Lukynoo Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 no to zase budem mat kopec kamaratov !!!!! lol dobreeeeeeeeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Uaaaa a ja som to prespal A to som bol v PN a vobec ma to nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Ale na druhej strane som vas usetril potupnej prehry v sprintoch 2 Profak: Davide uz si nahodil ciapocku? )) 2 Collins: A kvoli tebe som sa oholil,aby si ma nesprdol ako minule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Ale na druhej strane som vas usetril potupnej prehry v sprintoch tak sa stretneme nabuduce, vyskusame aj nejaky ten 16 ventil, bo teraz boli len 8 a 12 sprinty neboli, len zrychlenie 80-120 na V. stupni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 (editace) chlapi, nepametate si otacky, ake ste mali pri tej 80-ke ? a ake pri 120-ke ? aby som vedel kuknut do grafu, kde bol pocas testu vykon a kde krutak. ozaj neudava vyrobca nejake oficialne hodnoty pre zrychlenie ? napr. 80 -100, alebo aj ine. nech sa zorientujem, lebo som z tych vysledkov zmetena, ako polarny motyl. vdaka Editováno: 18. Prosinec 2007, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 18. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 chlapi, nepametate si otacky, ake ste mali pri tej 80-ke ?a ake pri 120-ke ? aby som vedel kuknut do grafu, kde bol pocas testu vykon a kde krutak. ozaj neudava vyrobca nejake oficialne hodnoty pre zrychlenie ? napr. 80 -100, alebo aj ine. nech sa zorientujem, lebo som z tych vysledkov zmetena, ako polarny motyl. vdaka Presne si to nepamatam, ale snad ti pomozu nasledujuce grafy: 1.2 HTP, 47 kW: Graf pre 1.2 HTP - 47 kW 1.4 MPI, 50 kW: Graf pre 1.4 MPI - 50 kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 grafy su to pekne, ale nevztahuju sa k rychlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 grafy su to pekne, ale nevztahuju sa k rychlosti. vecer to odskusam a hodim to sem, ak vydrzis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasx Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Cau chlapi ! Chci se zepat zda ty chipovane Fabky byly na tom zrychleni lepsi jak seriovka. Muzete prosim hodit do placu nejake postrehy jak se vam to pozdavalo. Hlavne ti co chip nemaji a sevzli se s chipem ? Dik Tomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 18. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Cau chlapi !Chci se zepat zda ty chipovane Fabky byly na tom zrychleni lepsi jak seriovka. Muzete prosim hodit do placu nejake postrehy jak se vam to pozdavalo. Hlavne ti co chip nemaji a sevzli se s chipem ? Dik Tomas No Colins, a ides.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 neboli na tom lepsie. ;-( rozmyslal som preco, prisiel som na niekolko veci (nie vyhovoriek), ktore by to mohli ovplyvnit : tlak v pneu sirka a pneu vaha vozidla (ja som sebo vlacim nadrz na LPG+2 druhy paliva, takze navyse mam 35+35 kg zaslepeny otvor naporoveho nasavania vzduchu na chladicovej stene (nie na hadici) vycistena skrtiaca klapka, zmazane adaptivne hodnoty + nedostatok km na "najazdenie" RJ zabeh motora stary, dlho nepouzivany benzin trat (ta cesta sa po tej malej zakrute zacina zvazovat dolu kopcom). lahka nepresnost startera casomiery jednoducho ste vysledky striedili podla vzdialenosti na strenutie, takze som vyfasoval zemiakovu medailu zivotna smola trojnásobná konjunkcia Saturna a Jupitera v súhvezdí Rýb sucasna vlada na cele s XY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 to colins: pekne si sa vyhovoril inak nabuduce mozeme zase porovnavat, tatko kupil combika 1.2 12V rv. 2oo7 teraz ma najazdenych cca 30 km (nie tisic, poctivych 30 km - cesta z predajne domov) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 jak to tak pozerám chlapi, mal by som sa nabuduce učastnit, lebo mám kombíka a LPG tzn.navyše dalšie kila, čo Colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 jak to tak pozerám chlapi, mal by som sa nabuduce učastnit, lebo mám kombíka a LPG tzn.navyše dalšie kila, čo Colins daj pokoj, vies co vsetko som ja musel povysavat, umyt, navrtat, namalovat, vyvencit, aby ma pustila ? :D ale ked nemas problem s vychadzkami, tak by sme ta radi uvitali ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 18. