Prosinec 1, 201113 r Je pravda, že na černý je všechno vidět, ale černá se mi líbí, auto v ní je takový elegantní s nádechem luxusu. Žlutá je taky pěkná, ale ta s elegancí nemá nic společnýho. Bílou má taky dneska každej a to mi taky nepřijde moc praktická barva.
Prosinec 1, 201113 r Já měl černou a je to nevděčná barva, myl jsem to obden, každý flek, každý smítko je na tom vidět..
Prosinec 1, 201113 r A ta černá byla taky rs? Podle tvojí popisky ta červená je rs že? A s červenou si spokojenej?
Prosinec 1, 201113 r Černá byla jen dvoulitr. S červenou jsem maximálně spokojenej, nedám na ní dopustit. Ano, je to rs.
Prosinec 1, 201113 r Mě ta černá láká, já jsem chtěl vždycky černý auto, už jako malej kluk jsem snil o černým autě. Červených je podstatně málo oproti černým, ale ono je to ve finále jedno, stejně je to oktávka a těch je prostě nejvíc a je jedno, jestli je černá nebo červená nebo žlutá.
Prosinec 1, 201113 r Červených je podstatně málo oproti černým Protože je mezi UNI barvami a lidi ji nějak přehlížejí. Přitom je to moc pěkná barva a škodovce sluší. Měl jsem červenou fabku kombíka.
Prosinec 1, 201113 r Protože je mezi UNI barvami a lidi ji nějak přehlížejí. Přitom je to moc pěkná barva a škodovce sluší. Měl jsem červenou fabku kombíka. Jo to je asi pravda, ale jenom z části. Je spousta lidí, kteří poznají, že se jedná o verzi RS.
Prosinec 7, 201113 r Zdravím Vás páni ! RS nevlastním, ale par fotečiek mam. Chcel by som, aby takto podobne vyzerala raz aj moja. Čo vy na na to ? Pačia sa ?
Prosinec 10, 201113 r Jo páčí, takže barvu by si chtěl modrou race, bílou nebo stříbrnou? Ja uz mam striebornu, este som tu zatial nedaval fotky, akosi nie je cas
Prosinec 10, 201113 r Kopáček Rakovník http://www.kopacek.cz/skoda/octavia-ii/sportovni-masky/skoda-octavia-ii-04-09-sportovni-maska-bez-znaku-lw
Prosinec 11, 201113 r Přesně tak, zkoušel jsem, jak to bude vypadat na autě, než jsem stříknul doplňky do černého klavíru.
Prosinec 14, 201113 r Na jednom nemeckom fore prezyvaju tie cierne Hakenkreuz...Tie prve (AEZ Xylo) su neporovnatelne krajsie - a nadcasove, nie nejaky vykrik mody. Nahodou nevies, kolko vazia?
Prosinec 14, 201113 r Černá metalíza je prostě nejlepší barvou na dvojkové Octávii řikejte si co chcete ale to je prostě luxusní nádech a ta perlet když se o ní člověk aspon trošku stará tak nemá konkurenci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.