stenly Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 v HE to nieje zly napad Ty si skade??? z HUMENNEHO?? Ani neviem že tu mam suseda nejakeho.. hehe... poznam ťa?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Takze stretavka bude v Nedelu, 16.12.2007 o 14:00 pri Tescu v Trnave.Moze byt? ok, moze byt vcera som jaksik nestihol si ani maily a net kuknut, bo som bol na sluzobke a potom som sa ozral jak swina , ani domov som neprisiel a este teraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 14. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 ok, moze byt vcera som jaksik nestihol si ani maily a net kuknut, bo som bol na sluzobke a potom som sa ozral jak swina , ani domov som neprisiel a este teraz No pekne a potom to tam kde pracujes aj tak vyzera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 mnoo najlepsia bude asi cesta z tt smerom na senicu, nas sofer (s passat-om) chodi tadial aj 160kmh ale a stretnut by sme sa mohli na parkovisku pri bille oproti mc donaldu (priamo v meste) alebo pri tescu (na zaciatku tt smerom od piestan) PS colins tiez pozna tt, kedze tam byva, takze poprosim aj jeho nazor chlapi vy sa chcete pretekat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 (editace) chlapi vy sa chcete pretekat? myslim ze pretekat nie, len par ludi si chce vyskusat chip, ci sa to oplati alebo nie, bo nevedia sa rozhodnut EDIT: prave som prisiel z TT a pri tescu bolo o cca siedmej riadne narvane, vyprazdnilo sa to az po osmej, takze navrhujem ak bude plne tak pojdeme na parkovisko k bille oproti mcdonaldu, ale samo ze sa pri tescu pockame Editováno: 14. Prosinec 2007, autor: domino666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 V TT je BILLA????? McDonald?????? Fiha lol ň no ak bude mrznúť ako mrzlo včera a dnes moc nenaskúšame.... Stenly: kludne si založ nové téma Zraz Fabia v okolí Prešov myslim ze pretekat nie, len par ludi si chce vyskusat chip, ci sa to oplati alebo nie, bo nevedia sa rozhodnut EDIT: prave som prisiel z TT a pri tescu bolo o cca siedmej riadne narvane, vyprazdnilo sa to az po osmej, takze navrhujem ak bude plne tak pojdeme na parkovisko k bille oproti mcdonaldu, ale samo ze sa pri tescu pockame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 15. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 (editace) V TT je BILLA????? McDonald?????? Fiha lol ňno ak bude mrznúť ako mrzlo včera a dnes moc nenaskúšame.... Stenly: kludne si založ nové téma Zraz Fabia v okolí Prešov Hotove velkomesto, co? Klud, do poobedia sa pripadna namraza rozpusti (ma sem tam vykuknut aj slniecko) a naozaj nikto nebude pretekat. Ide iba o odskusanie si jednotlivych motorizacii, mozno budeme "prekvapkani", ked zistime, ze jednemu to ide na chipe inak, nez druhemu. Takze ziadne zavodenie, len porovnanie vozov a nejaky ten priatelsky pokec o nich. Domino: no o siedmej mozu davat aj casenky, ved my sa stretneme az o 14:00, nie? Editováno: 15. Prosinec 2007, autor: Daddo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 V TT je BILLA????? McDonald?????? Fiha lol keby len jedna Billa... v TT su 3 !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 15. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 keby len jedna Billa... v TT su 3 !!! Domino, tvojou ulohou bude zajst na policajnu stanicu po policajnu pasku a vyclenit pre nas miesto na parkovisku pred Tescom. ...si privstanes, nie? : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 (editace) nejako sa to tu zaplnilo debatou aka je TT velkomesto, ale kde je teda pociatocne miesto srazu? aby som vas tam medzi tymi darcekov nakupovania chtivych ludi nasiel o 14:00 pri Tescu kde? Editováno: 16. Prosinec 2007, autor: lukaso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 16. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 nejako sa to tu zaplnilo debatou aka je TT velkomesto, ale kde je teda pociatocne miesto srazu? aby som vas tam medzi tymi darcekov nakupovania chtivych ludi nasiel o 14:00 pri Tescu kde? Lukaso: Pozri si prispevok #22 do Colinsa na predchadzajucej strane, najdes tam aj vsetko potrebne ohladne konkretneho miesta stretnutia. ALL: Takze o 14:00 sa uvidime, HTP-ckari. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 no jak sa poznam budem meškať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 bola to parada ! hehehe, najlepsie bolo, ked som mohol gazdinu aj s igelitkami zrychlene odlifrovat z Tesca domov, aby som sa mohol venovat chlapskym zalezitostiam. tak sme zase "dlabali" u Meka, slapali sme plyn na dlazku (aj troj a stvorhrnkom), pustali sme repraky na plne gule a nacuvali, merali sme zrychlenie (v mojom pripade asi spomalenie). hlavne sa fotilo - vselijake andelske oci, mono, bi, tri xenony.... bolo fajn, asi z toho spravime Trnavske Vanocne Stretnutie Fabiek (TVSF). na rok uz to bude tradicny 2. rocnik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 a ja som zase nemohol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 bola to parada !hehehe, najlepsie bolo, ked som mohol gazdinu aj s igelitkami zrychlene odlifrovat z Tesca domov, aby som sa mohol venovat chlapskym zalezitostiam. tak sme zase "dlabali" u Meka, slapali sme plyn na dlazku (aj troj a stvorhrnkom), pustali sme repraky na plne gule a nacuvali, merali sme zrychlenie (v mojom pripade asi spomalenie). hlavne sa fotilo - vselijake andelske oci, mono, bi, tri xenony.... bolo fajn, asi z toho spravime Trnavske Vanocne Stretnutie Fabiek (TVSF). na rok uz to bude tradicny 2. rocnik. mne sa tiez pacilo, len skoda ze bola taka zima PS este by to chcelo nejaku fotku z parkoviska pri bille Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 a ja som zase nemohol pozorne pocuvame tvoju vyhovorku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 (editace) Domino: uz sa to nesie... sorry, ale moj domaci ISP asi vedel, ze budem chciet nieco zavesit na net, a tak mu radsej zlyhal server. Fotky su zmensene, ospravedlnujem sa za mierne rozmazanu fotku ucastnikov, ale ten Santa Claus tam tancoval dovtedy, kym to nerozladilo stabilizator na mojom mobile. : Foto 1: Ucastnici "zajazdu": Foto 2: Zbierka dragsterov: Colins: s tym spomalenim si to zaklincoval. V kazdom pripade sa mi zda, ze to nesies statocnejsie, nez profor. ALL: Bolo vazne super, isli sme s vetrom o preteky (a to doslova) Fabka2004: El Nino by bola vierohodnejsia vyhovorka. Editováno: 17. Prosinec 2007, autor: Daddo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 hej, hej bolo super. len trosku kosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 pozorne pocuvame tvoju vyhovorku.... hehe, aj ja som zvedavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 boozinku, daddo, ved vyzerame na tom gruppen foto ako banda opilcov. uskereni, rozkokoseni, rozcuchani, s poharikmi....len ten co fotil pil najmenej, lebo sa mu klasicky najviac ruky triasli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 boozinku, daddo, ved vyzerame na tom gruppen foto ako banda opilcov.uskereni, rozkokoseni, rozcuchani, s poharikmi....len ten co fotil pil najmenej, lebo sa mu klasicky najviac ruky triasli... No ja som musel vyvazovat, bo bol silny vietor, ale vam moc pomoct neviem. Jedine, ze by som vam dokreslil cervene nosy, dielo by tym bolo dokonane. : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 vyhovorka? ... priatelka odchadza do GB tak som travil posledne spolocne chvilky .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 vyhovorka? ...priatelka odchadza do GB tak som travil posledne spolocne chvilky .... nevadi, pokecame nabuduce ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 no to zase budem mat kopec kamaratov !!!!! lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 (editace) no to zase budem mat kopec kamaratov !!!!! lol Chvalabohu, ze tam nie som. Editováno: 17. Prosinec 2007, autor: Daddo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.