BadyS Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Tak kdy něco podniknem ? Co tak sleduju a znám se s lidma, začíná nás tu ze severní moravy býti dosti, tak co udělat nějaký scuk ??????..... Takže házejte lidičky termíny a místa co Vás v okolí OV napadnout, kde se můžeme sjet - Hlučínská štěrkovna - Mošnovské letiště zezadu - Hypermarket (Shopping park apod) - ???? další nápad Termíny: 24.2.2008 2.3.2008 9.3.2008 Osobně bych teda nějaké klidnější místo a termín 2.3. Téma pak upravím jak se domluvíme, aby bylo viditelno co a jak see you agenti Takže zkouším nahodit první návrh místa a data srazíku, po poradě s cosboškem to vidíme takto takže hlasujte : Kde: Mošnov - stará letištní plocha - pro GPS:Loc: 49°42'34.65"N, 18°6'41.608"E Kdy: 16.3.2008 ve 14:00 Jak se tam dostat: Mezi Příborem a Mošnovem je cesta (464) směr Studénka, v Obci Studénka-Nová Horka odbočit doprava do kopečka a jet směr Albrechtičky, ty projet celé po hlavní cestě a na konci doprava, je tam na sloupu šipka "Motokáry" dostane te se na úzkou asfaltovou cestu a na koci (v lesiku odbočíte doprava) Pro případné zájemce počkám na 13:30 (13:40 odjezd) v Příboře na pumpe PapOil vedle motorestu, je to hned pod mostem tahu Frýdek-Olomouc a vyrazíme pak společně Takže uvidime jak dopadne hlasování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 (editace) BadyS: Dobry napad... toho 2.3. bych to videl realne... snad uz carcoolca bude ready jinak treba Avion by mohl byt.. tam je vzdycky dost mista Editováno: 25. leden 2008, autor: Dave0401 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 dobrý nápad termín mi je jedno:) a místo.. no nejblíže mám štěrkovnu určitě se připojím kdekoliv:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 super napad taky bych rad dorazil toho 9.3 nevim, ale kdyz to budu vedet dostatecne dopredu, tak se i tento termin da uvolnit a kdyby nahodou bylo skarede, tak navrhuju podzemni parkoviste futura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Pokud nebudu zrovna v alpach tak se prijedu urcite ukazat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Taky bych to videl na ten 3 mesic ,, toho 2 by to mohlo vyjit .... a misto nevim,to letiste vypada dobre .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Dobre dobre Mozno sa aj ja ukazem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 letiště mošnov by mohlo být OK,ale od 2.3 do cca 9.3 jsem mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseph Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 super nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Ještě poznámka.Veškeré náklady-motokáry,občerstvení apod.jde z členských příspěvku OC,které Vitto přesune na Badyho soukromý účet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 taky bych se zůčasnil!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 To by bylo supr...někdy v březnu by to bylo OK, to už budu mít po zkouškách já jsem pro Štěrkáč nebo Avion... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Tak mne to je celkem jedno,kdy a kde,vsechno je zatim schudne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Já můžu v 2 měsící,potom až po 10.3.Avion bych nebral-lidí jak sraček.Raději Mošnov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Já můžu v 2 měsící,potom až po 10.3.Avion bych nebral-lidí jak sraček.Raději Mošnov nesmol tak vemeš ski sebou do mošnova a já tě budu tahat a pokud nebude sníh tak ti kupime motokáru :D byl jsem tam dnes mrknout v Mošnově, placu fest, klídek a pohoda, příjezd je vcelku slušný až na 2 jámy, zákaz tam není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 nesmol tak vemeš ski sebou do mošnova a já tě budu tahat a pokud nebude sníh tak ti kupime motokáru :D byl jsem tam dnes mrknout v Mošnově, placu fest, klídek a pohoda, příjezd je vcelku slušný až na 2 jámy, zákaz tam není Cosbos ma pravdu.Mosnov by byl asi lepsi,alespon bych se tam podival Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 nesmol tak vemeš ski sebou do mošnova a já tě budu tahat a pokud nebude sníh tak ti kupime motokáru :D byl jsem tam dnes mrknout v Mošnově, placu fest, klídek a pohoda, příjezd je vcelku slušný až na 2 jámy, zákaz tam není Ty dve jámy vyfocene nemas ? .. tam by to byla parada ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 ok beru jakýkoliv termín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2008 ještě jsem udělal fotečku místa Hlučín - Štěrkáč, tu je výhoda oproti Mošnovu, že když bude zimáá tak je kde se schovat, jsou tu 2 nebo 3 hospody, každopádně pokud bude přijatelně tak jsem taky pro mošnov a datum je mě fuk, klíďo prvni zimní session toho 26.2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Ahoj... termíny jsou ok! Jen, aby to nebylo 8.3. jinak je mi to jedno, jak místo tak datum... Určitě dorazím!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 taky rád dorazím a je mi osobně jedno kam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Super.Taky bych přijel.Nejlépe březen.Já jsem pro Mošnov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micca Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Ten Mošnov bych taky bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Já jsem pro Mošnov ,pokud tam je kde zajít na kafé a datum je mi celkem jedno ,pokud se chci zůčastnit tak si prostě ten čas udělám. Neználek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Já jsem pro Mošnov ,pokud tam je kde zajít na kafé a datum je mi celkem jedno ,pokud se chci zůčastnit tak si prostě ten čas udělám. Neználek. paráda, no s tebou se počítá každopádně no kafe na ploše asi nikde nebude, leda pak sjet do "dědiny", a nebo že by Carlos dovezl zase kávovar na +12V :D děláte mě radost, snad to dopadne zatím tedy vede mošnov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky