je s pohodlim na tych 18"? Myslim v meste - dlazba, jamy...Nie je to nejake uskakane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 jj, mozem potvrdit - tiez ich mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Ano, aj ja ich mam, otec sa ma pytal ze preco som neprezul na zimne, tak potichu sli CJ: Nepojdeme im tie RSky trochu obehnut klucom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 to si zaidne auto nezasluzi - a RS uz vobec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.