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 to colins:pekne si sa vyhovoril inak nabuduce mozeme zase porovnavat, tatko kupil combika 1.2 12V rv. 2oo7 teraz ma najazdenych cca 30 km (nie tisic, poctivych 30 km - cesta z predajne domov) Tak nakoniec ste sa rozhodli pre fabku? Zelam vela stastnych km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Tak nakoniec ste sa rozhodli pre fabku? Zelam vela stastnych km. diky moc, ten room bol len zaklad, ani tonovane skla to nemalo a namiesto priehradky pred spolujazdcom 2 diery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 19. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 chlapi, nepametate si otacky, ake ste mali pri tej 80-ke ?a ake pri 120-ke ? aby som vedel kuknut do grafu, kde bol pocas testu vykon a kde krutak. ozaj neudava vyrobca nejake oficialne hodnoty pre zrychlenie ? napr. 80 -100, alebo aj ine. nech sa zorientujem, lebo som z tych vysledkov zmetena, ako polarny motyl. vdaka Takze pri 80 kmh mam 2.600 ot. Pri 120 kmh zatial neviem, lebo cestou z/do prace nemam taky usek, kde by som to mohol vyskusat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 19. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 (editace) diky moc, ten room bol len zaklad, ani tonovane skla to nemalo a namiesto priehradky pred spolujazdcom 2 diery Z toho vyvstava otazka s cim prides na buduce TVSF. Editováno: 19. Prosinec 2007, autor: Daddo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 daj pokoj, vies co vsetko som ja musel povysavat, umyt, navrtat, namalovat, vyvencit, aby ma pustila ? :D vidím že je to všude stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 sorry, vcera som to nestihol, dosiel som neskoro domov. takze pri 80 km/h je to cca 2200 pri 120 km/h je to cca 3350 1,4 MPi, r.v. 2000, najazd. 135 000 km tie hodnoty len odhadom, cestu do roboty som absolvoval v polospanku : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 diky moc, ten room bol len zaklad, ani tonovane skla to nemalo a namiesto priehradky pred spolujazdcom 2 diery gratulujem k novemu autu, nech jazdi a fabia je aj tak krajsia a lepsia ako room Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 gratulujem k novemu autu, nech jazdi a fabia je aj tak krajsia a lepsia ako room Tiez gratulujem k novemu auti,ale osobne sa mi viacej paci Room ako nova Fabia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 (editace) Tiez gratulujem k novemu auti,ale osobne sa mi viacej paci Room ako nova Fabia... auto je nove, ale je to fabia I, nejako sa nam (mne a tatkovi) nepozdava ten novy skoda look EDIT: PS dakujem vsetkym Editováno: 19. Prosinec 2007, autor: domino666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 19. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 auto je nove, ale je to fabia I, nejako sa nam (mne a tatkovi) nepozdava ten novy skoda look EDIT: PS dakujem vsetkym Mohol by si hodit nejake foto tej novej krasavice, ak budes mat cas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 (editace) chlapi, nepametate si otacky, ake ste mali pri tej 80-ke ?a ake pri 120-ke ? pre porovnanie este pridam otacky 12V trojvalca: pri 80km/h 2500ot/min, pri 120km/h 3800ot/min EDIT: este foto tej novej, ale len v garazi, vonku je zima... a este nema znacky Editováno: 19. Prosinec 2007, autor: domino666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.