Woody Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Čuss hoši, jsem tu uplny novaček, tak jsem se chtěl zeptat jestli se mohu taky dostavit????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 To: nakejtypek - Určitě, každý je vítaný. A jinak pánové a dámy (snad nějaká dorazí ), srazík nabírá obří rozměry a tak se ptám: CO NÁLEPKA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 (editace) vitaP: odpovidam ti.. S-talker mal spraviť nalepku ael ma teraz nejake povinnosti ktpore su podľa mna oveľa doležitejšie a tak ma poprosil aby som niečo vymyslel ja... tak ja ju tu pridavam a dufam že ju schvalite. nieje to nič extra ale veď v jednoduchossti je krasa.. mam tu dve varianty už je na vas ktoru.. Editováno: 17. Únor 2008, autor: stenly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 U vás už kvetou třešně co.... Jj. pomalu už i jahody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 chlapy nemate niekto sfotenu alebo obrazok karikatury fabie?? aby som to skombinoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Jj. pomalu už i jahody tady to zatím na letnáky není...dnes -10C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 U nas rano -20C tak zimaky to urcite istia. tady to zatím na letnáky není...dnes -10C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 U nas rano -20C tak zimaky to urcite istia. Tak při -20C by mě asi ta baterka s motorem neotočila.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Vitó tak to se ti povedlo to je bomba fakt pěknááááááá práce!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Zdravím všechny!!! Víto nálepka se Ti vážně povedla, koukám, že jste to přehlasovali na březen.. Snad už bude jaro v plném proudu.. a já o kus dál:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 JJ, nalepka by sa zisla Navrhy dobre obidva Ehm, nema niekto este z prveho zrazu z Olmiku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 jo...ale nalepenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Dovoluji si přidat svůj pokus prosím o kritiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Tak 16.3. asi nebudu moct. Takze az priste kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Koukám, co se to tu rýsuje za srázek Ještě že existujou telefony a pentadius mi o tomto řekl.. Počítejte se mnou tak na 80%... Snad dostanu v práci volno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 kurec hoši koukám předpověd na 24 je supr, tak doufám že toho 16.3 bude ještě lepší co se týče nálepek, zkuste udělat i nějakou jednoduchou 2-3 barvy max, na srazovku je to moc barev některé, i když hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 kurec hoši koukám předpověd na 24 je supr, tak doufám že toho 16.3 bude ještě lepší co se týče nálepek, zkuste udělat i nějakou jednoduchou 2-3 barvy max, na srazovku je to moc barev některé, i když hezké takhle ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Doraz, neboj my ti napiseme omluvenku Koukám, co se to tu rýsuje za srázek Ještě že existujou telefony a pentadius mi o tomto řekl.. Počítejte se mnou tak na 80%... Snad dostanu v práci volno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 takhle ? Kde Octavia? Jinak super. http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=561445 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 (editace) tak jsem si zase hrál, velikost je vetší kvůli kvalitě, nálepky budou určo měnší. tady je Okta i Fabka Editováno: 21. Únor 2008, autor: Wexino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 (editace) Nazdar fšichni,taky se zůčastním. Wexino:Tak ta poslední nálepka vypadá dobře ,ta fabia na půl s octavií,ta se ti povedla. Editováno: 21. Únor 2008, autor: ramatikl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Nazdar fšichni,taky se zůčastním.Wexino:Tak ta poslední nálepka vypadá dobře ,ta fabia na půl s octavií,ta se ti povedla. mám ji ještě nějak vylepšít, upravit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 lehké upravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omegus Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 lehké upravy jo tak takdle ta nálepka vypadá fakt dobře, jenom by mě zajímalo kdyby ta octávka byla taky ve stříbrné jak by to vypadalo společně s tou fábií??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky